Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum
bu konudaa hala tepkiye takılanlarr var sanki kendim içinn bişii dedim hep böyle olduu neysee bacılarr ben bu gece dua edip ağladımm allah hepimizin kalbini görüyorr bencee ters anlayanlar için özür dilerimm kelimelerii şeyleri seçemem sadece burdakii arkadaşa üzüldümm benn acımı bu gecekii acımıı allam kimseye yaşatmasın
Canım emin olmasalar bu kadar kesin konuşurlar mı? Kolay mı o kadar bir insan için böyle söylemler ortaya atmak?
allaha şükür annem hayatta allah razı olsun biz babamın elini annemle öperdikk kimsenin başından gölgesini dahi eksik etmesinCanım senin de anne ve babana Rabbim rahmet eylesin.. Sana da bol.bol sabır versin. Ne kadar doğru diyorsun çok şükür elini opebilecegim bu bayram da onların
Bence sende haklısın hayatım çünkü sen normal birisin dogrusun dürüst davraniyorsun eeee doğal olarak karsindakini de öyle zannediyorsun şaşırman gayet normal.Xx9 ile daha önceden bir kaç defa sohbet etmişliğim var. Bende böyle bir izlenim yaratmadığı için şaşırdım ve olayın kesinliğini sorguladım. Bunda da bir sakınca görmüyorum açıkçası. Kaldı ki sadece astroloji ile ilgilenmesinden yola çıkıldı sandım ama işin içine banka hesap bilgileri de dahilmiş o kısmı atlamışım. Soruyu sorma sebebim de buydu.
Yaaa çok özür dilerim okuya okuya geldim sona valla niye aklimda öyle kalmış. O zaman babana tekrar rahmet diliyorum. Annecigine de sağlıklı bir ömür versin Rabbim. Kusura bakmaaallaha şükür annem hayatta allah razı olsun biz babamın elini annemle öperdikk kimsenin başından gölgesini dahi eksik etmesin
allaha şükür annem hayatta allah razı olsun biz babamın elini annemle öperdikk kimsenin başından gölgesini dahi eksik etmesin
Anlıyorum canım seni.. Sen golloma bakma sinirden yanlış anlamalar olmuş olabilir.. bakma sen aslında çok iyi niyetli bi kız .. boşver :)Xx9 ile daha önceden bir kaç defa sohbet etmişliğim var. Bende böyle bir izlenim yaratmadığı için şaşırdım ve olayın kesinliğini sorguladım. Bunda da bir sakınca görmüyorum açıkçası. Kaldı ki sadece astroloji ile ilgilenmesinden yola çıkıldı sandım ama işin içine banka hesap bilgileri de dahilmiş o kısmı atlamışım. Soruyu sorma sebebim de buydu.
Bence sende haklısın hayatım çünkü sen normal birisin dogrusun dürüst davraniyorsun eeee doğal olarak karsindakini de öyle zannediyorsun şaşırman gayet normal.
Ben de öyle samimi buldugum konuştuğum üyelerin reklam olduğunu öğrendim insan bii tuhaf oluyoo. Kimseye guvenemiyorr
Xx9 la benim de muhabbetim var . Kendi halinde değişik bir tipti .. Ama benim dinlediğime göre öyle bir durum varki ortada herşey apaçık meydanda gibi.. tabi ki kendini savunma hakkı var .. Gelsin kendini savunsun .. Biz dinlemeye açığız .. tabi ki ben de gözümle görmedim.. ama emin olan arkadaşlarımız var.. Vee çok acı , kötü bi durum..
Benimde canim su 3.4 gundur cok dusunuyodum bayram geliyo ondan mi bilmiyorum hani direk yasamiyo dese bu kadar etkilenmezdim yazdigini icimde hissettim biraz annemin erken bi olumde 48 yasinda vefat etti bu ara iyice icimde yasiyorum
Ehe Özendim dün konuşunca
Ayyy hadi bakalım!Kızlar !!! Malum takip edenler bilir Şehrazat'a su falı attım atamadım aslında önce bilgi falan yazmadım sonra mail attım hemen döndüler suz bize yazın biz iletiriz dediler. Öyle olunca da sadece isimleri yazdım soyad bile yok. Soru falan da yazmadım zaten iyiyse bilir dedik arkadaşlarla.
Veeee falım geldi sadece isimlerle soru sormadigim hâlde çok çok beğendim tespitler doğru. Didemle paralel şeyler söyledi. Aslında aklımda merak ettiğim soruya cevap aldım.
Tabii kii körü körüne takılı kalmiyorum ben böyle çılgın gibi umudumu baglamiyorum. Benim tuttu enerjim.
Rabbim herşeyin en hayirlisini versin hepimize.
Kızlar erkek arkadaşımdan ayrıldım bilen falcı yok ne yazık ki. Serüven sonbahar aylarında ayrılık var sonrasında barışacaksınız demiş ama onu da tuttu diyemiyorum zamandan ötürü. Yarın tekrar fallarımı dinleyip başka bilen oldu mu yazarım ama hatırladığım kadarıyla yok.
Ehe Özendim dün konuşunca
Neler olmuş neler, anlamaya çalıştım ama anlayamadım da olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?