Ben de çok merak ettim, bizi de haberdar ett :)yaşasınnnnnnnnnnnnnnselena falımı yorumlamışş. heyecandan okuyamıyorummmm
selena beni şaşkına çevirdi. nokta atışının da ötesinde birşey olmuş
memnun kaldımda ne yapsam ki diye düşünüyorum.O kadar heyecanla bekledin ki ben de merak ettim. Umarım memnun kalırsın
evet su attım :)Sevindim canım. Su mu atmıştın?
memnun kaldımda ne yapsam ki diye düşünüyorum.
evet su attım :)
Benim favorimdirUuuu sende mi selenaya atmıştın inşallah iyi gelir
Simply kelebekle su arasında bi fark yok diye duydum yani selena bakımından. İkisine de iyi bakıyo bence didemi dene içinde kalmasın fikrimceOff ben de 3 hafta önce kelebek atmıştım ama su falını da denemek istiyorum Selena'nın:/ Didem'e de baktırmak istiyorum ikisine birden baktıramam birini seçmem gerekecek. Kararsız kaldım
BlueDaisy canım hallettin mi bakk ben şunu indirmistim dosya atıyorum. Direk kaydediyor. ACR olanı dene play storeden indirdim.
Gitme kiz, banim yeni kalkmisken hem de
Bayraminiz kutlu olsun guzel insanlar.
ameninnnnn azıcık ucundan versen :)))) nasıldı yavrusuuu ayy kendi falım gıbı heyecan yaptımm. yok sen ulu orta yazma falını malum bırı bızı gozetliyooo.memnun kaldımda ne yapsam ki diye düşünüyorum.
evet su attım :)
Canimmm seninde bayramin kutlu olsunKizlar ben yonetime simdi mesaj attim uyeligimi iptal edilmesi icin burasi benim icin col degerliydi iyi arkadasliklar kurdum uzun zaman oldu dunku olay safligima denk geldi yine diyorum para zerre umrumda deil ama annem konusu benim icin cok hassas burda kaldikca bu olay gelicek aklima hepiniz cok cok opuyorum kendinize cici bakin kizlar simdiden bayraminiz mubarek olsun guzel seyler paylastik burda kolay kolay kimseyle polemige girmedim tarzim degil zaten rabbim hepinizin gonlundekini nasip etsin kendinize iyi bakin
offf yıne sınırda selena bu aralar enerjisi guzelll .Sevindim canım. Su mu atmıştın?
Didemle ikisi arasında kaldım ama sanırım ben Dideme baktıracağım.. Şuanda o daha ağır basıyor kafamda..
Biryolunvarda hicbir kullanici sehrazata yorum yapmamis online baktirma isine yeni yeni giriyorum tavsiye edeceginiz kimler var
yok kuzu bana appstore dan bi program lazım, acr yok appstore da
sağol yine de
zaten didem de dönmedi bana, gerek kalmayacak galiba.
çeriiiii canımın içii
Ne baktırmıstın canım sen ?Canım bende didemle aynı şeyleri söyledi Şehrazat paralel aynı yani cümleler bile aynı. Ama sen bilirsin yinede
Ne baktırmıstın canım sen ?
Ben bu sehrazata 1 puan verdim ve yorum dada benle alakasi olmadigini yazdim falin iadede istedim.iade etmiyirlar.1 puan verdigim halde puanida dusmemis.ne bicim site buBiryolunvarda hicbir kullanici sehrazata yorum yapmamis online baktirma isine yeni yeni giriyorum tavsiye edeceginiz kimler var
yaşasınnnnnnnnnnnnnnselena falımı yorumlamışş. heyecandan okuyamıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?