Binnaz Abla

Aaaaa yuhhhhh offffff bilemedim şimdi kafam karıştı

birilerinin etkisinde kalıyor tutarsızdı konuşmaları zaten. kendi bilir. benden istediği kadar kaçsın. anılarımız,güzel günlerimiz gelmeyecek mi sanki hiç aklına? nasıl kaçacak onlardan?

Erkek milleti değil mi Hepsi aynı hepsiiii
Sadece versiyonları farklı ...

dun mu ne sordum burdan falcı semaya baktıran oldu mu dıye. Kimsecikler donmedı amaaa. ben su attım cok fazla bılgı vermedım tairh aralıklrı vermış ama gene durum ılk bakıma gore cok guzeldı. O yuzden sordum yakın tarih verenlerın cıktı mı?

soru sormuştum vediği cevap çelişkiliydi. onu yazdım okuduysa belki kızmıştır bana :)
garip Selena iade eder ama ya bişey gormemıştır ilk defa bakıyosa aynısı farklı bısey yok der iade ederdi.
Ozel değilse çelişki kısmını ozelden atarmısın?

bi kaç ay önce söyleseydin bunu kızardım sana :) benim sevgilim diğer erkeklerden farklı diye. şu gelişmelerden sonra ham odunlar kategorisinde yer alıyor. (gözümde)
Birçok erkek öyle ama bazıları bir üst versiyona güncelleme alabiliyor, öyle odun hallerinden kurtulmuş oluyorlar ama geneli öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…