I'nş çıkar güzelim öyle deme :)
Ama çoğu baktıran kişiye patladı
Gerçi biz tarih bekliyoruz da takılmamalı bence birde enerji meselesi bu canım benim :)))
Baban için Allahım şifasını versin ... Mübarek günlerde Yar ve yardımcınız olsun bitanem ...
geçmiş olsun allah şifasını versin canım.
Yok canım, ben hiç tatihe takılmam..Olur mu olmaz mı ona bakıyorum..Bir de mevcut durum için baktırırım genelde ben.
Ha olacağı varsa bile, olaylar karşısında sessiz sakin ve hanfendi tavrımı korumak yerine, karşımdakini yerin dibine soktuğumdan olmuyor zaten
Haketmeyen kimseye tersimi göstermiyorum, burcum boğa, kırmızıyı göstermesinler napim
Bu yüzden patlar genelde fallarım :)
Babam için ise Allah razı olsun canım benim, Amin..
Terapi gibi görmek lazım
Gelecek hep patladığı için an olayına bende razıyım zaten :)
Herşey gönlünce olsun bütün güzellikler medcezircim :)))
Bilmukabele canım
Evt ben gecen sene atmistim sorularimla ilgili ne ask ne is hayatim soyledikleri olmadi anlik durumlardan bahsetmemisti hep gelecek iki ayda olucakalri soylemisti ama malesef dedikleri olmadiselam kızlar aranızda tellwede ki hislerenerjiye fal atan oldu mu duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış ama emin olamadım baktıran var mı.
Canım Allah şifa versin inşallah
Ayy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..
Gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilemem..Ama yaşananları ve şu an ı anlattı resmen..
Yalnız babamın sağlığını sordum, sessiz kaldı bir süre..Ben de tamam sormadım farzet dedim..
Durumu geçtiğimiz günlerde epey ağırlaşmıştı, son 1 haftadır çok sıkıntılıyız ailece..
Kötü bişey söyleyeceğini hissettim kapattırdım konuyu..Ona canım sıkıldı biraz..
Bu arada baya uzun bakıyor..İstediğiniz her konuda da soru sorduruyor..Kısa kestirmiyor yani..
Bu son faldı benim için..Gerek babam, gerek kendi sağlık sorunlarımdan psikolojim altüst durumda..Fala sardım 1 haftadır..Bu da enerjimi iyice dibe çekti..Tövbe yarabbim ya ramazan ramazan bide..Kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz ben size söylim :))
Yok artık fal mal cidden..Ruhum karardı..
babana acil şifalar, sende dikkat et lütfe kendine.
dostları olan falcıların gelecek öngrülerine takılmıyorum ben, genelde çıkmıyor.
hisli falcıların yakın geleceği tutturduklarına inanıyorum. bazen bize bile olmaz mı,
şöyle olacak şimdi deriz olur. ama hep tırt konularda.
ama sana olmasını istediğin konu inşallah çıkar.
Bence fatima nin dostlari var anlik durumlari gecmisi oyi biliomu ama hic gelecegi tuttramio yani bana gecmisi cok iyi bildi hep sasmistim ama gelecekte soyledikleri hic cikmadi 3 kere baktirdimHanımlar Fatima bana haziran sonu yada temmuz başı demişti ama patladı haberiniz olsun çok ayrıntı bilmişti bayağı inanmıştın oysa ki ☹
Sonunda Mayaya fal attım1 aydır uğraşıyordum
Ayni kisi canim ilk baslarda pek bi sorunda yoktu kendinden sogutmak icin bisiyler yapti nedense sonradan da dayanamadi Böyle yazinca biraz absürt geliyor ama isin icinde olunca daha mantikli bakabiliyosunThalixim özür dilerim karıştırmış olabilirim biriyle de sen bi ara birisiyle ayrılmıştın sanırım ondan bi cacık olmaz diye tekrar mı barıştın?
Az önce yakaladım 3 dk da doldu 4 kisiyle kapattı hemenkaçta yakaladın? falın gelince bi yorum yaz kuzum ya, çok merak ediyorum o hatunu.
Keske canim ama cok zor... imkansiz sartlar ortadamaaşallah canım, inşallah iş durumlarında istediğin gibi gelişir.
bende uzun zamandır çalışmıyorum ve yaz sonu bu konuya odaklanıp herşeyden elimi çekmeyi düşünüyorum.
iş çok önemliymiş evde kaldığım sürece bunu anladım.
uzun süre önemli bi pozisyonda çalışmıştım ve kafam rahattı, şimdi olmayacak şeylere kafa yorup,
gözyaşı döküyorum. hatta aşk için de mucize bekliyorum. acil iş bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?