- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
yaaaaaa canımmm benımmmmm, insallah coook mutlusundur hemen yazıyorum ozelden =) ozlemişim bende uzun zamandır gırmıyorum foruma, ıyı kı geldın artık bende burdayım merak etme :) eskıler olmayınca tadı yok burasının
Kizlaaar selammmm :) aylinin fali da patladi. Bana tek bilen laf cafe umay ve seruven oldu tek olumsuz konusan onlardi
Kizlaaar selammmm :) aylinin fali da patladi. Bana tek bilen laf cafe umay ve seruven oldu tek olumsuz konusan onlardi
DuygusuzumSerüven den kitap falı gelen var mi ikinci atisim ve çok zıt konuşmuş onu gectim arkadaşım ile aynı şeyleri söylemiş bana.. alakası yok benimle gelen var mi fali
Ben de kitap attim sekerim. Nolsun canim kosturmaca is kurdum ya deli gibi calisiyorum. Bizim okuz hala kevase kizlari takipliyor twitten degisen bisi yok yani :) senin durumu okudum gecmis sayfalardan keyfin nasil?Seruvene kitap fali attim bekliyorum :) sen ne atmistin tatlim? Nasilsin yoksun pek??
Serüven den kitap falı gelen var mi ikinci atisim ve çok zıt konuşmuş onu gectim arkadaşım ile aynı şeyleri söylemiş bana.. alakası yok benimle gelen var mi fali
Hayır kuzum benim ex yerine attım fal da benim düşüncelerimi dile getirmiş sözde o düşüncelere sahip değilim iki fal zıt zaten onu gectim serüven ya copy pas te bazı yerleri ikimizinde ne alaka..Duygusuzum
Bozma moralini yeni fallara geç :)
Sıkma canını hiç :)
Bir yolun var Şehrazat su faliBen kitap atmistim bu adamdan bi bok olmaz demisti olmadi da :) bikac saat icinde gelmisti bana seruvende sira. Anda cok iyi kim var kizlar gelecekten biktim artik ben
Hayır kuzum benim ex yerine attım fal da benim düşüncelerimi dile getirmiş sözde o düşüncelere sahip değilim iki fal zıt zaten onu gectim serüven ya copy pas te bazı yerleri ikimizinde ne alaka..
kızlar selenaya kelebek falı baktırmış olanlardan yorum alabilir miyim? gelecek çok önemli değil, anda nasıldır?
Ben de kitap attim sekerim. Nolsun canim kosturmaca is kurdum ya deli gibi calisiyorum. Bizim okuz hala kevase kizlari takipliyor twitten degisen bisi yok yani :) senin durumu okudum gecmis sayfalardan keyfin nasil?
Gelince yazarim tatlim kuyruktayim daha, kadina nazar degdirdik kac gundur konusuyoruz :)Serüven den kitap falı gelen var mi ikinci atisim ve çok zıt konuşmuş onu gectim arkadaşım ile aynı şeyleri söylemiş bana.. alakası yok benimle gelen var mi fali
Gelince yazarim tatlim kuyruktayim daha, kadina nazar degdirdik kac gundur konusuyoruz :)
kuzum ben baktım eskı falına bır dedıgı olmusss ama dıger dedıklerıne daha var bakalımm ınsallah senın falındada tutuurdukları olurrr oo kadar beklemısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?