Kahve falında gayet iyiCanım bu bayanın hangi falı iyi peki daha yeni gibi hazirandan beri yorum yapıyor görünüyor.
Bu arada ben falalem Rezzanabla 'dan bahsediyorum.. Rezzanlar karışmasın =)Kahve falında gayet iyi
Yaa ben de kıza deminden beri falalem Rezzandan bahsediyorum.. Hatlar karıştıevet fal sepetinde varmış onu sormuş
Audreyyy hoşgeldin
Önemli değil canımYaa ben de kıza deminden beri falalem Rezzandan bahsediyorum.. Hatlar karıştı
kızlar ayışığın nasıl falsepetinde kahve atacak birini bulamıyorum
kızlar selenaya kelebek falı baktırmış olanlardan yorum alabilir miyim? gelecek çok önemli değil, anda nasıldır?
ben baktırdım mı selenaya su baktırıyorum daha önce baktırdığımın ikisi de çıktı (Allah Affetsin bu dediğimi) başka da kimseninki çıkmadı herkese baktırmama rağmenkızlar selenaya kelebek falı baktırmış olanlardan yorum alabilir miyim? gelecek çok önemli değil, anda nasıldır?
Kızlar hüma bal'a atarım diye kredi yüklemiştim binnazda hüma dünden beri online olmadı. Binnaz da önerebileceğiniz başka falcı var mı iyi?
Sağol canım bekleyeyim bari hümayıbinnzda çok iyi falcı yok hüma nın bana baktığı fala daha var ama çok iyi değildi. Ben son dönemde Sevgi Duman'ı ve Derin Tamay'ı beğendim bilgi vermedim ama bayağı bildiler. Bir de son dönemde yenilerden Ayşe Yeşil'i, Nil Güneş'i, Asenat Kılıç ı denedim çok kötüydüler hiçbir şey bilemediler sakın atma.
ben baktırdım mı selenaya su baktırıyorum daha önce baktırdığımın ikisi de çıktı (Allah Affetsin bu dediğimi) başka da kimseninki çıkmadı herkese baktırmama rağmenNesibe dahil. Yahu fala odaklanmayın ve mümkünse unutun gitsin fazla da baktırmayın. Bir iki ay sonra okuyun kiminki çıkmış değerlendirin. Enerjimizi çalıyor yıldızımızı düşürüyor.
Vallahi ben famagiller e benzettim baya benzettim hatta...Sema' ya benim fal havuzdan gitti ozellikle baktirmamistim da ben kimseye benzetmedim tellweden birine mi benzettiniz?
Bir de fatima nerede kizlar? Onun sehrazat olma ihtimali var mi?
Tarihler vermiş, şu şu tarihler arası şu şu aylar görünüyor gibi...Pek bilemedim, dediği olur mu bilemiyorum ama bir daha fal atmam sanırım.Semada famagiller havası var. Tam bir fama meryem değil ama cümlelerde bir famagiller esintisi mevcutValla ben de geçmişteki olaya dair hiçbir şey bilemedi, dedikleri yanlış. Kalanı da gelecek odaklı, göreceğiz. Ben beğenmedim acaba gerçekten tanıdık biri mi ki çok beğenen arkadaşları oradan mı vurdu
kürkçü dükkanına geri döndük aaa dostlar
hoşbuldukkk kuzummm donduk kürkcü dükanınaaa =)))
gözüm tellwe de hislerenerji ye takılıyo bu ara
Vallahi ben famagiller e benzettim baya benzettim hatta...
Cümlelerden bazıları
''.Bu zamanda sevdiğiniz adamın sizi mutlu etmesi olacak. ''
''....senin elinde olan iki amaç senin için gerçekleşmesi olacak.''
Tarihler vermiş, şu şu tarihler arası şu şu aylar görünüyor gibi...Pek bilemedim, dediği olur mu bilemiyorum ama bir daha fal atmam sanırım.
Hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?