bendemi selenaya şettirsem ki
Gecmis olsun tatlim, allah acil sifalar versin, dua edecegim senin icin <3
Kızlarrr şimdi MedceziR den sonra tekrar okudum falı vee inanmayscaksiniz ama Didem bildi demiştim yaa aynı olayı Selena da bilmiş. Tartışma gerginlik tarzı birşey yaşayacaksın demiş yeni farkettim
Selena falı bekleyen arkadaşlar @Symgee35
anacım bende şans yokTelwe de canım o ona da atabilirsin:)
Baya beklersin söylüyeyim şimdiden sana :)))
Hastası olanlara acil şifalar diliyorum Allah beterinden saklasın. Arkadaşlar 5 tl ye uzun ayrıntılı ve iyi bir falcı buldum fiyat artmadan denemek isteyen varsa ben çok çok beğendim bayağı da şaşırdım hiçbir ayrıntı vermemiştim normalde böyle rahat tavsiye etmem herkeste farkedebilir diye ama şu an 5 tl olduğu için söylüyorum tesadüfen attım ben de Binnaz da sedef çelik diye biri yeni gelmiş.
Evet canım bende bayağı iyiydi 5 tl için de çok uzundu tabii mühim olan geleceğin çıkması ama falı rahatlattı beni. Derin Tamay'ı merak ediyorum bir de ama hemen doluyor yetişemiyorum ona baktırdın mı?Ben de baktırdım ona bugün. Öyle ağzımı açık bırakacak bir fal değildi ama fiyatına göre gayet detaylı ve uzun bakmış. Bi kaç bildiği şey var. Sende çok mu iyiydi?
_MedceziR_ zor bi sınavdan geçiyosun bu ara belli ki.
Allah ım sabır versin. babana acil şifalar versin.
her sıkıntının sonu ferahlıktır. güzel günler seni bekler.
çoook geçmiş olsun Allah acil şifalar verir inşEvet canım, geçiyoruz bir sınavdan, çıkmayı nasip etsin rabbim..
Çok sağolasın..
Evet canım bende bayağı iyiydi 5 tl için de çok uzundu tabii mühim olan geleceğin çıkması ama falı rahatlattı beni. Derin Tamay'ı merak ediyorum bir de ama hemen doluyor yetişemiyorum ona baktırdın mı?
Bnde ole cnm ilk ayrilikta onun dedigi gibi oldu hersey ve baristik yine ayrilinca tekrar selenaya attim yine doncek diyor ben ona nedense cok inaniyorumBurada selenayı sanırım ilk duyuranlardanım..Dolayısıyla çok fal baktırdım ona..
Gelecekle ilgili yanıldığı zamanlar oldu..Ufak tefek yanılmaları oldu..Hatta hiç unutmam bir fal külliyen patladı, kendisi bile şaşırdıÇünkü baktırdığım herif gerçek kimliğini benden gizlemiş, ismi soyismi v.s..Hal böyle olunca selenanın da devrelerini yaktım
Ama genelde söylediği çoğu şeyi yaşamışımdır ve anlattığı doğrultuda yaşamışımdır..
Valla canım bas bas bağırıyorum evet ptladı diye ama kimse dinlemiyor beniselena bildi dönmeyeceğini. Bir de venüs amber ama venüsün diğer teorileri ptladı. Selena zaman vermediği için ona tam olarak ptlamış diyemeyiz. Bi de binnazdaki bilge dedi dönmeyecek diye ama ben o kadını ciddiye alamıyorum. Sanırım biraz duruma göre konuşuyor dern dedi dönmeyecek diye ama o da burda falları ifşa etti. Bak derinin de hakkını yemeyeyim altılı bi vakit sonra mesaj var ya da arayacak seni dedi helallik aldı çocuk benden hem de altı ay sonra faldan. Bir de ilkay sana mıy mıy gelicek aptal saptal bir şeyler söyleyecek demişti dün gibi kulaklarımda o da bildi bu helallik meselesini hatta o cuk diye bildi ay aklıma gelmişken ester kra da bildi canım ama aylin meryem falan yani resmen hikaye anlattılar bana. Daha bi çok kişi sayabilirim ama isimleri gelmiyor aklıma yani dönecek diyen o kdr çok oldu ki.
Bakalım göreceğiz ne kadar iyi baktığını
Ben de baktırdım ona bugün. Öyle ağzımı açık bırakacak bir fal değildi ama fiyatına göre gayet detaylı ve uzun bakmış. Bi kaç bildiği şey var. Sende çok mu iyiydi?
Sen çok güçlü bi kadınsın...ve Allah imtihanları dayanabilecek olanlara veriyor.ahirette karşılığını kat ve kat almanı dilerim sanada babacığınada acil şifalar dilerim canımÇok sağolun kızlar..Geçen hafta öyle kötüydüm ki..Ben çok sıkıntılı bir süreçten geçtim, hala geçiyorum..Eski eşim de kanserdi, son evresinde..Yaklaşık 6-7 senedir çok sıkıntılıyım..
Foruma yansıtmıyorum hiç böyle olayları..Yansıtamıyorum..
Ama geçen hafta ölüyordum..Babamın solunumu gitti, bilinci gitti..Cihaza bağladılar..Gitti dedik..Öldü tamam dedik yani..
Yapay kalp takıldı kalp nakline kadar..17 gündür yoğun bakımda ve 10. günde bilinci ve solunumu gitti..Akcigerler enfeksiyon nedeniyle söndü..v.s v.s..Daha fazla anlatıp canınızı sıkmayayım..
Valla ağlıyorum yine, çatlıycam artık sıkıntıdan..Allah beterinden saklasın..
Bu hafta çok şükür iyi..Bilinci geldi, tepki veriyor, gözleri açık..Dediklerimizi anlıyor..Akciğere tüp takıldı..Eski haline gelene kadar duracakmış o tüp..
Canım babacım neler çekti..Neler yaşadı..Zaten kahrımız ondan.
Benim durumum kötü değil..Erken teşhisle müdahale edildi bir sene önce..Şimdi yumurtalıklarda bir sıkıntı var..Kapalı ameliyatla müdahale edilecek bakalım, olmadı açık ameliyat..Ama kötü, vahim bir durum yok..
Neyse yaklaşık 2 aydır ege damar cerrahisi ve ev arasında mekik dokuyorum anlayacağınız :)
Kadın yine okumuş resmen..
Sen çok güçlü bi kadınsın...ve Allah imtihanları dayanabilecek olanlara veriyor.ahirette karşılığını kat ve kat almanı dilerim sanada babacığınada acil şifalar dilerim canım
yaa allah aşkına hastalığnHastası olanlara acil şifalar diliyorum Allah beterinden saklasın. Arkadaşlar 5 tl ye uzun ayrıntılı ve iyi bir falcı buldum fiyat artmadan denemek isteyen varsa ben çok çok beğendim bayağı da şaşırdım hiçbir ayrıntı vermemiştim normalde böyle rahat tavsiye etmem herkeste farkedebilir diye ama şu an 5 tl olduğu için söylüyorum tesadüfen attım ben de Binnaz da sedef çelik diye biri yeni gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?