Binnaz Abla

Kızlarrr şimdi MedceziR den sonra tekrar okudum falı vee inanmayscaksiniz ama Didem bildi demiştim yaa aynı olayı Selena da bilmiş. Tartışma gerginlik tarzı birşey yaşayacaksın demiş yeni farkettim
Selena falı bekleyen arkadaşlar @Symgee35

Ins bekliyoruz itinayla :)
Şehrazat beni efsane bildi hakkını yememek lazım cidden :)

Ben de baktırdım ona bugün. Öyle ağzımı açık bırakacak bir fal değildi ama fiyatına göre gayet detaylı ve uzun bakmış. Bi kaç bildiği şey var. Sende çok mu iyiydi?

Ben de baktırdım ona bugün. Öyle ağzımı açık bırakacak bir fal değildi ama fiyatına göre gayet detaylı ve uzun bakmış. Bi kaç bildiği şey var. Sende çok mu iyiydi?
Evet canım bende bayağı iyiydi 5 tl için de çok uzundu tabii mühim olan geleceğin çıkması ama falı rahatlattı beni. Derin Tamay'ı merak ediyorum bir de ama hemen doluyor yetişemiyorum ona baktırdın mı?

Kizlar ben de selena falimi tekrar okudum siz bahsedince nisanda atmistim birliktelik olacak demis burasi cikmadi da demis ki sana yalan soyledigi bir konu var sen bunu bir sekilde ogreneceksin iste bu cikmis.. Bu arada ben fali konusmadigimiz sirada atmistim sorum zaten barisacak miyiz bana hisleri neler vs.. Bununla ilgili olarak barisma olacak, seni dusunuyor demis yalniz o zaman da yazmistim benim falim cok tavsiye gibi olmus adim atarsan birliktelik olacak demis ama bi kesin sonuc yazmamis, tekrar atayim en iyisi :))

Bnde ole cnm ilk ayrilikta onun dedigi gibi oldu hersey ve baristik yine ayrilinca tekrar selenaya attim yine doncek diyor ben ona nedense cok inaniyorum

Aynen bana da bu isimler çıktı sana çıkmayablar çıkmadı bizim enerjimiz aynı sanırım
Not:ester bana tutmamış pardon

Sen çok güçlü bi kadınsın...ve Allah imtihanları dayanabilecek olanlara veriyor.ahirette karşılığını kat ve kat almanı dilerim sanada babacığınada acil şifalar dilerim canım

yaa allah aşkına hastalığn fal olurmu arkadaşlar,bu kadarda ileri gitmeyin lütfen,ben şahsen hastalık falı baktırmam,töbee daha neler,onu allah bilir,hadi aşk hayatımız neyse,çünkü aşk bizimde elimizde olan kendimizi yönlendirebilme gücümüz olan bir şey,hastalık böylemi,bunu yapan yorumcuyada cidden şaşırıyorum,neye güvenip yapıyor anlamıyorum,bırakın arkadaşlar bu olmaz.

Kızlar şimdi selenadan konu açılınca son attığım falı okudum. Erkek arkadaşımla çok kötü tartışmıştık hatta bitti filan dedik günlerce konuşmadık. Selena bi barışma görüyorum demişti. Cidden fal baktırdıktan 2 gün sonra benimki yazdı bana barıştık ama aranız hemen düzelmicek demişti. Öyle de oluyor hala limoniyiz. Ama tartışma sebebini yanlış söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…