Daisyim kim bu canım ??
Çok sağolun kızlar..Geçen hafta öyle kötüydüm ki..Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçtim, hala geçiyorum..Eski eşim de kanserdi, son evresinde..Yaklaşık 6-7 senedir çok sıkıntılıyım..
Foruma yansıtmıyorum hiç böyle olayları..Yansıtamıyorum..
Ama geçen hafta ölüyordum..Babamın solunumu gitti, bilinci gitti..Cihaza bağladılar..Gitti dedik..Öldü tamam dedik yani..
Yapay kalp takıldı kalp nakline kadar..17 gündür yoğun bakımda ve 10. günde bilinci ve solunumu gitti..Akcigerler enfeksiyon nedeniyle söndü..v.s v.s..Daha fazla anlatıp canınızı sıkmayayım..
Valla ağlıyorum yine, çatlıycam artık sıkıntıdan..Allah beterinden saklasın..
Bu hafta çok şükür iyi..Bilinci geldi, tepki veriyor, gözleri açık..Dediklerimizi anlıyor..Akciğere tüp takıldı..Eski haline gelene kadar duracakmış o tüp..
Canım babacım neler çekti..Neler yaşadı..Zaten kahrımız ondan.
Benim durumum kötü değil..Erken teşhisle müdahale edildi bir sene önce..Şimdi yumurtalıklarda bir sıkıntı var..Kapalı ameliyatla müdahale edilecek bakalım, olmadı açık ameliyat..Ama kötü, vahim bir durum yok..
Neyse yaklaşık 2 aydır ege damar cerrahisi ve ev arasında mekik dokuyorum anlayacağınız :)
Kadın yine okumuş resmen..
Canım Alsancakta kardiyolog özgür Aslan var tavsiyemdir
Türkiye'nin en iyi 2. Kardiyologu
Birde onu araştır belki yardımcı olur :))
Selena çıksın bana Selena :)
Çok duygulandım Rabbim ne kadar zorr ne kadar çaresizlik için de bekleyiş teslim oluyorsun duâ ediyorsun sadece Rabbim yardım et diye.
Offfff bu yazinizdan sonra bir kez daha anladım ki ne kadar boş şeylere üzülüyorum sağlık versin Rabbim herşeyin başı oysa sağlık özellikle de sevdiklerimize.
Ama beşeri olmak böyle bir şey olsa gere ki; yazinizdan sonra Selrnaya attığım falı tekrar tekrar okudum ve atladigim yerler gözüme çarptı. Gerçekten boş biri insan değilmiş kii size yaptığı iade kalp gözünün açık oldugunun ispatidir diye düşünüyorum......
Keşke :) ama külliyen ptladı söylediği olayları gerçekleştirebilecek bi zaman dilimi yok :)
Cok cok gecmis olsun ikinizde biran once sagliniza kavusursunuz insallah herseyin basi saglik hayattaÇok sağolun kızlar..Geçen hafta öyle kötüydüm ki..Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçtim, hala geçiyorum..Eski eşim de kanserdi, son evresinde..Yaklaşık 6-7 senedir çok sıkıntılıyım..
Foruma yansıtmıyorum hiç böyle olayları..Yansıtamıyorum..
Ama geçen hafta ölüyordum..Babamın solunumu gitti, bilinci gitti..Cihaza bağladılar..Gitti dedik..Öldü tamam dedik yani..
Yapay kalp takıldı kalp nakline kadar..17 gündür yoğun bakımda ve 10. günde bilinci ve solunumu gitti..Akcigerler enfeksiyon nedeniyle söndü..v.s v.s..Daha fazla anlatıp canınızı sıkmayayım..
Valla ağlıyorum yine, çatlıycam artık sıkıntıdan..Allah beterinden saklasın..
Bu hafta çok şükür iyi..Bilinci geldi, tepki veriyor, gözleri açık..Dediklerimizi anlıyor..Akciğere tüp takıldı..Eski haline gelene kadar duracakmış o tüp..
Canım babacım neler çekti..Neler yaşadı..Zaten kahrımız ondan.
Benim durumum kötü değil..Erken teşhisle müdahale edildi bir sene önce..Şimdi yumurtalıklarda bir sıkıntı var..Kapalı ameliyatla müdahale edilecek bakalım, olmadı açık ameliyat..Ama kötü, vahim bir durum yok..
Neyse yaklaşık 2 aydır ege damar cerrahisi ve ev arasında mekik dokuyorum anlayacağınız :)
Kadın yine okumuş resmen..
Cok cok gecmis olsun ikinizde biran once sagliniza kavusursunuz insallah herseyin basi saglik hayatta
Selenada bana aynisi yapmisti bikac fal attigimiz icin parami almak istemedigini ama buna ragmen hem iade edip hem de kucuk bir acilim yapmisti bende samimiyetini seviyorumno kadinin sarayli bir selena iki bence online falda
kim bilirrr ne zaman online olur offf offCanım falcının profile gir
Online olduğunda haber vere tıkla
Sana bilgi gelir :)
kim bilirrr ne zaman online olur offf off
Yanii demek ki bilgiler doğru olunca soyledikleri yasaniyorrr . Ayyyy Selena'nın bana olacak bir şey varrr Aman Allah'ım oda mı olacakkkBurada selenayı sanırım ilk duyuranlardanım..Dolayısıyla çok fal baktırdım ona..
