Teşekkür ederizben de herkesin bayramını kutluyorum. Dilerim her günümüz artık bize huzur getirir, mutluluk getirir.. İyi bayramlarr
Kizlar ben yonetime simdi mesaj attim uyeligimi iptal edilmesi icin burasi benim icin col degerliydi iyi arkadasliklar kurdum uzun zaman oldu dunku olay safligima denk geldi yine diyorum para zerre umrumda deil ama annem konusu benim icin cok hassas burda kaldikca bu olay gelicek aklima hepiniz cok cok opuyorum kendinize cici bakin kizlar simdiden bayraminiz mubarek olsun guzel seyler paylastik burda kolay kolay kimseyle polemige girmedim tarzim degil zaten rabbim hepinizin gonlundekini nasip etsin kendinize iyi bakin
Kizlar ben yonetime simdi mesaj attim uyeligimi iptal edilmesi icin burasi benim icin col degerliydi iyi arkadasliklar kurdum uzun zaman oldu dunku olay safligima denk geldi yine diyorum para zerre umrumda deil ama annem konusu benim icin cok hassas burda kaldikca bu olay gelicek aklima hepiniz cok cok opuyorum kendinize cici bakin kizlar simdiden bayraminiz mubarek olsun guzel seyler paylastik burda kolay kolay kimseyle polemige girmedim tarzim degil zaten rabbim hepinizin gonlundekini nasip etsin kendinize iyi bakin
Gitme kiz, banim yeni kalkmisken hem de
Bayraminiz kutlu olsun guzel insanlar.
tamam canım merak etme cıkarsa söylerım yazıcam buraya ve yakın tarıhYaa sen ne sanslisin daha gece istemissin nosunu baktirabilmissin ne güzelbide şok olmuşsun. Çıkan olursa dediklerinden mutlaka yazz kii bizde teyit edelim kendi fallarimizlaa İnsan ne kadar memnun kalsa da bii acaba diyorrr.
son bi kaç gündür kahve içip kapatıyorum. fincanı açmaya kalktığımda her yere kakve içinde ki su fışkırıyo. ben mi kısmetliyim yoksa dibinde su bıraktığım için vakum etkisi mi yapıyo anlamadım
ortasını yapamıyorum ne yazıkkiKızlarrrr
butun dertlerin fışkırmış şeker:))) bence sulu kapama telvesi bol olsun azicikk kayu kıvamda kapat belki daha iyi olur dene istersen
Aa şimdi okudum.. Vayy karakter yoksunları vayy.. Para bunların imanı olmuş arkadaşlar.. Hadi kuldan utanmıyorsun ulan Allahtan da mı korkunuz yoktur be insancıklar???
Bu yapılan hırsızlıktan bile beter.. sahtekarlar, şarlatanlar dicem ama inanın bunlar hafif kalır benim terbiyem müsade etmiyor hakkettiklerini söylemeye..
mail atmıştım nasıl bakıyorsun diye. çok yoğunlaşıyorum falan filan yazmış. yoğunlaşmaktan kastı kk topiğini okumakmış meğerse
şu sıralar selena şehrezat ve yiğiti duyuyorum fazlaca birde didemden bahsediyorlarKızlar bana iyi bir kahve falı yorumcusu önerebilir misiniz ?
Selena kahve bakmıyo canım şehrazat bir yolun varda mıydışu sıralar selena şehrezat ve yiğiti duyuyorum fazlaca birde didemden bahsediyorlar
kusura bakma dikkatsizce okumuşum kahve falı yazdığını görmedim. henüz çömezim ben :) net bişey diyemeyeceğim.Selena kahve bakmıyo canım şehrazat bir yolun varda mıydı
mail atmıştım nasıl bakıyorsun diye. çok yoğunlaşıyorum falan filan yazmış. yoğunlaşmaktan kastı kk topiğini okumakmış meğerse
sen mi ben miSelena inşallah girer bugün sisteme yoksa meraktan çatlicam artıkk
Allahtan göndermemişim ona fal. dün direkten döndümHissiyatı olmayan bir falcı gibi mesajları okuya okuya insanların zaafını kullana kullana bakmıştır..
Umarım çok para kaptıran yoktur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?