Binnaz Abla

Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum

Kuzummm en son girdiğimde senin yazini okumuş ve duygulanmistim. Şimdi ise şok içindeyim üzüldüm kii insan olan herkes üzülür zaten işte insan olmayan mahlukatlar da böyle yaparlar.
O zavallı kendince bişeyler yapmaya çalışmış haaa 50 tl değil 1000 tl alsa ne yazarrr. Bakk birsürü beddua aldı o.

Ama senin anneciğin hepimizden Rahmet aldı. Senin için arkadaşlar güzel dilekler de bulundularr. Kim kârlı kuzuuuu sen hiç üzülme canını da sıkma ve burdan da gitme.
Yapılan iğrenç çirkin bir davranış ama o bu yaptığı şeyle ve aldığı beddua ile rahat uyuyamaz rahat yaşayamaz.

Tekrar annecigine Rabbim rahmet eylesin. Sana da sabır versin canım.

Canım senin de babana Rabbim rahmet eylesin.. Sana da bol.bol sabır versin. Ne kadar doğru diyorsun çok şükür elini opebilecegim bu bayram da onların

Son düzenleme:
Canım emin olmasalar bu kadar kesin konuşurlar mı? Kolay mı o kadar bir insan için böyle söylemler ortaya atmak?

Xx9 ile daha önceden bir kaç defa sohbet etmişliğim var. Bende böyle bir izlenim yaratmadığı için şaşırdım ve olayın kesinliğini sorguladım. Bunda da bir sakınca görmüyorum açıkçası. Kaldı ki sadece astroloji ile ilgilenmesinden yola çıkıldı sandım ama işin içine banka hesap bilgileri de dahilmiş o kısmı atlamışım. Soruyu sorma sebebim de buydu.

Symgee35 kuzummm senin için yardım meleği demiştim harbi öylesin aferin sana böyle iğrenç bir durumu ortaya çıkardığın ve buna son verdiğin için teşekkür ederim

Canım senin de anne ve babana Rabbim rahmet eylesin.. Sana da bol.bol sabır versin. Ne kadar doğru diyorsun çok şükür elini opebilecegim bu bayram da onların
allaha şükür annem hayatta allah razı olsun biz babamın elini annemle öperdikk kimsenin başından gölgesini dahi eksik etmesin

Bence sende haklısın hayatım çünkü sen normal birisin dogrusun dürüst davraniyorsun eeee doğal olarak karsindakini de öyle zannediyorsun şaşırman gayet normal.
Ben de öyle samimi buldugum konuştuğum üyelerin reklam olduğunu öğrendim insan bii tuhaf oluyoo. Kimseye guvenemiyorr

allaha şükür annem hayatta allah razı olsun biz babamın elini annemle öperdikk kimsenin başından gölgesini dahi eksik etmesin
Yaaa çok özür dilerim okuya okuya geldim sona valla niye aklimda öyle kalmış. O zaman babana tekrar rahmet diliyorum. Annecigine de sağlıklı bir ömür versin Rabbim. Kusura bakmaa

Canım duzelttim mesajimi hemen çok şükür öyle kalsa çok çok üzülürdüm. Senin de öyle görmeni istememm

Anlıyorum canım seni.. Sen golloma bakma sinirden yanlış anlamalar olmuş olabilir.. bakma sen aslında çok iyi niyetli bi kız .. boşver :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim ılımlı ve pozitif yaklaşımın için. Beni anlayan birinin çıkmasına sevindim:) benim kendisiyle öyle aşırı bi samimiyetim yoktu. Bir kaç defa sohbet etmişliğim var. Ama öyle bir izlenim almamıştım. Şaşırdım haliyle.

Dinlediğine göre? Astroloji ile ilgilenmesi ve banka hesap kayıt kanıtları haricinde başka şeylerde mi var?
Barkieldi sanırım samuka isimli kişi çıkmıştı. O dönemde muallak bi süreç yaşanmıştı kanıtlanamamıştı bir süre filan. Aynısı derin2013 deepbluem olayında da olmuştu. O yüzden ben artık biri falcıysa ve bu fark edildiyse tüm kanıtlar sunularak yazılması taraftarıyım:) Symgee35 'in sunduğu banka hesap kaydı benim için yeterli oldu. Kendisine de fark edip paylaştığı için teşekkür ediyorum. Zira bende maili almıştım belki atarım filan diye.

Kızlar !!! Malum takip edenler bilir Şehrazat'a su falı attım atamadım aslında önce bilgi falan yazmadım sonra mail attım hemen döndüler suz bize yazın biz iletiriz dediler. Öyle olunca da sadece isimleri yazdım soyad bile yok. Soru falan da yazmadım zaten iyiyse bilir dedik arkadaşlarla.

Veeee falım geldi sadece isimlerle soru sormadigim hâlde çok çok beğendim tespitler doğru. Didemle paralel şeyler söyledi. Aslında aklımda merak ettiğim soruya cevap aldım.

Tabii kii körü körüne takılı kalmiyorum ben böyle çılgın gibi umudumu baglamiyorum. Benim tuttu enerjim.

Rabbim herşeyin en hayirlisini versin hepimize.

Ayyy hadi bakalım!
Dilerim tüm dilediklerin gerçekleşir.
Ben de attım su falını bakalım şehrazata neler olacak :))

Noldu canim

Şehrazat falı ne kadar sürede yorumluyor? online yakaladım, yolladım sonra anında yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…