Binnaz Abla

Canım Benden bahsediyorsan şimdiye kadar asla babamın rahatsızlığı için fal atmadım..Töbe estafurlah korkarım, o kadar da değil..

Selenaya attığım su falında selena söyledi..Genel olarak aile, sağlık v.s gibi şeyler sorarım bir tek..

Sonucunu nasıl görüyorsun dedim o direkt bilince, söyleyemem bunu dedi..
Dün yiğite baktırırken de o bilmişti, sonuç dedim, ben yorum yapamam dedi..Sessiz kaldı falan..

kızlar bu arada selena bir sürü fala bakıyor hangisinde daha çok tutturuyor?

yok canım senin için demedim,o konuyu anlattığını biliyorum,ben hastalık için yorumcu yönlendirmesi yapanlara söyledim,bu cevap verdiğim arkadaşta umarım alınmaz,ben alınacak bir şey demiyorum,ama fikrimi paylaşmak istedim,ayrıca bu tarz bir durumuda hiç tavsiye etmem,

Canım o arkadaş ucuz bir falcidan bahsedecekmis ama önce MedceziR'in durumundan dolayı geçmiş olsun dileği sunmak istemiş gibi geldi bana. Ben o yorumu okudum ve böyle anladım.

Nesibeyide begendim guzel bakmis enerjisi cok guzel gecmis ve an karaktr tahlillri cok iyi begendim.tavsiyede veriyor.

Canım o arkadaş ucuz bir falcidan bahsedecekmis ama önce MedceziR'in durumundan dolayı geçmiş olsun dileği sunmak istemiş gibi geldi bana. Ben o yorumu okudum ve böyle anladım.
teşekkür ederim canım duyarlılığın için,
evet bende yanlış anlamış olabilirim,ama inanın bu arkadaşı eleştirmek gibide bir niyetim olmadan söyledim,arkadaşın yazmış olduğunu adeta tavsiye gibi algıladım,kusura bakmaz umarım.

canıım kusura bakmada inan ben seni hastaya bakacak yorumcu tavsiye yapıyorsun zannettim,
yazıya girişin hastayla ilgili olunca,tekrar kusura bakma lütfen.

Yokk canım ne demek peş peşe yazmış direk okuyunca senin gibi anlamak da mümkün

Konusu olan bensem eğer hastalikla falın alakası yoktu hiç 2 ayrı msj yazmamak için birarada yazdım cepten yazıyorum pc ye oranla daha zor geliyor da. Ayrıca falda hastalık vb şeyler sorulmasına ve bahsedilmesine ben de karşıyım

Daha once yazan uyeler oldu Selena kesinlkle yakın zamanı biliyor ben ılk fal attığımda sorduğum bır konu ıle ılgılı hayır kesınlıkle yok gorunuyor dedı sonrasında attığım falda kı yaklasık1,5-2 hafta sonrası evet bır durum var dedı.Yanı olaylar gelıştıkce anlık bılıyor kesinlikle su zamana kadar baktırdığım cıkar cıkmaz en ıyıbakım yapan kışı. Hepte ağlatmıştır benı o kadar duygulandım attıgım her falında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…