Haklısın canım birde geçmiş olarak gerçekten ikisi de iyiydi. Üst üste atmadım Fatima'ya nisan ayında atmıştım gerçekten etkilendim Şehrazat'a yakın baktırdım ki herhalde son bir aydır var kendisi. Gerçekten çok haklısın insan yazılı fal olunca bazen olabilir mi diye düşünüyor.Ayni falciya da ust yste attiginda farkli seyler soyleyebiliyor, bilemiyorum ki tatlim fikir almak icin sordum sadece, fatima degilse de fatima donsun artik
Ama ama amaOnların hepsi sistem falı. Robot yani gerçek falcılar değil bazen ilginç şekilde tutuyor ama sallayın bence takılmayın fazla o fallara :))
Kızlarr kirazeyi denemedim ben şimdi atayım diyorum enerji falı mı yoksa katina mı, ne dersiniz canlar ? @thalix cicim sen atmışsındır kirazede ne önerirsin
hoşbulduk canım benimmm :)
keşkee tamamen kurtulabilsek şu ilettenama işte böylee uzun zaman baktırmasanda insanın aklına geliyor sende çıkan,çıkmayan bir gelişme varmı kuzum ?
Erkek arkadaşımdan ayrıldım canım, o kadar kişiye fal baktırdım selena haricinde bilen olmadı. Bi de serüven bildi ama tarihi tutturamadı. Şimdi yine hız kesmeden devam ediyorum. Patlayan fallara rağmen akıllanmadım anlayacağınsende ne var ne yok?
Haklısın canım birde geçmiş olarak gerçekten ikisi de iyiydi. Üst üste atmadım Fatima'ya nisan ayında atmıştım gerçekten etkilendim Şehrazat'a yakın baktırdım ki herhalde son bir aydır var kendisi. Gerçekten çok haklısın insan yazılı fal olunca bazen olabilir mi diye düşünüyor.
çokk üzüldüm insallah düzelirsıkma canını sakın hastalık diye bir gercek var ki allah kımseye vermesın kendimizi boşu boşuna üzüyoruz hep
bendee elif ışık bir olayı bildi kişileri falan sonra baska hepsı beklemedeanlaşmıs gıbı hepsı aynı seylerı diyor rezzanından tut nesibesine famasına,meryemine,lunasına,derinine daha aklıma gelmeyen bir suru insan,zamanlar bıraz fark edıyor o kadar
selana bana cıkmamıstı ama o kadın cok olumsuzz
ben erkek arkadaşımla ayrıyken seruvene baktırmıstım o kadının falı cıkmıstı zamanıyla birlikte :S
çokk üzüldüm insallah düzelirsıkma canını sakın hastalık diye bir gercek var ki allah kımseye vermesın kendimizi boşu boşuna üzüyoruz hep
bendee elif ışık bir olayı bildi kişileri falan sonra baska hepsı beklemedeanlaşmıs gıbı hepsı aynı seylerı diyor rezzanından tut nesibesine famasına,meryemine,lunasına,derinine daha aklıma gelmeyen bir suru insan,zamanlar bıraz fark edıyor o kadar
selana bana cıkmamıstı ama o kadın cok olumsuzz
ben erkek arkadaşımla ayrıyken seruvene baktırmıstım o kadının falı cıkmıstı zamanıyla birlikte :S
Seruvene ne attiniz? Bir de ne kadar surede yorumladi? 3 gundur fal fal die bekliorz :))
ne kadar sürede baktığını hatırlamıyorum :S
telwedekilerin hepsı aynı bekletmeseler olmaz hiç yani saygı falanda yok haberde vermezler lunayı 1 hafta beklediğimi bilirim ,soru sorarsın cevapta vermezler
serüvene ben ayrıyken kahve atmıstım dediği olaylar oldu,sonrada kıtap falı attım hatta ona sımdı bır daha bakıcam ben unutuyorum cok bu kadar kişiye baktırınca bide
Bana gecen gun bilgehatun gec bakabilirim yazdi ama ayni gun dondu, onun disinda da tellwede selenaya attim, birunde 12 gun digerinde 4 gun bekledim de kadin yazmis zaten surekli giremiorm vs die beklemeyi goze alarak atmistim, burda seruvenin kitap falindan bahsedilince merak edip attim, umarim kitap falin da cikmistir, valla benim de oyle cikip cikmasini beklemeden atiyorum surwkli, o kadar cikmayan falim da oldu ki, bagimlilik bir noktada, benim hatam
