Binnaz Abla

Off ben de 3 hafta önce kelebek atmıştım ama su falını da denemek istiyorum Selena'nın:/ Didem'e de baktırmak istiyorum ikisine birden baktıramam birini seçmem gerekecek. Kararsız kaldım
Simply kelebekle su arasında bi fark yok diye duydum yani selena bakımından. İkisine de iyi bakıyo bence didemi dene içinde kalmasın fikrimce

Biryolunvarda hicbir kullanici sehrazata yorum yapmamis online baktirma isine yeni yeni giriyorum tavsiye edeceginiz kimler var

memnun kaldımda ne yapsam ki diye düşünüyorum.

evet su attım :)
ameninnnnn azıcık ucundan versen :)))) nasıldı yavrusuuu ayy kendi falım gıbı heyecan yaptımm. yok sen ulu orta yazma falını malum bırı bızı gozetliyooo.

Canimmm seninde bayramin kutlu olsun
Burdaki tüm eski yeni arkadaslarimin bayramini kutlarim

Pire icin yorgan yaktigina degmez canim inan.. Gitme kal.

Didemle ikisi arasında kaldım ama sanırım ben Dideme baktıracağım.. Şuanda o daha ağır basıyor kafamda..

Canım bende didemle aynı şeyleri söyledi Şehrazat paralel aynı yani cümleler bile aynı. Ama sen bilirsin yinede

Biryolunvarda hicbir kullanici sehrazata yorum yapmamis online baktirma isine yeni yeni giriyorum tavsiye edeceginiz kimler var

Nasıl kuzumm yaaa ben yaptım yorumm 5 yıldız verdimm hemi deee

yok kuzu bana appstore dan bi program lazım, acr yok appstore da
sağol yine de
zaten didem de dönmedi bana, gerek kalmayacak galiba.

çeriiiii canımın içii

Yaaa dönerse google a yazzz bul ordan yükle hazır olsun. Ayyyy niyeyse ben panikledim senin yerine

Ben bu sehrazata 1 puan verdim ve yorum dada benle alakasi olmadigini yazdim falin iadede istedim.iade etmiyirlar.1 puan verdigim halde puanida dusmemis.ne bicim site bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…