Binnaz Abla

Hadi ya senin butun fallar patladimi kuzu hepsimi doncek diyordu
Valla canım bas bas bağırıyorum evet ptladı diye ama kimse dinlemiyor beni selena bildi dönmeyeceğini. Bir de venüs amber ama venüsün diğer teorileri ptladı. Selena zaman vermediği için ona tam olarak ptlamış diyemeyiz. Bi de binnazdaki bilge dedi dönmeyecek diye ama ben o kadını ciddiye alamıyorum. Sanırım biraz duruma göre konuşuyor dern dedi dönmeyecek diye ama o da burda falları ifşa etti. Bak derinin de hakkını yemeyeyim altılı bi vakit sonra mesaj var ya da arayacak seni dedi helallik aldı çocuk benden hem de altı ay sonra faldan. Bir de ilkay sana mıy mıy gelicek aptal saptal bir şeyler söyleyecek demişti dün gibi kulaklarımda o da bildi bu helallik meselesini hatta o cuk diye bildi ay aklıma gelmişken ester kra da bildi canım ama aylin meryem falan yani resmen hikaye anlattılar bana. Daha bi çok kişi sayabilirim ama isimleri gelmiyor aklıma yani dönecek diyen o kdr çok oldu ki.

Son düzenleme:
Kızlar bu arada çok gereksiz bi pylaşım olacak belki ama beni en çok hayal kırıklığına uğratan falcı ecem23 oldu. Çünkü gerçekten ilk defa bi online falcının gerçekten bir şeyler bildiğini hissetmiştim. Falı okuyunca ağlamıştım ve ilk defa bi pembe tabloya gerçekten inanmıştım. Ama patladı malesef herhalde en çok o fala üzüldüm

Eve bi varsayım bende paylaşacağım sizlerle :) tabi sıra gelirse

babana acıl sıfalar canım dualarımız onunla..Allah sıfa versın...

Kızlar çok teşekkür ederim, amin..

Selenaya su falı atmıştım, yorumum geldi..falımı iade kısmına yazmış..iade etmiş falı..Neden öyle yaptı yine anlamadım ama bu kadının yüreğini çok seviyorum ben ya..Kısa bir süre önce yine su falı atmıştım, sanırım ondan iade etti..

Falın başını yazıyorum, siz anlayın artık..Diğer kısımları özel..Ama onlar da ağzımı açık bıraktı resmen..
Ben şimdi bu kadın için ne diyeyim bilemiyorum..Şimdiye kadar zaten her dediğini yaşadım, her şey onun dediği gibi oldu..Aslında başkalarına boşuna baktırıyorum..At selenaya al yorumu yeter yani..
Benim enerjim çok uyuyor onunla..Kendisini de cidden çok seviyorum..

Babam 1 ay içinde 2 tane kalp ameliyatı oldu ve bugün kendisine göğüs tüpü takıldı..Ve ben bu ayrıntıları foruma yazmadım, hani takip edebilir düşüncesinden gidersek..

Beim ise rahimle ilgili sıkıntılarım var, 2-3 haftadır kan testleri, kanser tetkikleri yapılıyor..Bir ameliyat durumum olabilir..
Önemli bişey yok şimdilik, kontrol altında her şey..
Neyse, falın başı;

canım senin baban ameliyat mı oldu? ya da olacak? tam kestiremedim ama göğüs ya da kalple alakalı bir sıkıntısı olabilir... bunun için ameliyat durumu gerekebilir. varsa böyle bir durum acil şifalar dilerim. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur kendisi. ama hastahaneye gidip geleceksin sen, babanla ilgili olarak. beyaz binalı bir hastahane gibi gözüktü. ayrıca senin de bedenen bir rahatsızlığın çıkabilir. üzüntü stres kaynaklı bir şey olabilir. bu rahatsızlığınla alakalı tahlil vs gibi durumların olabilir. kendin için de gideceksin çünkü hastahaneye. kendine dikkat et.

Patladı derken tarihimi geçti belki daha zamanı vardır

Kıyamam canım ya ..
Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın
Benim annemde ölümlerden döndü bilirim az çok neler yaşadığını ..

