Binnaz Abla

Ayni kisi canim ilk baslarda pek bi sorunda yoktu kendinden sogutmak icin bisiyler yapti nedense sonradan da dayanamadi Böyle yazinca biraz absürt geliyor ama isin icinde olunca daha mantikli bakabiliyosun
İnşallah hep çok mutlu olursun

Yiğit kim canım ne kadara bakıyor ne falı bakıyor

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum canım...

Yiğit' i İstanbul'da fal falcılar forumunda okumuştum, herkes hayran diyebilirim, oldukça iyiymiş ve çıkıyormuş falları...

İstanbul' da olanlar için bende Kadıköy Mila Cafe de Işıl ı tavsiye ederim, benim agzım açık kalmıştı

Kızlar bana Selena'nın baktığı su falından ufak bi ayrıntı çıktı. Aile üyelerini ilgilendiren bir konuşmaydı . Babanla ilgili,bir bağımlılık olabilir demişti... Babamm tatlıya çok düşkün. Kendine dikkat etmesi konusunda uyarıyorduk. Geçen günki olay da bunu tetikledi. Şekeri yükseldi ama şeker hastası değil. Üzüldük ve rahatsız olduk çünkü uyarıyorduk onu. Neyseki dengelendi:)) Ufak bir şey çıktı işte. Bakalım Ahmet konusu ne zaman olacak?

Baban için geçmiş olsun canım inşallah iyi olur.
Diğerleri de çıkar umarım tabii olumlu olanlar özellikle çıksın
Bende baktırdım inşallah bana da çıkar

Fal sepeti nesibe heman bakiyormu fallara baktiran varmi fal attim ona

babana acıl sıfalar canım dualarımız onunla..Allah sıfa versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…