Binnaz Abla

audreyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ya nasıl özlemişim Vallahi ne olursa olsun bu forumda ayrı şeyler paylaşılıyor ya. Fal bahane bizim topik şahane

Serüven den kitap falı gelen var mi ikinci atisim ve çok zıt konuşmuş onu gectim arkadaşım ile aynı şeyleri söylemiş bana.. alakası yok benimle gelen var mi fali

Serüven den kitap falı gelen var mi ikinci atisim ve çok zıt konuşmuş onu gectim arkadaşım ile aynı şeyleri söylemiş bana.. alakası yok benimle gelen var mi fali
Duygusuzum
Bozma moralini yeni fallara geç :)

Sıkma canını hiç :)

Duygusuzum
Bozma moralini yeni fallara geç :)

Sıkma canını hiç :)
Hayır kuzum benim ex yerine attım fal da benim düşüncelerimi dile getirmiş sözde o düşüncelere sahip değilim iki fal zıt zaten onu gectim serüven ya copy pas te bazı yerleri ikimizinde ne alaka..

Ben kitap atmistim bu adamdan bi bok olmaz demisti olmadi da :) bikac saat icinde gelmisti bana seruvende sira. Anda cok iyi kim var kizlar gelecekten biktim artik ben
Bir yolun var Şehrazat su fali
On numara
Ama sisteme girmiyormuş şu aralar öfff

Hayır kuzum benim ex yerine attım fal da benim düşüncelerimi dile getirmiş sözde o düşüncelere sahip değilim iki fal zıt zaten onu gectim serüven ya copy pas te bazı yerleri ikimizinde ne alaka..

Demek ki bu falcılara bir kere fal Atıcaz:)
Ben bunu anladım kuşum :)

kızlar selenaya kelebek falı baktırmış olanlardan yorum alabilir miyim? gelecek çok önemli değil, anda nasıldır?

propofol123 de 1-2 gün içerisinde baktırmıştı ve online fallardan en memnun kaldığı fal olduğunu söylemişti. Ben de yakalayabilirsem baktırmayı düşünüyorum. Baktırırsan söyler misin?

Ben de kitap attim sekerim. Nolsun canim kosturmaca is kurdum ya deli gibi calisiyorum. Bizim okuz hala kevase kizlari takipliyor twitten degisen bisi yok yani :) senin durumu okudum gecmis sayfalardan keyfin nasil?

Is olsun calis bosver akil sagligi icin is sart :) oyalaniyor insan simdi tatildeyim deli fal atiyorum yine, masallah bu arada

Sekerim bence uzulmeye gerek yok boyle durumlarda tam tersi guclu, bakimli, fit ve seksi olmak gerek.. Bir de onun icin kahrolup aglayip goz altlarimi mi sisireyim :))

kuzum ben baktım eskı falına bır dedıgı olmusss ama dıger dedıklerıne daha var bakalımm ınsallah senın falındada tutuurdukları olurrr oo kadar beklemısın

:) isallah bir de yanlis sirada attik tam bayram kadin 2 gun zaten girmedi, gelsin bi paylasirim zaten, birine cikan digerine cikmiyor, cikti diyorsun patliyor, ya da o kadar ileri tarihte olcak bir sey soyluyor ki patladi dedigin cikiyor ama nedense olumsuzlar daha cok cikiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…