Ben su attim ona durum analiLeri cok tutarliydi gelecegi bilemem tabiKızlar Bir yolun varda falcı semayı nasıl bilirsiniz ? Bugün katina attım da
Kızlar Bir yolun varda falcı semayı nasıl bilirsiniz ? Bugün katina attım da
Gelecek sana hiç mi çıkmadı yoksa daha zamanı mı var ?Ben su attim ona durum analiLeri cok tutarliydi gelecegi bilemem tabi
Ne yazmistinki. Bende anlayamadim valla ne diyim kendisi biliracaba benim topikte ki yorumu okududa mı bozuldu anlamadım
Sende de gelecek beklemede mi yoksa patladı mı canım ?Ben su falı baktırdım
Fena değildi canım
Katina da aylin çok iyi bende
Sende de gelecek beklemede mi yoksa patladı mı canım ?
Su yu superdiKızlar Bir yolun varda falcı semayı nasıl bilirsiniz ? Bugün katina attım da
numarasını tamamen kapattı ulaşamıyorum ki :) evlerini biliyorum. bi kere dayandım kapılarınain laaa aşşaaa konuşcaz dedim. şaka tabi böyle olmadı konuştuk denicez dedik eve gitti telefonunu tamamen kapattı ogün bugündürde açmıyo hain köfte
soru sormuştum vediği cevap çelişkiliydi. onu yazdım okuduysa belki kızmıştır bana :)Ne yazmistinki. Bende anlayamadim valla ne diyim kendisi bilir
birilerinin etkisinde kalıyor tutarsızdı konuşmaları zaten. kendi bilir. benden istediği kadar kaçsın. anılarımız,güzel günlerimiz gelmeyecek mi sanki hiç aklına? nasıl kaçacak onlardan?Aaaaa yuhhhhh offffff bilemedim şimdikafam karıştı
birilerinin etkisinde kalıyor tutarsızdı konuşmaları zaten. kendi bilir. benden istediği kadar kaçsın. anılarımız,güzel günlerimiz gelmeyecek mi sanki hiç aklına? nasıl kaçacak onlardan?
Olabilir :):) Sedef gedizi denemistim cok tutarliydi tekrar ona mi gondersem ,seruvene mi gondersem bilemedim simdi :)soru sormuştum vediği cevap çelişkiliydi. onu yazdım okuduysa belki kızmıştır bana :)
bi kaç ay önce söyleseydin bunu kızardım sana :) benim sevgilim diğer erkeklerden farklı diye. şu gelişmelerden sonra ham odunlar kategorisinde yer alıyor. (gözümde)Erkek milleti değil mi Hepsi aynı hepsiiii
Sadece versiyonları farklı ...
garip Selena iade eder ama ya bişey gormemıştır ilk defa bakıyosa aynısı farklı bısey yok der iade ederdi.soru sormuştum vediği cevap çelişkiliydi. onu yazdım okuduysa belki kızmıştır bana :)
Birçok erkek öyle ama bazıları bir üst versiyona güncelleme alabiliyor, öyle odun hallerinden kurtulmuş oluyorlar ama geneli öylebi kaç ay önce söyleseydin bunu kızardım sana :) benim sevgilim diğer erkeklerden farklı diye. şu gelişmelerden sonra ham odunlar kategorisinde yer alıyor. (gözümde)
acı tecrübe oldu benim için :) o değilde mübarek günde büyük ahımı aldıBirçok erkek öyle ama bazıları bir üst versiyona güncelleme alabiliyor, öyle odun hallerinden kurtulmuş oluyorlar ama geneli öyle
Vallaha Canım ben su falı attım. Çok beğendim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?