Binnaz Abla

Hadiiii gözün aydın canım bütün topik beklediiii

Nasıl peki ilk izleniminn begendin mi bekledigine değdi mi
beklediğime değdi güzeldi evet ama çabam sonuç getirecek mi bilmiyorum. ya beklemede kalıcam ya da yeni sayfa açacağım bakalım kararsızım şuanda

beklediğime değdi güzeldi evet ama çabam sonuç getirecek mi bilmiyorum. ya beklemede kalıcam ya da yeni sayfa açacağım bakalım kararsızım şuanda

Diğer fallarinla karsilastirma yaptin mii pekii paralel mii? Sana iki seçenek mi sunmuş anlamadım niye kararsız kaldın. Çok özele girmemisse atsana bii. Bende bakayim bi

binnaz abla sitesinde,çağan ariman vardı,bu çocuk bana ne dediyse,hepsini sırasıyla yaşadım,her şey gerçekten onun dediği gibi gelişti ve ilerledi,şu anda tam yine onun dediği bir noktayım,
ama maalesef çağan ariman binnazda epeydir görünmüyor,nerede olduğunu bilsem tekrar baktırırdım,
hep iyi yorumcular bir sır gibi kayboluyor sanki,
çok uzun vade içinde tarihler vermişti evet tamda dediği gibi oluyor ,
arkadaşlar bu çağana rastlayan olursa çok rica ediyorum haber verirseniz çok sevinirim.

kaç kişi var. selena bende bildi ama sorduğum soruya verdiği cevap çelişkili sanki başka birine sormuş gibi hissettim kendimi :/
Yook daha gelmedi, selena çevrimiçi değill. Çok yaklaştım ama sıralamaya hissediyoruum.. Meraktan ölücemm. Onun yorumu da gelsin ki kıyaslicam ve fal baktırmaya bir süre ara vericem. Çok kişiye baktırdım..

kaç kişi var. selena bende bildi ama sorduğum soruya verdiği cevap çelişkili sanki başka birine sormuş gibi hissettim kendimi :/
Çok çelişkili derken? Belki o anda yorgun anına denk gelmiştir? Bir de mobilden girince göremiyorum gerçekten kim online tellwede

umarım senin fal benimkinden çok daha iyi çıkar :)

Cnm nasilki merak ettim ozel degilse atarmisin bn ona cok baktirdim yanilmaz o genelde
yanılma değilde çelişki gördüm. kesinlikle kötülemiyorum onu yazımı okur alınır üzülürüm. sadece sorduğum soruya beklediğim cevabı bulamadım neyse bekleyişteyiz sorun yok :)

selam kizlar dayanamdim tellwede perihanablaya attim.merak eden olursa bilgilendiririm yorumum gelince

Arkadaşlar mobilden girince göremediğim için soruyorum, selena online mı? Ya da duvarına bir şey yazmış mı fallar ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…