Binnaz Abla

Ay ruya yorumndada eski iliskin tekrar olucak mutluluk vs diyordu :)
profiline göre oğlak burcusun sanırım linkteki yorum buydu 40 gün içinde olabilir evet :)

" Haftaya Güneş/ Satürn etkileşimi ile başlıyoruz. Dostlarınızdan, arkadaşlarınzıdan güvenilir destekler ve yardımlar alabileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızdan ortaklıkl teklifleri gelebilir bu hafta sizlere ama değerlendirmek için önümüzde ki haftayı beklemenizde yarar olduğunu düşünüyorum. Uzun süre hayatınızda kalacak yeni güvenilir kişilerle tanışabilirsiniz. Bu hafta Güneş artık aslan burcuna geçiş yapacak ve 1 ay boyunca bu burçta seyahat edecek . Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar,krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak. Finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Venüs bu hafta aslan burcunda 40 günlük geri hareketine başlayacak. Özellikle başkalarına ait parasal konular, miraslar, ödemeler konusunda etkilerini gösterecektir. Şimdi iyi haber, sizi defalarca ret eden banka birden size kredi vermek için arayabilir, eski borçlarınızı geri alabilirsiniz, eski sevgilinizde sizi arayabilir. Şimdi iyi olmayan haberlere geldi sıra, eski sevgilinizin size geri dönmesi bir daha ayrılmayacağınız anlamına gelmiyor, unutmayın Retroda geldi, geldiği gibi gidebilir de. Parasal anlamda özellikle, kaldırabileceğinizden daha fazla yükün altına girmeyin, yoksa uzun vade de acısı çok fena çıkar. Eski kıyıda köşede unuttuğunuz faturanız, ödemeniz gereken bir taksit, kredi..vb kapınızı çalabilir. Duygusal ilişkilerde yanlış anlaşılmalar. Hanımlar kişisel bakımlarınızı yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız. Bankadan çektiğiniz kredi dışında birden beklenmedik masraflar çıkabilir. Bilmediğiniz, etmediğiniz kozmetik ürünlerini kullanmayın. Sağlık olarakta genital bölge, üreme organları, testisler, yumurtalıklar çabuk hastalanabilir"
"

Canim ikizlerim ben 21 yasim degil bu arada olesine yazdim

Venüs Retro olunca en çok boğa ve terazi burcunu daha sonra 2. derecede aslan ve yengeç' i etkiliyor. burcum boğa yükselenim aslan. pes diyorum artık, şu an herşey benim için yeterince çıkmazda artık kafayı yerim heralde....

Kotumu Etkilemesi kuzu beni birsey yapmiyor heralde

bu venüs retrosu ne iş? sevgilimin takıntılı eskş sevgilisi dün mesaj atmış. bi düşmedi yakamızdan. çevremdeki bütün çiftler de ya ayrıldı ya da araları çok limoni ne zaman biticek bu retro. çevremde çift kalmicak yoksa bu gidişle

Yaa sormaaa biz de gece telefonda çok kötü kavga ettik.. Ayrılma noktasına geldk.. Aramızda soğuk rüzgarlar esiyor..
Demek bunların hepsi venüs retrosunun yüzünden.. Zalımsın venüssss

Kızlar semaya su falından başka fal baktıran var mı? Merak ettim orada da peşi sıra tarihler sıralamış mı ?

MissCherryBlossom cherryy kız tellwede senin pasaklı birsen lakaplı biri var. Bu birsen senin ankaradaki ünlü birsen mi yoksa çakması mı aceba

Semaya ben gecen gün kahve falı attım, bolca tarih ve ay ismi var...Genel yorum da yapmış ama oldukca genel olmuş, tavsiye eder miyim, çıkar çıkmaz bilemem ama bence başkasına atmak daha mantıklı kahve falını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…