- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Yok canım ben Fal Sepetinde ki Rezzan'ı sordum sen Fal Alemde kini anlamışsınsın
Rezzanın falı bana çıktı.. Severim kendisini.. Çok pozitif bir enerjisi var.. Yani falı çıkmasa bile insana huzur veren rahatlatan bir konuşması var.. Sırf terapi olsun diye bile denenebilirKızlar Fal sepeti Rezzanı deneyen oldu mu? 4-5 fal alıyor sesli de bakıyormuş
İlişki içinse kesinlikle katinaKızlarım meryeme fal atıcam da ne atayım? Ne zaman online olur? Bi de genel aşk hayatım diye mi sorayım ne diyeyim siz nasıl soruyosunuz? Ya marttan beri sanırım fal atmıyodum geçen selenaya attım yine atış o atış sürekli aklımda fal atma isteği var yine bulaştım bu illete
Canım bu bayanın hangi falı iyi peki daha yeni gibi hazirandan beri yorum yapıyor görünüyor.Rezzanın falı bana çıktı.. Severim kendisini.. Çok pozitif bir enerjisi var.. Yani falı çıkmasa bile insana huzur veren rahatlatan bir konuşması var.. Sırf terapi olsun diye bile denenebilir
Audreyim bitanem valla aynı durum bende de oluyor.. Sırf bu fallardan dolayı bilinçaltıma yerleşmiş artık her gün evlilik teklifi bekliyorum benim öküzden.. E etmeyince de sebepsiz yere çocuğa sarıyorum..Sanki zorundaymş gibi.. E diyemiyorsun ki falda çıktı senin bana teklif etmen lazımdımeraktan gelıyor aslında hepsı başımıza bide aceleci insanlarız biz hemen hersey olsun ıstıyoruz ama hayat boyle degıl kendıme kızıyorum artık karşımızdaki insan bizi bu kadar düşünüp aklına takıyormudur acaba su bi kaç ayda öğrendiğim tek şey sağlımızın kıymetı allah başka dert vermesin
ama fallara kanıp bi cok seyı erteliıyoruz ve beklentıye gırıyoruz mesela ben gecen doğum gunumde buyuk bır suprız beklıyordum benım hayvandan ama noldu normal bi şekilde kutladı bana normalde bu yeter ufak seylerle mutlu olan bır ınsanım zaten,ama ben falda denılenlerden utanmasam evlenme teklıfı beklıycem cocugaa yapmadığım kalmadıbızı her turlu kotu etkılıyor fallar aslında bazen dertleşmek nıyetıne baktırıyorum ben ama ıpın ucu kacınca herseyı fala odaklıyoruz
Greyim ne sorayım? Yani genel istiyorum sorun sıkıntı yok olsa da anlatmak istemem o anlasın isterim açıkçasıİlişki içinse kesinlikle katina
Karşı tarafın bana olan duygu ve düşünceleri nelerdir gibi sorabilirsin mesela bitanem.. Bide ilişkimizin geleceği varmıdır diye sor.. Başkada detaya girme.. Hatta karşı tarafın Burcunu bile söyleme.. Burca göre karakter yorumuyla dolduruyor falı gereksiz yere..bizde aa evet gerçekten böyle karakteri diye şaşırıyoruz halbuki burçtan yapıyor karakter analizini. Gereksiz.. Ben hemen anlıyorum.. Artık işin çakallık kısmına geçtimGreyim ne sorayım? Yani genel istiyorum sorun sıkıntı yok olsa da anlatmak istemem o anlasın isterim açıkçası
Arkadaşlar
Bayanlar
Lina diye ortaya atılan falcı üyenin ta kendisidir.
Neden bir kişi önerdiğinde anında atlarsınız canım ya..
Biraz ne olur araştırın.
Bu kadın güya yurt dışında yaşıyorsa neden hesap bilgileri Türk hesap bilgileri..
Öyle biri yok.
Öneren arkadaşın lütfen mesajlarına eski bakın. Kendisi astroloji ile ilgileniyor. Haritalar çıkarıyor .
Para kazanmak istemiş kendince ama ortaya bu şekilde atarak olmamalı malesef ..
Hangi reklam yapan üye olur 1 günde yuvam kurtuldu aynısı farkı yok
@BASAKZ bitanem sana çok üzüldüm
Kabak gibi yazılı mesajların annenin vefatı vs yazar tabi sana ağır kayıp yaşamışsın vs diye .. Kanma güzelim
Daha fazla kandırılmayın diye yazıyorum iyiliğiniz için ...
Konuyu @Mune ye özel olarak ta ilettim
Zaaflarımız ile oynanıp para kaptırılmasına lütfen izin vermeyin bayanlar ....
Audreyim bitanem valla aynı durum bende de oluyor.. Sırf bu fallardan dolayı bilinçaltıma yerleşmiş artık her gün evlilik teklifi bekliyorum benim öküzden.. E etmeyince de sebepsiz yere çocuğa sarıyorum..Sanki zorundaymş gibi.. E diyemiyorsun ki falda çıktı senin bana teklif etmen lazımdı
Şoktayım su andaaa allah sızı nasıl bılıyorsa oyle yapsın burdakı ınsanların hepsının bır derdı varterbıyesızz yaratıkk,elım ayagım tıtredı valla okurken basak kuzum keske gıtmeseydın bellıydı ztn durmadan bı tarot kartları yok,olumlamalar ,yok akıl vermeler sen boyle seylerle ugrassan nolur, kalbin kötü allahım böyle insanlardan uzak tut bizi sen
sizede helal olsun kızlar aferın bulmussunuz burda kaç senedır neler gorduk bız reklam yapan mı dersın,falcıyla kanka olan mı ama bu kadarı cok fazla acısı olan bı ınsana bu yapılmaz
Buldukta kuzum kazen den yedik lafı
Bir daha da karışmam böyle olaya banane yani :)
Kabak bize patladı
Insanları dolandırana Kandıra'na hele böyle hassas mevzular ile yüzüne vurulan başakcığıma üzüldüğüm için yazdım elimde deliller vardı muneye gerekeni yazdım.
Karışmam hayatta bir daha böyle olaylara ...
Buldukta kuzum kazen den yedik lafı
Kabak bize patladı
Insanları dolandırana Kandıra'na hele böyle hassas mevzular ile yüzüne vurulan başakcığıma üzüldüğüm için yazdım elimde deliller vardı muneye gerekeni yazdım.
eskileri deneyin kızlaranammmmm =) olsun kuzum sen elınden gelenı yapmısın bosverrr :)
cıkan cıkmayan fal varmı =)) uzun zamandır olmayınca boylee herkese soruyoruz
Boşver kuzum sen takılma Kazene.. Bir kere bana da sebepsiz yere fırça çekmişti.. Bir kerede sebepsiz yere banlamıştı mune abla sağolsun..azcık sitem edeyim dedim senin vasıtanlaBuldukta kuzum kazen den yedik lafı
Kabak bize patladı
Rezzanın falı bana çıktı.. Severim kendisini.. Çok pozitif bir enerjisi var.. Yani falı çıkmasa bile insana huzur veren rahatlatan bir konuşması var.. Sırf terapi olsun diye bile denenebilir
Evet falalem Rezzanı diyorum.. Başka Rezzan mı varmış ki :)grey seninki falalemdeki rezzan değil miydi falları sana çıkan hepimiz karıştırdık rezzanlar çoğaldı
kızzzzzz =))) geldımmm bendeee geldımmm anamm özlemişim formuu mıllet tatılee gider bizz foruma donerız
Evet falalem Rezzanı diyorum.. Başka Rezzan mı varmış ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?