- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Acaba bayramda bakmaz mı ki belki 2. ya da 3.günü bakar ben de sıradayım daTeşekkür ediyorum, bayramdan sonraya kaldık artık
Benim dileğim; umarım akşam da girer :)Acaba bayramda bakmaz mı ki belki 2. ya da 3.günü bakar ben de sıradayım da
Senin profil cok tatli yaAcaba bayramda bakmaz mı ki belki 2. ya da 3.günü bakar ben de sıradayım da
Acaba bayramda bakmaz mı ki belki 2. ya da 3.günü bakar ben de sıradayım da
az kalmış. şansına gece girebilir belkiinşallah canım :) 3.sıradayım daha
bayramdan sonraya kaldı bence. bayramda baksa bile üstünkörü bakar bence odaklanamaz
Ehh biraz öyle sanırım :)Selena'ya fal atınca 1 haftayı gözden çıkaracağız desenize=)
kendiyle çelişmiş sanki :/ 11temmuza da gönderdim oda benle aynı fikirde
Arkadaşlar mobilden girince göremediğim için soruyorum, selena online mı? Ya da duvarına bir şey yazmış mı fallar ile alakalı
Onlinedı zaten ama olumsuz enerjiden dolayı iade etmiş :/ neyse vardır bundada bi hayıraz kalmış. şansına gece girebilir belki
falını geri mi iade etmiş doğru mu anladım?Onlinedı zaten ama olumsuz enerjiden dolayı iade etmiş :/ neyse vardır bundada bi hayır
Yokkk canım bu aralar böyle oldu. Hasta falan denildi az gidiyormuş bakıma. Benim ki bir gün bile surmemisti. Bu aralar atma zaten o kadar beklemek iyi değil bence; )Selena'ya fal atınca 1 haftayı gözden çıkaracağız desenize=)
haklısın belkide tutmamıştır enerji. neyse en azından bi adım atmamı söylemişti. mail attım (malum şahsa) bakalım oda adım atacak mı?Ben gerçekten çok şaşırdım çok tuhaf bir fal olmuş kendi kendini çürütmüş cevap kısmında çelişki var. Bence daha tecrübeli arkadaslardan da yardım iste kuzuuu. Ya da hani hep konusulan enerji tutma olayı var ya sizde tutmamis bebeğim
Kuzuu sen niye telden girince online olanı goremiyorsun kii
Ben bütün online fallarımı mobilden attım...
merak ettim dee
haklısın belkide tutmamıştır enerji. neyse en azından bi adım atmamı söylemişti. mail attım (malum şahsa) bakalım oda adım atacak mı?
Aferin de zaten o sana adım atmış. Mail neee yavrum wattsap varken, sms varken, aramak varken mail nedir yaa
Bana mail atsalar bin yila ancak bakarim ara ara bayram Mesajı yazz wattan
Ayy bilmiyorum kibütün falcılar online görünüyor, duvarlarını da göremiyorum, çok ilginç.. Fal atabiliyorum gerçi :)
Aynen oyle dogru anladın canım. Sordum iade edilene bakmiyormus birdahafalını geri mi iade etmiş doğru mu anladım?
numarasını tamamen kapattı ulaşamıyorum ki :) evlerini biliyorum. bi kere dayandım kapılarınaAferin de zaten o sana adım atmış. Mail neee yavrum wattsap varken, sms varken, aramak varken mail nedir yaa
Bana mail atsalar bin yila ancak bakarim ara ara bayram Mesajı yazz wattan
acaba benim topikte ki yorumu okududa mı bozuldu anlamadımAynen oyle dogru anladın canım. Sordum iade edilene bakmiyormus birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?