Binnaz Abla

Çok duygulandım Rabbim ne kadar zorr ne kadar çaresizlik için de bekleyiş teslim oluyorsun duâ ediyorsun sadece Rabbim yardım et diye.

Offfff bu yazinizdan sonra bir kez daha anladım ki ne kadar boş şeylere üzülüyorum sağlık versin Rabbim herşeyin başı oysa sağlık özellikle de sevdiklerimize.

Ama beşeri olmak böyle bir şey olsa gere ki; yazinizdan sonra Selrnaya attığım falı tekrar tekrar okudum ve atladigim yerler gözüme çarptı. Gerçekten boş biri insan değilmiş kii size yaptığı iade kalp gözünün açık oldugunun ispatidir diye düşünüyorum......

Evet canım maalesef..İnsan canım dediği insanlar karşısında çaresiz kalınca her şeyin boş olduğunu anlıyor..

İadeyi görünce şaşırdım ve çok mahçup oldum yine..Bir kere daha yapmıştı çünkü bunu..Yani ne diyeyim bilemedim ki..Paracı pulcu biri değil..Bana rüya yorumu kısmından az mı destek oldu en zor dönemlerimde..

Tellweye hiç yakışmıyor açıkçası..

Cok cok gecmis olsun ikinizde biran once sagliniza kavusursunuz insallah herseyin basi saglik hayatta

Selenada bana aynisi yapmisti bikac fal attigimiz icin parami almak istemedigini ama buna ragmen hem iade edip hem de kucuk bir acilim yapmisti bende samimiyetini seviyorumno kadinin sarayli bir selena iki bence online falda

Çok teşekkür ederim

Yanii demek ki bilgiler doğru olunca soyledikleri yasaniyorrr . Ayyyy Selena'nın bana olacak bir şey varrr Aman Allah'ım oda mı olacakkk

Bu arada gerçek kimliğini saklayan adam mı olur olmaz adam değilmiş o ne tuhaf insanlar varrr

Hee sorma, Tesadüfen öğrendim bir de..aklım hinliğe çalışmıyor ki..
Yedi kıçına tekmeyi dümbük..

Ne manyak adamlar var ya :)
Erkek Milleti'nde 1 gr akıl yok cidden :)))))

Bizimde arkadaşlar arasında bir Ara bu geyik dönerdi:))

Nüfusta çalışan bir arkadaş vardı :))

Yeni biri. Ile tanışacağımız zaman adamın şeceresine bakalım diye :))

Ya evliyse ya yalan söylüyorsa diye :))

Tövbe yarabbim :))

Hastası olanlara acil şifalar diliyorum Allah beterinden saklasın. Arkadaşlar 5 tl ye uzun ayrıntılı ve iyi bir falcı buldum fiyat artmadan denemek isteyen varsa ben çok çok beğendim bayağı da şaşırdım hiçbir ayrıntı vermemiştim normalde böyle rahat tavsiye etmem herkeste farkedebilir diye ama şu an 5 tl olduğu için söylüyorum tesadüfen attım ben de Binnaz da sedef çelik diye biri yeni gelmiş.

canım yaa senin ecem23 muhabbetini hatırlıyorum.
hayırlısı be kuzum. kısmetinde varsa inan seneler sonra bile olsa çıkar karşına.
emin ol ben bu durumu bizzat yaşıyorum şuan. imkansız durumdayız gerçi o da ayrı bi mesele

aynen, selena bana biraz soğuk geliyor ama yardımcı olmayı seven bi bayan.
çok kişiye yardımı var, durumu iyi sanırım, para için yapmıyo bu işleri.
saraylı kuzum da öyle, öğrenci bide o yawrum.
ben öğrenciyken çok sıkıntı çektim, aile problemlerim var benim,
hiç kıyamıyorum öğrencilere.

işe yaradı mı hiç?

Gecmis olsun tatlim, allah acil sifalar versin, dua edecegim senin icin <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…