İnşallah hep çok mutlu olursunAyni kisi canim ilk baslarda pek bi sorunda yoktu kendinden sogutmak icin bisiyler yapti nedense sonradan da dayanamadi Böyle yazinca biraz absürt geliyor ama isin icinde olunca daha mantikli bakabiliyosun
Yiğit kim canım ne kadara bakıyor ne falı bakıyorAyy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..
Gelecek çıkar mı çıkmaz mı bilemem..Ama yaşananları ve şu an ı anlattı resmen..
Yalnız babamın sağlığını sordum, sessiz kaldı bir süre..Ben de tamam sormadım farzet dedim..
Durumu geçtiğimiz günlerde epey ağırlaşmıştı, son 1 haftadır çok sıkıntılıyız ailece..
Kötü bişey söyleyeceğini hissettim kapattırdım konuyu..Ona canım sıkıldı biraz..
Bu arada baya uzun bakıyor..İstediğiniz her konuda da soru sorduruyor..Kısa kestirmiyor yani..
Bu son faldı benim için..Gerek babam, gerek kendi sağlık sorunlarımdan psikolojim altüst durumda..Fala sardım 1 haftadır..Bu da enerjimi iyice dibe çekti..Tövbe yarabbim ya ramazan ramazan bide..Kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz ben size söylim :))
Yok artık fal mal cidden..Ruhum karardı..
Yiğit kim canım ne kadara bakıyor ne falı bakıyor
Anladım canım hoca degil yanı :) bende hocaya gıdıcem kendımı ona saklıyorum bakıma ama korkuyorumda gunaha gırerım dıyeTelefonda bakıyor..Tarot su falan dedi ama bence farklı..Dostları falan var gibi geldi bana..50 lira yatırdım ben..
Şahmeran' a ne attın canım?saol canım zaten çektim Şahmeran a attım çok beğendim.oldukça iyiydi oda 5 likti.
Ayy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..
Yalnız babamın sağlığını sordum, sessiz kaldı bir süre..Ben de tamam sormadım farzet dedim..
Durumu geçtiğimiz günlerde epey ağırlaşmıştı, son 1 haftadır çok sıkıntılıyız ailece..
Kötü bişey söyleyeceğini hissettim kapattırdım konuyu..Ona canım sıkıldı biraz..
Bu arada baya uzun bakıyor..İstediğiniz her konuda da soru sorduruyor..Kısa kestirmiyor yani..
Bu son faldı benim için..Gerek babam, gerek kendi sağlık sorunlarımdan psikolojim altüst durumda..Fala sardım 1 haftadır..Bu da enerjimi iyice dibe çekti..Tövbe yarabbim ya ramazan ramazan bide..Kendimiz ediyoz kendimiz buluyoz ben size söylim :))
Amin canim benim insallah burdaki herkes diledigi her seye kavusur ve fali birakirİnşallah hep çok mutlu olursun
Saraylıya canımFaceden Kime mesaj attın tatlım?
Kahve kuzumŞahmeran' a ne attın canım?
Tellwe'de mi canım?Şahmeran' a ne attın canım?
Kızlar bana Selena'nın baktığı su falından ufak bi ayrıntı çıktı. Aile üyelerini ilgilendiren bir konuşmaydı . Babanla ilgili,bir bağımlılık olabilir demişti... Babamm tatlıya çok düşkün. Kendine dikkat etmesi konusunda uyarıyorduk. Geçen günki olay da bunu tetikledi. Şekeri yükseldi ama şeker hastası değil. Üzüldük ve rahatsız olduk çünkü uyarıyorduk onu. Neyseki dengelendi:)) Ufak bir şey çıktı işte. Bakalım Ahmet konusu ne zaman olacak?
kızlar medyum fatıma gelmiş falda yazıyo
babana acıl sıfalar canım dualarımız onunla..Allah sıfa versın...Ayy kızlar..şu telefonda bakan yiğite baktırdım az önce..Valla çatır çatır her şeyi bildi..Kesin dostları falan var, mümkün değil bu kadar ayrıntıyı bilmesi çünkü..
bir günde bakar canımFal sepeti nesibe heman bakiyormu fallara baktiran varmi fal attim ona
Bu sema biryolun var sema mı?Selena ve sema muthis bakiyor cnm.
Daisycim bu kadın nerde şu an ?
Fal sepeti nesibe heman bakiyormu fallara baktiran varmi fal attim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?