Binnaz Abla

kızlar ayışığın nasıl falsepetinde kahve atacak birini bulamıyorum

Ben yine depresyonun doruklarında olduğum için son zamanlarda ki fallarımı dinledim, okudum..
Saraylı ve venüs benzer şeyler söylemişler bana. Venüs zaten direk gelecek odaklı anla ilgili falın toplam 2dk yorum yapıyor heralde:) Neyse ben seviyorum onu çünkü geçmişte okudum sallama dediğim fallarının %70 80'i çıkmış.
Saraylının ufak bi kaç detayı şimdilik çıktı. Fama eskiden işimi falan bilmişti şimdiki falları beklemede hala.
Rezzan tırt son falı bende. Öğüt gibiydi ki yıllar sonra atmıştım çok şey değişti hayatımda yani ki çıkmadı da dediği şeyler.
Diğerleri zaten patladı hep şimdilik gündemimdeki falcılar bunlar:)
Ha Sema da beklemede bakalım.. Semanında aşk değil de iş olayı eskiden baktırdıklarımda çkmıştı.
Amma yine diyorum kimse benim takıntılı ve bir türlü birbirimizden kopamadığım eski sevgilimin gene geri geleceğini bilemedi. Bu çocukla farklı bir etki var çünkü. Ki 1 yıla yakındır konuşmuyoduk galiba.

Kızlar hüma bal'a atarım diye kredi yüklemiştim binnazda hüma dünden beri online olmadı. Binnaz da önerebileceğiniz başka falcı var mı iyi?

kızlar selenaya kelebek falı baktırmış olanlardan yorum alabilir miyim? gelecek çok önemli değil, anda nasıldır?
ben baktırdım mı selenaya su baktırıyorum daha önce baktırdığımın ikisi de çıktı (Allah Affetsin bu dediğimi) başka da kimseninki çıkmadı herkese baktırmama rağmen Nesibe dahil. Yahu fala odaklanmayın ve mümkünse unutun gitsin fazla da baktırmayın. Bir iki ay sonra okuyun kiminki çıkmış değerlendirin. Enerjimizi çalıyor yıldızımızı düşürüyor.

Kızlar hüma bal'a atarım diye kredi yüklemiştim binnazda hüma dünden beri online olmadı. Binnaz da önerebileceğiniz başka falcı var mı iyi?

binnzda çok iyi falcı yok hüma nın bana baktığı fala daha var ama çok iyi değildi. Ben son dönemde Sevgi Duman'ı ve Derin Tamay'ı beğendim bilgi vermedim ama bayağı bildiler. Bir de son dönemde yenilerden Ayşe Yeşil'i, Nil Güneş'i, Asenat Kılıç ı denedim çok kötüydüler hiçbir şey bilemediler sakın atma.

Sağol canım bekleyeyim bari hümayı

ben zaten çok arada atıyorum, hiç umut da bağlamam an için atıyorum. daha önce tarot atmıştım ama beğenmemiştim. ucuz diye attım:)
su en iyi fal heralde en çok onda çıkıyor ama ben korkuyorum atamam, annemin ismimi de vermem kimseye:))

valla işler olucağına varıyor, hiç atmıyorken de hayatım mükemmel değil, atınca da kötü olmuyorum ben:)

Sema' ya benim fal havuzdan gitti ozellikle baktirmamistim da ben kimseye benzetmedim tellweden birine mi benzettiniz?

Bir de fatima nerede kizlar? Onun sehrazat olma ihtimali var mi?
Vallahi ben famagiller e benzettim baya benzettim hatta...
Cümlelerden bazıları
''.Bu zamanda sevdiğiniz adamın sizi mutlu etmesi olacak. ''
''....senin elinde olan iki amaç senin için gerçekleşmesi olacak.''

Tarihler vermiş, şu şu tarihler arası şu şu aylar görünüyor gibi...Pek bilemedim, dediği olur mu bilemiyorum ama bir daha fal atmam sanırım.
kürkçü dükkanına geri döndük aaa dostlar

Hoşgeldinnnn

gözüm tellwe de hislerenerji ye takılıyo bu ara

ya sorma gecen hafta deli gibi içimden hislerenerji geçti, tabi bozduk fal orucunu da attık. Önce iskambil attım sordukların bunda cıkmaz canım kahvede bakayımd edi iade etti. Sonra kahve attım bu seferde aşkla ilgili bir şey çıkmamış fincanında yeniden iç diye iade etti. Bende eeeee dedim atmadım Denersen haber et cicim aklım kalamdı değil

Aynen ya bir şey için 4 tarih vermiş. Habire tarih vermiş, vermiş de vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…