Yeni su falı attığın için iyi bir kadın selena ya paragöz değil asla o yüzden iade etmiştir..
Enerjisi çok güzel kadının beğeniyorum bende onu

Tuylerim diken diken oldu.
1- Baban için çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin.
2- Sana da geçmiş olsun canım.

gecms olsun acil sifalar diliyorum

Tuylerim diken diken oldu.
1- Baban için çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin.
2- Sana da geçmiş olsun canım.

Çok sağolun kızlar..Geçen hafta öyle kötüydüm ki..Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçtim, hala geçiyorum..Eski eşim de kanserdi, son evresinde..Yaklaşık 6-7 senedir çok sıkıntılıyım..
Foruma yansıtmıyorum hiç böyle olayları..Yansıtamıyorum..

Ama geçen hafta ölüyordum..Babamın solunumu gitti, bilinci gitti..Cihaza bağladılar..Gitti dedik..Öldü tamam dedik yani..
Yapay kalp takıldı kalp nakline kadar..17 gündür yoğun bakımda ve 10. günde bilinci ve solunumu gitti..Akcigerler enfeksiyon nedeniyle söndü..v.s v.s..Daha fazla anlatıp canınızı sıkmayayım..
Valla ağlıyorum yine, çatlıycam artık sıkıntıdan..Allah beterinden saklasın..

Bu hafta çok şükür iyi..Bilinci geldi, tepki veriyor, gözleri açık..Dediklerimizi anlıyor..Akciğere tüp takıldı..Eski haline gelene kadar duracakmış o tüp..

Canım babacım neler çekti..Neler yaşadı..Zaten kahrımız ondan.

Benim durumum kötü değil..Erken teşhisle müdahale edildi bir sene önce..Şimdi yumurtalıklarda bir sıkıntı var..Kapalı ameliyatla müdahale edilecek bakalım, olmadı açık ameliyat..Ama kötü, vahim bir durum yok..

Neyse yaklaşık 2 aydır ege damar cerrahisi ve ev arasında mekik dokuyorum anlayacağınız :)

Kadın yine okumuş resmen..

Uf banada hepsi donucek diyor selena ve semada patladimi selena yanilmaz pek

Canım benim ya
herkesin türlü türlü dertleri var
Çok şükür halimize bitanem
Allah'tan ümit kesilmez güzelim
Bol bol dua et .. Derdi veren Rabbim dermanını da verirmiş ..
Üzülme sıkma canını
Izmirdemisin sen?
Akut un doktorları da şahanedir
Kalp ile ilgili sıkıntı devam ise canım

Canım benim allah acil şifalar versin inşallah bir an önce iyi olur

İzmirdeyiz canım, ama doktoru sabit..9 senedir ona emanet :)
Kalp bekliyoruz şimdi nakil için..

Tabi çok şükür, beterin beteri var Allah korusun..

Canım benim allah acil şifalar versin inşallah bir an önce iyi olur

Çok teşekkür ederim canım, amin

Uf banada hepsi donucek diyor selena ve semada patladimi selena yanilmaz pek

Burada selenayı sanırım ilk duyuranlardanım..Dolayısıyla çok fal baktırdım ona..

Gelecekle ilgili yanıldığı zamanlar oldu..Ufak tefek yanılmaları oldu..Hatta hiç unutmam bir fal külliyen patladı, kendisi bile şaşırdı Çünkü baktırdığım herif gerçek kimliğini benden gizlemiş, ismi soyismi v.s..Hal böyle olunca selenanın da devrelerini yaktım

Ama genelde söylediği çoğu şeyi yaşamışımdır ve anlattığı doğrultuda yaşamışımdır..

İzmirdeyiz canım, ama doktoru sabit..9 senedir ona emanet :)
Kalp bekliyoruz şimdi nakil için..

Tabi çok şükür, beterin beteri var Allah korusun..

Çok teşekkür ederim canım, amin

Canım Alsancakta kardiyolog özgür Aslan var tavsiyemdir
Türkiye'nin en iyi 2. Kardiyologu

Birde onu araştır belki yardımcı olur :))

Selena çıksın bana Selena :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…