İnşAllah:) hakli ya da paranoyagim aman bosver olumlu olanlar ciksin yeter ben kendi adima cok takilmiyorum meryem, fama, aylin uclusune atmaya devam ediyorum mesela :))
Serüven bana kitap falında temmuz demişti şurada 11 gün var bakalım ne olacak.Bana gecen gun bilgehatun gec bakabilirim yazdi ama ayni gun dondu, onun disinda da tellwede selenaya attim, birunde 12 gun digerinde 4 gun bekledim de kadin yazmis zaten surekli giremiorm vs die beklemeyi goze alarak atmistim, burda seruvenin kitap falindan bahsedilince merak edip attim, umarim kitap falin da cikmistir, valla benim de oyle cikip cikmasini beklemeden atiyorum surwkli, o kadar cikmayan falim da oldu ki, bagimlilik bir noktada, benim hatam
benımde oyle beklemeden ust uste baktırıyoruz
gecen gun bır arkdaşımla konusuyorduk kız dıyor kı resmen fal baktırıp beklentıyee gırıyordum ve hıc bısey olmuyordu dıyor sevgılısı kurtarmıs 1 sendır baktırmıyormus bu olaydan,valla kurtulmamız lazım ust uste baktırıyoruz uzun zamandır baktırmadım ben kac ay oldu ama sımdı yıne baktırmak istiyorum
ve ben bu aralar dua edemıyorum kızlar ılk defa boyle bırsey oldu ıcım sıkılıyor ne yapmam lazım
Aynen gerçekten fala sardım dua etmem azaldı bende diyorum etki ediyor olabilir. Sonuçta her şeyi Yüce Rabbimiz bilir biz bu illette bulaşınca uzaklaşıyoruz.benımde oyle beklemeden ust uste baktırıyoruz
gecen gun bır arkdaşımla konusuyorduk kız dıyor kı resmen fal baktırıp beklentıyee gırıyordum ve hıc bısey olmuyordu dıyor sevgılısı kurtarmıs 1 sendır baktırmıyormus bu olaydan,valla kurtulmamız lazım ust uste baktırıyoruz uzun zamandır baktırmadım ben kac ay oldu ama sımdı yıne baktırmak istiyorum
ve ben bu aralar dua edemıyorum kızlar ılk defa böyle bırsey oldu ıcım sıkılıyor ne yapmam lazım
benımde oyle beklemeden ust uste baktırıyoruz
ve ben bu aralar dua edemıyorum kızlar ılk defa boyle bırsey oldu ıcım sıkılıyor ne yapmam lazım
aynı durumdayımbende 4-5 ay atmadım şimdi yine zor tutuyorum kendimi dua da edemiyorum
Kızlar Fal sepeti Rezzanı deneyen oldu mu? 4-5 fal alıyor sesli de bakıyormuş
Bosluktayken ve iliskide bir seyler yolunda gitmemeye baslayinca fala sariyorsun.. Benim de fal attigim kisi ile sevgili olmak uzereydik bi anda cocuk soguklasti tabi fallarda cok mutluyuz ilerde vs simdi baskasiyla birlikte.. Burda cok yazildi fal olacak seyi de engelliyor die de bana sacma gelmisti, yoksa yoksa :))
ben bi haftadır bu durumu yasıyorum ama cok rahatsız oldumfalda baktırmadım ama aklımdaydı baktırmak ondan mı acaba dıyorum kendımı cok kotu hısettım aklıma gelıyor fal baktırmak kıtap okuyorum baska bısey yapıyorum ama dua edememek ılk defa oluyor bu aralar ust uste cok sey yasadım sağlık sorunuyla ılgılı,belkıde ondan dıyorum ınsallah duzelır
Yok canım ben Fal Sepetinde ki Rezzan'ı sordum sen Fal Alemde kini anlamışsınsınrezzanı denemeyen mi var çok eskilerden oben beğenmiyorum çıkmamıştı ama tutturduğu çok kişi var yaşlı tonton bir ablamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?