Binnaz Abla

kendiyle çelişmiş sanki :/ 11temmuza da gönderdim oda benle aynı fikirde

Ben gerçekten çok şaşırdım çok tuhaf bir fal olmuş kendi kendini çürütmüş cevap kısmında çelişki var. Bence daha tecrübeli arkadaslardan da yardım iste kuzuuu. Ya da hani hep konusulan enerji tutma olayı var ya sizde tutmamis bebeğim

Arkadaşlar mobilden girince göremediğim için soruyorum, selena online mı? Ya da duvarına bir şey yazmış mı fallar ile alakalı

Kuzuu sen niye telden girince online olanı goremiyorsun kii
Ben bütün online fallarımı mobilden attım...
merak ettim dee

Selena'ya fal atınca 1 haftayı gözden çıkaracağız desenize=)
Yokkk canım bu aralar böyle oldu. Hasta falan denildi az gidiyormuş bakıma. Benim ki bir gün bile surmemisti. Bu aralar atma zaten o kadar beklemek iyi değil bence; )

haklısın belkide tutmamıştır enerji. neyse en azından bi adım atmamı söylemişti. mail attım (malum şahsa) bakalım oda adım atacak mı?

Kuzuu sen niye telden girince online olanı goremiyorsun kii
Ben bütün online fallarımı mobilden attım...
merak ettim dee

Ayy bilmiyorum ki bütün falcılar online görünüyor, duvarlarını da göremiyorum, çok ilginç.. Fal atabiliyorum gerçi :)

haklısın belkide tutmamıştır enerji. neyse en azından bi adım atmamı söylemişti. mail attım (malum şahsa) bakalım oda adım atacak mı?

Aferin de zaten o sana adım atmış. Mail neee yavrum wattsap varken, sms varken, aramak varken mail nedir yaa
Bana mail atsalar bin yila ancak bakarim ara ara bayram Mesajı yazz wattan

Aferin de zaten o sana adım atmış. Mail neee yavrum wattsap varken, sms varken, aramak varken mail nedir yaa

Grinin 50 tonundaki gibi, mail gizemlidir :))
Telefon numarasına ulaşamıyordu sanırım o yüzden mail attı :)

Ayy bilmiyorum ki bütün falcılar online görünüyor, duvarlarını da göremiyorum, çok ilginç.. Fal atabiliyorum gerçi :)

Hangi tarayiciyi kullanıyorsun. Google Chrome kullan o daha iyi Explorer dan.

numarasını tamamen kapattı ulaşamıyorum ki :) evlerini biliyorum. bi kere dayandım kapılarına in laaa aşşaaa konuşcaz dedim. şaka tabi böyle olmadı konuştuk denicez dedik eve gitti telefonunu tamamen kapattı ogün bugündürde açmıyo hain köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…