Gelecekle ilgili yanıldığı zamanlar oldu..Ufak tefek yanılmaları oldu..Hatta hiç unutmam bir fal külliyen patladı, kendisi bile şaşırdıÇünkü baktırdığım herif gerçek kimliğini benden gizlemiş, ismi soyismi v.s..Hal böyle olunca selenanın da devrelerini yaktım
Ama genelde söylediği çoğu şeyi yaşamışımdır ve anlattığı doğrultuda yaşamışımdır..
Yanii demek ki bilgiler doğru olunca soyledikleri yasaniyorrr . Ayyyy Selena'nın bana olacak bir şey varrr Aman Allah'ım oda mı olacakkk
Bu arada gerçek kimliğini saklayan adam mı olurolmaz adam değilmiş o ne tuhaf insanlar varrr
Burada selenayı sanırım ilk duyuranlardanım..Dolayısıyla çok fal baktırdım ona..
Gelecekle ilgili yanıldığı zamanlar oldu..Ufak tefek yanılmaları oldu..Hatta hiç unutmam bir fal külliyen patladı, kendisi bile şaşırdıÇünkü baktırdığım herif gerçek kimliğini benden gizlemiş, ismi soyismi v.s..Hal böyle olunca selenanın da devrelerini yaktım
Ama genelde söylediği çoğu şeyi yaşamışımdır ve anlattığı doğrultuda yaşamışımdır..
Yanii demek ki bilgiler doğru olunca soyledikleri yasaniyorrr . Ayyyy Selena'nın bana olacak bir şey varrr Aman Allah'ım oda mı olacakkk
Bu arada gerçek kimliğini saklayan adam mı olurolmaz adam değilmiş o ne tuhaf insanlar varrr
Canım Alsancakta kardiyolog özgür Aslan var tavsiyemdir
Türkiye'nin en iyi 2. Kardiyologu
Birde onu araştır belki yardımcı olur :))
Selena çıksın bana Selena :)
Kızlar bu arada çok gereksiz bi pylaşım olacak belki ama beni en çok hayal kırıklığına uğratan falcı ecem23 oldu. Çünkü gerçekten ilk defa bi online falcının gerçekten bir şeyler bildiğini hissetmiştim. Falı okuyunca ağlamıştım ve ilk defa bi pembe tabloya gerçekten inanmıştım. Ama patladı malesefherhalde en çok o fala üzüldüm
Cok cok gecmis olsun ikinizde biran once sagliniza kavusursunuz insallah herseyin basi saglik hayatta
Selenada bana aynisi yapmisti bikac fal attigimiz icin parami almak istemedigini ama buna ragmen hem iade edip hem de kucuk bir acilim yapmisti bende samimiyetini seviyorumno kadinin sarayli bir selena iki bence online falda
Hee sorma, Tesadüfen öğrendim bir de..aklım hinliğe çalışmıyor ki..
Yedi kıçına tekmeyi dümbük..
Ne manyak adamlar var ya :)
Erkek Milleti'nde 1 gr akıl yok cidden :)))))
Bizimde arkadaşlar arasında bir Ara bu geyik dönerdi:))
Nüfusta çalışan bir arkadaş vardı :))
Yeni biri. Ile tanışacağımız zaman adamın şeceresine bakalım diye :))
Ya evliyse ya yalan söylüyorsa diye :))
Tövbe yarabbim :))
Kızlar çok teşekkür ederim, amin..
Selenaya su falı atmıştım, yorumum geldi..falımı iade kısmına yazmış..iade etmiş falı..Neden öyle yaptı yine anlamadım ama bu kadının yüreğini çok seviyorum ben ya..Kısa bir süre önce yine su falı atmıştım, sanırım ondan iade etti..
Falın başını yazıyorum, siz anlayın artık..Diğer kısımları özel..Ama onlar da ağzımı açık bıraktı resmen..
Ben şimdi bu kadın için ne diyeyim bilemiyorum..Şimdiye kadar zaten her dediğini yaşadım, her şey onun dediği gibi oldu..Aslında başkalarına boşuna baktırıyorum..At selenaya al yorumu yeter yani..
Benim enerjim çok uyuyor onunla..Kendisini de cidden çok seviyorum..
Babam 1 ay içinde 2 tane kalp ameliyatı oldu ve bugün kendisine göğüs tüpü takıldı..Ve ben bu ayrıntıları foruma yazmadım, hani takip edebilir düşüncesinden gidersek..
Beim ise rahimle ilgili sıkıntılarım var, 2-3 haftadır kan testleri, kanser tetkikleri yapılıyor..Bir ameliyat durumum olabilir..
Önemli bişey yok şimdilik, kontrol altında her şey..
Neyse, falın başı;
canım senin baban ameliyat mı oldu? ya da olacak? tam kestiremedim ama göğüs ya da kalple alakalı bir sıkıntısı olabilir... bunun için ameliyat durumu gerekebilir. varsa böyle bir durum acil şifalar dilerim. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur kendisi. ama hastahaneye gidip geleceksin sen, babanla ilgili olarak. beyaz binalı bir hastahane gibi gözüktü. ayrıca senin de bedenen bir rahatsızlığın çıkabilir. üzüntü stres kaynaklı bir şey olabilir. bu rahatsızlığınla alakalı tahlil vs gibi durumların olabilir. kendin için de gideceksin çünkü hastahaneye. kendine dikkat et.
işe yaradı mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?