Binnaz Abla

Kızlarım meryeme fal atıcam da ne atayım? Ne zaman online olur? Bi de genel aşk hayatım diye mi sorayım ne diyeyim siz nasıl soruyosunuz? Ya marttan beri sanırım fal atmıyodum geçen selenaya attım yine atış o atış sürekli aklımda fal atma isteği var yine bulaştım bu illete

İlişki içinse kesinlikle katina

Rezzanın falı bana çıktı.. Severim kendisini.. Çok pozitif bir enerjisi var.. Yani falı çıkmasa bile insana huzur veren rahatlatan bir konuşması var.. Sırf terapi olsun diye bile denenebilir
Canım bu bayanın hangi falı iyi peki daha yeni gibi hazirandan beri yorum yapıyor görünüyor.

Audreyim bitanem valla aynı durum bende de oluyor.. Sırf bu fallardan dolayı bilinçaltıma yerleşmiş artık her gün evlilik teklifi bekliyorum benim öküzden.. E etmeyince de sebepsiz yere çocuğa sarıyorum..Sanki zorundaymş gibi.. E diyemiyorsun ki falda çıktı senin bana teklif etmen lazımdı

Greyim ne sorayım? Yani genel istiyorum sorun sıkıntı yok olsa da anlatmak istemem o anlasın isterim açıkçası
Karşı tarafın bana olan duygu ve düşünceleri nelerdir gibi sorabilirsin mesela bitanem.. Bide ilişkimizin geleceği varmıdır diye sor.. Başkada detaya girme.. Hatta karşı tarafın Burcunu bile söyleme.. Burca göre karakter yorumuyla dolduruyor falı gereksiz yere..bizde aa evet gerçekten böyle karakteri diye şaşırıyoruz halbuki burçtan yapıyor karakter analizini. Gereksiz.. Ben hemen anlıyorum.. Artık işin çakallık kısmına geçtim

Şoktayım su andaaa allah sızı nasıl bılıyorsa oyle yapsın burdakı ınsanların hepsının bır derdı var terbıyesızz yaratıkk,elım ayagım tıtredı valla okurken basak kuzum keske gıtmeseydın bellıydı ztn durmadan bı tarot kartları yok,olumlamalar ,yok akıl vermeler sen boyle seylerle ugrassan nolur, kalbin kötü allahım böyle insanlardan uzak tut bizi sen

sizede helal olsun kızlar aferın bulmussunuz burda kaç senedır neler gorduk bız reklam yapan mı dersın,falcıyla kanka olan mı ama bu kadarı cok fazla acısı olan bı ınsana bu yapılmaz

kendimi gördümm nedenseeeee
sonra gelsın ust uste fallar saka gibiyizz greyımm ahh kendi halimizee guluyoruzz en azından

Buldukta kuzum kazen den yedik lafı
Bir daha da karışmam böyle olaya banane yani :)
Kabak bize patladı
Insanları dolandırana Kandıra'na hele böyle hassas mevzular ile yüzüne vurulan başakcığıma üzüldüğüm için yazdım elimde deliller vardı muneye gerekeni yazdım.
Karışmam hayatta bir daha böyle olaylara ...

Bende yedim dün tırpanı Kazen'den geçmişteki şeylerden bahsettim diye en iyisi hiç konuşmamak sanırım bunları

anammmmm =) olsun kuzum sen elınden gelenı yapmısın bosverrr :)
cıkan cıkmayan fal varmı =)) uzun zamandır olmayınca boylee herkese soruyoruz

Boşver kuzum sen takılma Kazene.. Bir kere bana da sebepsiz yere fırça çekmişti.. Bir kerede sebepsiz yere banlamıştı mune abla sağolsun..azcık sitem edeyim dedim senin vasıtanla

Rezzanın falı bana çıktı.. Severim kendisini.. Çok pozitif bir enerjisi var.. Yani falı çıkmasa bile insana huzur veren rahatlatan bir konuşması var.. Sırf terapi olsun diye bile denenebilir

grey seninki falalemdeki rezzan değil miydi falları sana çıkan hepimiz karıştırdık rezzanlar çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…