Binnaz Abla

Teşekkür ederiz ben de herkesin bayramını kutluyorum. Dilerim her günümüz artık bize huzur getirir, mutluluk getirir.. İyi bayramlarr

Hepimizin derdı kendıne buyuk ,önceliklerimiz farklı ,bazen sacımız guzel olmasa mutlu olmuyoruz o gun ,bu bır lüks değil -bunumu takıyosun sende ne var burda ne buyuk sorunları var ınsanların- demek bıle ınsanı anlamamaktan gecer. Once birbirimizi anlayalım destek olalım yargılamadan ,kendimiz gibi düşünmeden ,empati ile yaklaşalım neden yazdım şu mubarek gün bunları inanın burdakı çoğu ınsan gibi umut ve sevgi besliyorum bende .Bayramlar hangı dinin olursa olsun birbirimize tutunmamızı sağlıyor yüzünü bile görmediğimiz insanlara kendimizi anlatmaya calişacak kadar cesaretimiz varken ,bişeylere yeni baştan başlayacak cesaretimiz coktan içimizde cıkmak için bekliyor kızlar. Fallarımız gelsinnnn yorum yapalım geyiğini yapalım ,gülelim aman ağlayalım -ağlamak güzeldir- Ama hayatımıza cok sokmamaya dıkkat edelim ki hayatı yakalayalım.

Hepinizi opuyorum, Serüvenin falı cıksın istiyorum, Nesibenin dediklerini ANLAMAK İSTİYORUM, Selenanın olumsuzu cıkmasın istiyorum ,Meryem Ozne +nesne +yüklem formülünde yazsın istiyorum. Saraylı ile enerjimiz tutsun istiyorum.Cansu da Berk'ten ayrılsın istiyorum

Yok oyle pireye kızıp yorgan yakmak..burada bir suru guzel insan var..kafa dagıtıyorsun..

Annecinin mekanı cennet olsun..benim acım cok taze..ama senin de eminim hala icin kordur..

Bu durumu kullanana ise bisey demek istemiyorum..

Millete sagda solda, agdalı agdalı, abuk hicivlerle laf sokacagınıza, az insan olun.

Gitme kiz, banim yeni kalkmisken hem de

Bayraminiz kutlu olsun guzel insanlar.

son bi kaç gündür kahve içip kapatıyorum. fincanı açmaya kalktığımda her yere kakve içinde ki su fışkırıyo. ben mi kısmetliyim yoksa dibinde su bıraktığım için vakum etkisi mi yapıyo anlamadım

Kızlarrrr

butun dertlerin fışkırmış şeker:))) bence sulu kapama telvesi bol olsun azicikk kayu kıvamda kapat belki daha iyi olur dene istersen

Kızlar sondan 2. falım Falcı Sema idi bahsetmiştim bilgileri eksik verdim su falı attım. Ama yine de tutturduğu seyler var.Hani tarih veriyo ya yakın tarih veripte cıkan var mı kızlarr? Hep yorumları yazıyoruz merak ettiğim nokta su baktırıyoruz da bu kadar cıkan bişey yokmu acaba???

Kızlarrrr

butun dertlerin fışkırmış şeker:))) bence sulu kapama telvesi bol olsun azicikk kayu kıvamda kapat belki daha iyi olur dene istersen
ortasını yapamıyorum ne yazıkki bi keresinde nasıl içtiysem kapattığım gibi çıktı açtığımda çokta sulu olmuyo gerçi şekiller falan net.

Bu fama da farklı seyler var aylin den sonra iyi bulduğum kişidir aynı kişi olduğuna inanmıyorum zaten arkadaşlarım da ilk defa baktirmalarina rağmen tüm hayatlarını bildi benim de bu yeni durumları bildi.. sevgi güneş ise bana sacma geldi başka şey derken konuyu başka bir şeye bağladı sacma idi gerçekten.. burada farklı durumlar olmuş insanlar çığrından çıktı iyice somurmeye basladilar.. okuduklarim cidden üzücü seyler..

Allah korkusu olan yapar mı canım böyle birşey ..
Hayırlı mübarek gün hemde
Ilk şüphelendim ben ama konduramadım
Bir kaç Arkadaşla konuşa konuşa iş açığa çıktı ..

Lütfen Kazen ve Mune gerekeni yapmanızı rica ederim.

mail atmıştım nasıl bakıyorsun diye. çok yoğunlaşıyorum falan filan yazmış. yoğunlaşmaktan kastı kk topiğini okumakmış meğerse

mail atmıştım nasıl bakıyorsun diye. çok yoğunlaşıyorum falan filan yazmış. yoğunlaşmaktan kastı kk topiğini okumakmış meğerse

Hissiyatı olmayan bir falcı gibi mesajları okuya okuya insanların zaafını kullana kullana bakmıştır..

Umarım çok para kaptıran yoktur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…