Binnaz Abla

kuzum sen beğendin mi hümayı, bana kısa vade verdiği iki durum gerçekleşti.
diğer bir durumuma 8. ay dedi. ve benim kafamda kurduğum soruyu söyledi.
o sorunun cevabı 8. aydaymış, şoklara girdim okurken.
Aslinda begendim ama bna okul btr bitmez evlncgmi 2 den fazla cocuk dgrcgmi soyledi o kisimbiraz ilginc geldi:) banada ekim gibi donus olucagini soyledi ama bakalim durum tespitleri iyi gelecek cikar ins

kuzum sen beğendin mi hümayı, bana kısa vade verdiği iki durum gerçekleşti.
diğer bir durumuma 8. ay dedi. ve benim kafamda kurduğum soruyu söyledi.
o sorunun cevabı 8. aydaymış, şoklara girdim okurken.
Hadi ya oldumu neyle ilgiliydi

Aslinda begendim ama bna okul btr bitmez evlncgmi 2 den fazla cocuk dgrcgmi soyledi o kisimbiraz ilginc geldi:) banada ekim gibi donus olucagini soyledi ama bakalim durum tespitleri iyi gelecek cikar ins

sana biraz uzun vade bakmış. inşallah çıkar.
özelden yazdım sana konuyu.

selam kızlar aranızda tellwede ki hislerenerjiye fal atan oldu mu duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış ama emin olamadım baktıran var mı.

selam kızlar aranızda tellwede ki hislerenerjiye fal atan oldu mu duvarına baktım iyi yorumlar yapılmış ama emin olamadım baktıran var mı.

Ben geçen sene baktırıp önemli bir konuda dediğini yaşamıştım. Dün tekrar attım fena değildi. His falı attım ama sanırım kahve falında daha yetkin. Zira kahve falında daha iyi görebilirdim filan demiş ama his falı da bana yeterli geldi.

Ayy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..

Gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilemem..Ama yaşananları ve şu an ı anlattı resmen..

Yalnız babamın sağlığını sordum, sessiz kaldı bir süre..Ben de tamam sormadım farzet dedim..
Durumu geçtiğimiz günlerde epey ağırlaşmıştı, son 1 haftadır çok sıkıntılıyız ailece..

Kötü bişey söyleyeceğini hissettim kapattırdım konuyu..Ona canım sıkıldı biraz..

Bu arada baya uzun bakıyor..İstediğiniz her konuda da soru sorduruyor..Kısa kestirmiyor yani..

Bu son faldı benim için..Gerek babam, gerek kendi sağlık sorunlarımdan psikolojim altüst durumda..Fala sardım 1 haftadır..Bu da enerjimi iyice dibe çekti..Tövbe yarabbim ya ramazan ramazan bide..Kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz ben size söylim :))

Yok artık fal mal cidden..Ruhum karardı..

Yiğit ani güzel bilir çok şekerdir kendisi
Ama 2 kere baktırdım .. Falı patladı haberin olsun

Hadi ya, tüh..Ben de bir konuda sevindirik olmuştum..Neyse hayırlısı diyelim o zaman..
I'nş çıkar güzelim öyle deme :)

Ama çoğu baktıran kişiye patladı
Gerçi biz tarih bekliyoruz da takılmamalı bence birde enerji meselesi bu canım benim :)))
Baban için Allahım şifasını versin ... Mübarek günlerde Yar ve yardımcınız olsun bitanem ...

geçmiş olsun allah şifasını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…