Kimmiş o baktırdıkları kişi ben de merak ettim nasılmış bi de
Tamam bekliyorum çok teşekür ederim :)Özelden yazayım buradan sıkıntı olur belki
2 yil önce issiz kaldim bana hep bir sekilde is bulacagimi , torpilli is bulma ihtimalim oldugunu bana yardim yapilacagini (kimsemde yok bunu belirtiyim) , penceresi olan masabasi is yapacagimi söyleyip durdular ama hicbiri cikmadi desem...Hala issizim kendime baska bir yol secme asamasindayim
Ask hayatim icinde bir sürü yorumlari vardi onlarda cikmadi en iyiler bile bilemedi kiminle sevgili olacagimi su an hayatimda biri var ve mutluyum
Fal baktirmiyorum fal baktirmadigim zamanlardaki eski huzuruma kavustum
aşkla ilgili gelecek için söylenenlere ben de hiç inanmıyorum zaten canım. çünkü o bizim hassas noktamız biliyorlar bunu, belki düşük yıldız korkusuyla ya da iyi niyetle güzel şeyler öngörüyorlar. o yüzden ciddiye almıyorum. zaten o konuda hiç aynı şeyi söylemiyorlar kimi yeni, kimi eski diyor ama iş konusunda hep aynı şey çıkınca şaşırıyorum acaba diyorum:))
beni fal baktırmak huzursuz etmiyor bi süredir. sanırım eğlencesine baktırma olayını biraz özümsemeye başladım:))
yeni ilişkin de hayırlı olsun canım, çok çok mutlu olun inşallah
Aferin kizzz sana 112 acil yardım gibisin herkese yetisiyon fal atamayana koş feykleri kible sorusu olana koş pravooo. En yardım sever üyeTamam canım benim :)
kuzu bana da bi yazsana
Aferin kizzz sana 112 acil yardım gibisin herkese yetisiyon fal atamayana koş feykleri kible sorusu olana koş pravooo. En yardım sever üyeSymgee35
sana iş için öngörüleri çok havalı, bayıldım. inşallah istediğin gibi olur.
bende o kadar uzun zamandır işsizim ki, bütün kapılar kapalı gibi şuan.
çok korkuyorum bu sürece başlamaya. özgüvenim de gitti. sıfırdayım şuan.
sana iş için öngörüleri çok havalı, bayıldım. inşallah istediğin gibi olur.
bende o kadar uzun zamandır işsizim ki, bütün kapılar kapalı gibi şuan.
çok korkuyorum bu sürece başlamaya. özgüvenim de gitti. sıfırdayım şuan.
Kim o cnm ya bende baktirsamTamam canım benim :)
kadir gecesine odaklandım kızlar, hepinize tek tek dua edicem.
Huma bal cok kesin konusuyor cikiyormu dedikleri baktiran yokmu hicc :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?