sadecee o değil simge bacıı okusunlarr saçmalıklarınıdaa görsünlerr ayıptır çünküü bayramm geliyoo azcıkk düşünsünn
Gollomcum naber? Hayırdır neler oluyor?sadecee o değil simge bacıı okusunlarr saçmalıklarınıdaa görsünlerr ayıptır çünküü bayramm geliyoo azcıkk düşünsünn
neysee bacımm anlayann anladııBen üyenin geçmişini biliyorum. Daha önce birbirimize fal filan bakmıştık çünkü. Ama başak'ın falından paylaştığı kısımlarla onun yazım tarzı arasında benzerlik bulamadım. Kaldı ki zaten muhabbet-i fal topiğinde filan görüyorum hep kendisini. Karşılıklı fal bakılıyor orda da biliyosun. O yüzden emin mi diye soruyorum.
mesajj attımm sen burdaa yokkenn hep yazdımm greyy bacımm nerelerdesinnnGollomcum naber? Hayırdır neler oluyor?
neysee bacımm boşverr bendee yazıyomm yazıyomm dışlanıyorumm boşverr artıkk simgee bacımmBiz iyilik yapalım dedik canım benim
Insanlar madur olmasın kanmasın diye yani uyansın insanlar diye
İşlerim çok yoğundu pampa ya.. Mecburiyetten giremedim foruma.. Vakit bulamıyordum..mesajj attımm sen burdaa yokkenn hep yazdımm greyy bacımm nerelerdesinnn
neysee bacımm anlayann anladıı
kusura bakma kuzumm tamam görme yazdıklarımıı alıntılamam senii özür dilerimm kalp kırmakk istemem tekrar tekrar yazdıklarımdan rahatsız olmuşsunn kusuruma bakmaGollomcum tamam biliyorum daha önce 100 kez yazdığın gibi siz ailenle yıllardır bu işin içindesiniz piri oldunuz artık falan filan. Ben sadece bi insanın kesin olarak emin olmadan zan altında bırakılmasını hoş bulmuyorum. Arkadaş eminse şayet zaten beni bağlayan bir olay yok. Bu şekilde gergin konuşmalarına anlam veremiyorum.
Aa şimdi okudum.. Vayy karakter yoksunları vayy.. Para bunların imanı olmuş arkadaşlar.. Hadi kuldan utanmıyorsun ulan Allahtan da mı korkunuz yoktur be insancıklar???İşlerim çok yoğundu pampa ya.. Mecburiyetten giremedim foruma.. Vakit bulamıyordum..
Ne oluyor bu arada bir durum mu var?
Neredeyse 1.5 yıldan beri şu topiğe yazıyorum ve kimseyle polemiğe girmedim ama "emin misin" diye sormam bile olay oldu. Hayret bi şey. Bir cümleden ne kadar farklı anlamlar çıkartılabiliyormuş.
bende üyeyimm bacımm mübarek günn kalpler kırılmasınnNeredeyse 1.5 yıldan beri şu topiğe yazıyorum ve kimseyle polemiğe girmedim ama "emin misin" diye sormam bile olay oldu. Hayret bi şey. Bir cümleden ne kadar farklı anlamlar çıkartılabiliyormuş.
Neredeyse 1.5 yıldan beri şu topiğe yazıyorum ve kimseyle polemiğe girmedim ama "emin misin" diye sormam bile olay oldu. Hayret bi şey. Bir cümleden ne kadar farklı anlamlar çıkartılabiliyormuş.
şaşıracakk bişiiide yok kii kuzumm üyeninn kendisii şşaırdıı üzüldüü kahretsinn anladıı yaniii allah cıkarsınn onunn gbilelrdennEminim hayatım
Yoksa niye günah alayım insanların canım benim
Bir sürü insanla konuştuk ..
Malesef böyle birşey var
bende üyeyimm bacımm mübarek günn kalpler kırılmasınn
Eminim hayatım
Yoksa niye günah alayım insanların canım benim
Bir sürü insanla konuştuk ..
Malesef böyle birşey var
hala ne diyon allah görüyor hepsini kalbimidee senin kalbinidee allah görsünn hoşcakallPeki gollomcum sen daha iyi bilir, anlarsın. Daha fazla bu konu üzerinden gerilmeye gerek yok bence. İyilerin dostu kötülerin düşmanı moduna bürünüp sanki kötü bi şey demişim gibi neden bana agresif şekilde çıkıştığını bilmiyorum ama fal için falcı için bunlara gerek yok. Ben daha fazla tartışmayacağım bu konuda.
Sorumun muhattabı sendin cevap için teşekkürler:) eminsen zaten diyecek bir şeyim olamaz. Aramıza falcıların sızması yeni bir olay değil malesef daha önce de bunlar yaşandı :/ dilerim tekrarlanmaz
Canım emin olmasalar bu kadar kesin konuşurlar mı? Kolay mı o kadar bir insan için böyle söylemler ortaya atmak?Neredeyse 1.5 yıldan beri şu topiğe yazıyorum ve kimseyle polemiğe girmedim ama "emin misin" diye sormam bile olay oldu. Hayret bi şey. Bir cümleden ne kadar farklı anlamlar çıkartılabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?