Binnaz Abla

duygusuz_girl hayatım boşver saçmalamış, o ne demek ya ölüm var öyle arayacak. Çüş devenin nalı hangi sembolden çıkıyormuş bu. Bana aylar önce emine ailende bir erkek hastalanacak vs demişti kaç gün midemde bir öküzle yaşadım. 7 ay geçti çok şükür olmadı bir şey. Hayır şu falda sağlık sorulmadıkça değinmeyin arkadaş. Sinir oldum.

Serüven de fallara bakmıyor sanırım dünden beri sadece 1 sıra düştü sıram

Ayyyy o ne yaaa amann takma duygusuzumm yaa saçmalamışş resmen
Her dedikleri çıksaydıııı oooo yani hiç takma kafanı bebeğim yaa kötü düşünme
aynen yavrucuklar bildiğiniz falı malı boşverdim başımdan aşagı bir kaynar su döküldü ölüm nedir annem babam geldi aklıma ya. söylenecek şey mi o Allah korusun..ilettim zaten daha bir ay önce başka şey derken bugun neden bunu dedin diye iade istedim vermezse de keyfi bilir..ama ölüm konusunda ağır gelsin canımdan can aldı resmen okurken...

Ben de ;
mert reiki,
Kahinvanga
medyum deniz
sevgi güneş
emine kurtuluş
ilkay gür
falcı şule
fal alem rezzan
naira suman
patlayanlar kuzucuklar.. diğerlerinin zamanı daha gelmedi..ama birine ikinci falı asla atmayın derim ya da zaman geçsin öyle atın..fal sepeti zeus,fal alem rezzan,serüven ikinci defa attım ve ikinci defada zıtlarını söylediler verdikleri tarihlere daha çok varken..neden böyle oldu dediğimde ise cevap yoktu..

Haklısın güzelim aman hiç takma kafana yaa kelin ilacı olsa başına sürermiş zaten...

kızlar belirtmeyi unuttum taa kasım aralık ayında serüvenin kitap falının müthiş olduğunu fark edince 2 kere üst üste attım. hem saçmaladı son falında hem de ben hayatımda böyle enerji düşmesi yaşadığımı hatırlamıyorum. öyle böyle değildi. falı okur okumaz üstüme bişey çöktü böyle tövbe tövbe hatırladıkça garip olurum. siz siz olun üstüste fal atmayın

bu arada sema kim? adı çok geçti merak ettim. nerde bakıyor? memnun kalanınız var mı?

Kızlar başkası adına tarot baktırabilir miyim mesela eski sevgilim adına falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…