Binnaz Abla

Yok canım, ben hiç tatihe takılmam..Olur mu olmaz mı ona bakıyorum..Bir de mevcut durum için baktırırım genelde ben.
Ha olacağı varsa bile, olaylar karşısında sessiz sakin ve hanfendi tavrımı korumak yerine, karşımdakini yerin dibine soktuğumdan olmuyor zaten
Haketmeyen kimseye tersimi göstermiyorum, burcum boğa, kırmızıyı göstermesinler napim
Bu yüzden patlar genelde fallarım :)

Babam için ise Allah razı olsun canım benim, Amin..

Terapi gibi görmek lazım
Gelecek hep patladığı için an olayına bende razıyım zaten :)

Herşey gönlünce olsun bütün güzellikler medcezircim :)))

His falı nasıl oluyor canım ilk defa duyuyorum.His falı uzun muydu yoksa kısa mı kesti.

selam kızlar aranızda tellwede ki hislerenerjiye fal atan oldu mu duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış ama emin olamadım baktıran var mı.
Evt ben gecen sene atmistim sorularimla ilgili ne ask ne is hayatim soyledikleri olmadi anlik durumlardan bahsetmemisti hep gelecek iki ayda olucakalri soylemisti ama malesef dedikleri olmadi
Sdc bana tasinacaksin demisti ki o zmn ztn biliordum tasinacagimi tek tutan buydu

Hanımlar Fatima bana haziran sonu yada temmuz başı demişti ama patladı haberiniz olsun çok ayrıntı bilmişti bayağı inanmıştın oysa ki ☹

İyi olan falcıların sadece zihin okuduklarını düşünmeye başladım yok ya çıkan fal ben mi şansızım anlamıyorum ki

babana acil şifalar, sende dikkat et lütfe kendine.
dostları olan falcıların gelecek öngrülerine takılmıyorum ben, genelde çıkmıyor.
hisli falcıların yakın geleceği tutturduklarına inanıyorum. bazen bize bile olmaz mı,
şöyle olacak şimdi deriz olur. ama hep tırt konularda.
ama sana olmasını istediğin konu inşallah çıkar.

Sağol canım benim, amin...

Valla onun dediği gibi olsaydı fena olmazdı hani :)
Hayırlısı bakalım..

Hanımlar Fatima bana haziran sonu yada temmuz başı demişti ama patladı haberiniz olsun çok ayrıntı bilmişti bayağı inanmıştın oysa ki ☹
Bence fatima nin dostlari var anlik durumlari gecmisi oyi biliomu ama hic gelecegi tuttramio yani bana gecmisi cok iyi bildi hep sasmistim ama gelecekte soyledikleri hic cikmadi 3 kere baktirdim

Thalixim özür dilerim karıştırmış olabilirim biriyle de sen bi ara birisiyle ayrılmıştın sanırım ondan bi cacık olmaz diye tekrar mı barıştın?
Ayni kisi canim ilk baslarda pek bi sorunda yoktu kendinden sogutmak icin bisiyler yapti nedense sonradan da dayanamadi Böyle yazinca biraz absürt geliyor ama isin icinde olunca daha mantikli bakabiliyosun

Keske canim ama cok zor... imkansiz sartlar ortada
Ins gönlüne göre bir is bulursun sende

Kariyer sitelerindeki ilanlara bakın diyeceğim ama arkadaşlar ben de bir süredir iş bulamıyorum o sitelerden arasalar bile ya uzak yerler oluyor ya da istediğim tarz olmuyor ee çoğu da aramıyor zaten. Yine en iyisi bizzat başvuru herhalde. Gerçekten evde oturdukça saçma sapan şeylere çok takılıyor insan

Canım ben de kariyer ve yenibiriş e cv bıraktım ama hiçbiri dönmüyor dönenlerde hep çağrı merkezi sabahın köründe arıyolar ben başvuru yapmadım ki beni arıyosun.3 ay çalıştım bir çağrı merkezinde günde nerdeyse 15 kişiyle konuş onlara kitap satışı yap berbattı.Ben de elemanonline ve eleman.nete cv bıraktım orda geri dönüş daha hızlıoluyor canım.İstersen cv ni o sitelere bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…