Binnaz Abla

Şehrazat falı ne kadar sürede yorumluyor? online yakaladım, yolladım sonra anında yok oldu

Hadi gözün aydın akşam 5-6 gibi gelir. Sonra tekrar online oluyor canım dün öyle idi. Yazarsın sonucuuu demii

Şehrazat falı ne kadar sürede yorumluyor? online yakaladım, yolladım sonra anında yok oldu
Akşam 5-6 gibi gelir senin ki belki daha erkende gelir. Tekrar online oluyor canım dün öyleydi

Hadi gözün aydın akşam 5-6 gibi gelir. Sonra tekrar online oluyor canım dün öyle idi. Yazarsın sonucuuu demii
İnşallahh! Çok merak ediyorum ne yazacağını, tabiiki fal gelsin direk gelir anlatırım burada. çünkü bazı kişiler farklı şeyler söylemeye başladı. Bugune kadar baktırdığım fallar hep aynı sonucu verirken, rüya yorumum tam tersi. Sürekli fal baktırmak mı böyle yapıyo ki acaba anlamadım ama

Bilmiyorum ki bende çok fal baktırdım donemde bile farklı bir yorum almadım hiç. Belki enerji tutmamistir..... Şehrazat ne diyecek bakalım karşılaştırmasıni yaparsin..

Eminim hayatım
Yoksa niye günah alayım insanların canım benim

Bir sürü insanla konuştuk ..
Malesef böyle birşey var

o kadar belliydi ki yani, tartışmaya müsait biri olduğu için hiçbir şey demek istemedim.

peki bu aabeng mi ne o da mı berabermiş. onun zaten hesap dondurulmuş gözüküyor.

Korkarim ki benim fal bayramdan sonraya kalacak

Yavrum benim falım geldiii bilee okudum sindirdim yorumladim diğer fallarimla karşılaştırmasini yaptummmm.

Daha senin falın yokkk ortada

Neyse takılıyorum da harbi senin falı çok merak ettim. Siteye mail attin mı sordun mu. Dün ben mesaj attım Şehrazat ne zaman Online olacak diyee hemen online olduuu. Bir sorsana canım sennn

o kadar belliydi ki yani, tartışmaya müsait biri olduğu için hiçbir şey demek istemedim.

peki bu aabeng mi ne o da mı berabermiş. onun zaten hesap dondurulmuş gözüküyor.

Ayyy canım ben de onu merak ediyorum aabeng i benle özelden konuştuk onla yaa alakası yok bide o baktirdi memnun da kalmadı. Hatta benimle falcıları falan konustukk çok merak ediyorum ona ne oldu. Baktım tartışma veya polemik de yapmamiss. Keşke yönetim banlanma sebeplerini de yazsalarr O arada kaynadi mı yoksaaa

Kizlar ben yonetime simdi mesaj attim uyeligimi iptal edilmesi icin burasi benim icin col degerliydi iyi arkadasliklar kurdum uzun zaman oldu dunku olay safligima denk geldi yine diyorum para zerre umrumda deil ama annem konusu benim icin cok hassas burda kaldikca bu olay gelicek aklima hepiniz cok cok opuyorum kendinize cici bakin kizlar simdiden bayraminiz mubarek olsun guzel seyler paylastik burda kolay kolay kimseyle polemige girmedim tarzim degil zaten rabbim hepinizin gonlundekini nasip etsin kendinize iyi bakin

Canım nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yappp. Yolun açık olsun Rabbim senin de yanında olsun hep kötü insanların şerrinden korusun kollasin

Kendine çok çok iyi bak canım.. Senin de bayramın mübarek olsun şimdiden

bilmiyorum canım, bu işe karışmadıysa döner o zaman. ama bu iş çok çirkin aklım almıyor. insanların duygularıyla böyle oynamak inanılır gibi değil.

zaten yüz yüze görüşmediğiniz insanlara bu kadar paralar vermek de yanlış bence. fal atasım gelse bile max. 20 lik fal atıyordum ben. şimdi de 5lik onluk falan. ne de olsa iyilerin de falları çıkmıyor. bu kadar kaptırmak yanlış bence. eğlencesine baktırmak lazım.

Yaniii bu olaya karışmış olamaz gibi düşünüyorum hatta o da mağduru idi. Neyse döner gelir anlatır. Eğer o da bu oyunun icindeyse çok şaşırır ve üzülürüm az da olsa konustuk falan

BlueDaisy canım hallettin mi bakk ben şunu indirmistim dosya atıyorum. Direk kaydediyor. ACR olanı dene play storeden indirdim.

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-16-12-43-25-1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 106
selenaya atmıştım. en son 18 saat önce girmiş. kadınada hak veriyorum aslında malum bayram öncesi işi gücü vardır muhakkak. ben sana falları atacaktım unuttum :) hemen atayım

canım ya co uzuldum ama bosver dıyemıcem boyle ınsanların zayıf noktalarınan cıkar saglamayı kendıne zafer edınmeyı prensip halıne getıren ınsanlar hayatta hep var hepte olacak lutfen cok cok ozel konularınızı burda paylaşmayın. Iyı de var vee maalesef arada boyle çürük yumurtlarda var. Sonuçta guzel ınsnların varlığınada ınanıyorum tabiiki ama lütfen sonradan boyle kırılmalar olmasın herzaman temkınlı olalım arkadaşlar . topic cok uzun bır suru olay yaşanmış geçmişte eskiler işin kurdu olmuş hemen yakalıyolar kı takdır edıyorum kı amac kımsyı yargılamak deil kesinlikle temkini elden bırakmamak gerek. Yukarıda koca bı liste var burda ısmı donen yorumcular var .Telefon işini bilmem oraya gelemedım henuz. Cıktı cıkmadı deriz ama boyle kabak gıbı bazı seyler ortaya dokulunce sasırmamak elde değil. Lütfen bır kışının super dedığine kanmayalım arkadaşlar.

kızlar şimdeden bayramızı kutlarım ,i
ınsandan ,insanlıktan anlayan herkese sevgilar saygılar...

kızlar şimdeden bayramızı kutlarım ,i
ınsandan ,insanlıktan anlayan herkese sevgilar saygılar...
Teşekkür ederiz ben de herkesin bayramını kutluyorum. Dilerim her günümüz artık bize huzur getirir, mutluluk getirir.. İyi bayramlarr

kızlar bi bot mevzusu falan olmuştu. birinize fallarımı göstercektim emin olamadım Nefs senmiydin ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…