- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Aslinda begendim ama bna okul btr bitmez evlncgmi 2 den fazla cocuk dgrcgmi soyledi o kisimbiraz ilginc geldi:) banada ekim gibi donus olucagini soyledi ama bakalim durum tespitleri iyi gelecek cikar inskuzum sen beğendin mi hümayı, bana kısa vade verdiği iki durum gerçekleşti.
diğer bir durumuma 8. ay dedi. ve benim kafamda kurduğum soruyu söyledi.
o sorunun cevabı 8. aydaymış, şoklara girdim okurken.
Hadi ya oldumu neyle ilgiliydikuzum sen beğendin mi hümayı, bana kısa vade verdiği iki durum gerçekleşti.
diğer bir durumuma 8. ay dedi. ve benim kafamda kurduğum soruyu söyledi.
o sorunun cevabı 8. aydaymış, şoklara girdim okurken.
Kızlar Şehrazat Online olmuş attım sonunda su falı bakalım nasıl bir yorum yapacak.
Daha bakmadi bikac gun surer bakmasi vunku yorulmus canim ozellikle acmamis alimi zaten siteye girince otomatik acilmis faceden mesaj attim cok tatli birisi ilgilendi sagolsun
Tebrikler yakalayan ikinci arkadassin yorumunu yazarsın demii. Bayagi iyi baktığı arkadaşlar var
Aslinda begendim ama bna okul btr bitmez evlncgmi 2 den fazla cocuk dgrcgmi soyledi o kisimbiraz ilginc geldi:) banada ekim gibi donus olucagini soyledi ama bakalim durum tespitleri iyi gelecek cikar ins
Bana hepsi eylul ekim diyor zaten birtek sehrazat kisa vade verdisana biraz uzun vade bakmış. inşallah çıkar.
özelden yazdım sana konuyu.
Nerdeee canım adam 5 gün oldu aramadı bile
Afiyet olsunnnnvalla bende patlayan fallara inat,mısır patlattım,patır patır,
fallara ara verdim,mısır patlağı yiyorum
valla bende patlayan fallara inat,mısır patlattım,patır patır,
fallara ara verdim,mısır patlağı yiyorum
selam kızlar aranızda tellwede ki hislerenerjiye fal atan oldu mu duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış ama emin olamadım baktıran var mı.
Ayy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..
Gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilemem..Ama yaşananları ve şu an ı anlattı resmen..
Yalnız babamın sağlığını sordum, sessiz kaldı bir süre..Ben de tamam sormadım farzet dedim..
Durumu geçtiğimiz günlerde epey ağırlaşmıştı, son 1 haftadır çok sıkıntılıyız ailece..
Kötü bişey söyleyeceğini hissettim kapattırdım konuyu..Ona canım sıkıldı biraz..
Bu arada baya uzun bakıyor..İstediğiniz her konuda da soru sorduruyor..Kısa kestirmiyor yani..
Bu son faldı benim için..Gerek babam, gerek kendi sağlık sorunlarımdan psikolojim altüst durumda..Fala sardım 1 haftadır..Bu da enerjimi iyice dibe çekti..
Yok artık fal mal cidden..Ruhum karardı..
teşekkür ederim canımAfiyet olsunnnn
Yiğit ani güzel bilir çok şekerdir kendisi
Ama 2 kere baktırdım .. Falı patladı haberin olsun
canım yarısı senin olsun ne demek.bende isterem
I'nş çıkar güzelim öyle deme :)Hadi ya, tüh..Ben de bir konuda sevindirik olmuştum..Neyse hayırlısı diyelim o zaman..
geçmiş olsun allah şifasını versin canım.Ayy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..
Gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilemem..Ama yaşananları ve şu an ı anlattı resmen..
Yalnız babamın sağlığını sordum, sessiz kaldı bir süre..Ben de tamam sormadım farzet dedim..
Durumu geçtiğimiz günlerde epey ağırlaşmıştı, son 1 haftadır çok sıkıntılıyız ailece..
Kötü bişey söyleyeceğini hissettim kapattırdım konuyu..Ona canım sıkıldı biraz..
Bu arada baya uzun bakıyor..İstediğiniz her konuda da soru sorduruyor..Kısa kestirmiyor yani..
Bu son faldı benim için..Gerek babam, gerek kendi sağlık sorunlarımdan psikolojim altüst durumda..Fala sardım 1 haftadır..Bu da enerjimi iyice dibe çekti..Tövbe yarabbim ya ramazan ramazan bide..Kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz ben size söylim :))
Yok artık fal mal cidden..Ruhum karardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?