Boşuna falcıya para ödemiş olursun :)Kızlar başkası adına tarot baktırabilir miyim mesela eski sevgilim adına falan
tarotu ve katinayı kendı ıradenle seciyorsun ama kahve atabilirsin onun adına ıcıp.. kahve bahane hisli birine atman lazım :)Kızlar başkası adına tarot baktırabilir miyim mesela eski sevgilim adına falan
Cnm banada tarih verdi ama su su tarihler diye baya tarih verdi sana ilk verdigi tarihmi ciktikızlar merhaba
falcı semaya fal baktırmıstım verdiği tarihlerden ilki tuttu diğerleri de tutar inş :)
benim favorilerim şuan selena, hüma bal, sema
Telwede ki eski hesabımdaki falları okudum da eğer bahsettiğimiz kişiyse Falcısema diye geçiyor ismi.. Falı patlamışbu arada sema kim? adı çok geçti merak ettim. nerde bakıyor? memnun kalanınız var mı?
Bende bi harikaydi ya enerji tutdu sanirimbu arada sema kim? adı çok geçti merak ettim. nerde bakıyor? memnun kalanınız var mı?
bu arada sema kim? adı çok geçti merak ettim. nerde bakıyor? memnun kalanınız var mı?
Duygusuz sen çok fal baktırıyorsun kuzumBen de ;
mert reiki,
Kahinvanga
medyum deniz
sevgi güneş
emine kurtuluş
ilkay gür
falcı şule
fal alem rezzan
naira suman
patlayanlar kuzucuklar.. diğerlerinin zamanı daha gelmedi..ama birine ikinci falı asla atmayın derim ya da zaman geçsin öyle atın..fal sepeti zeus,fal alem rezzan,serüven ikinci defa attım ve ikinci defada zıtlarını söylediler verdikleri tarihlere daha çok varken..neden böyle oldu dediğimde ise cevap yoktu..
Cnm banada tarih verdi ama su su tarihler diye baya tarih verdi sana ilk verdigi tarihmi cikti
Canım sana kesinlikle katılıyorum bana da bütün geçmişimi döktü ama anlık durumları bilemedi hiç muhabbetim olmayan çocuk benimle konuşmaktan zevk alıyormuş şaka gibiSemada famagiller havası var. Tam bir fama meryem değil ama cümlelerde bir famagiller esintisi mevcutValla ben de geçmişteki olaya dair hiçbir şey bilemedi, dedikleri yanlış. Kalanı da gelecek odaklı, göreceğiz. Ben beğenmedim acaba gerçekten tanıdık biri mi ki çok beğenen arkadaşları oradan mı vurdu
yok kuzu eski fallar bunlar patlayanlar :) bir ara dadanmıstım cok evet:)Duygusuz sen çok fal baktırıyorsun kuzum
KK üyeleri en çok fal baktıranlar listesinde top 5 e girersin
Semanin fali benicok etkiledi cikacagina inaniyorum o yuzden selena didem sema ucunun falina baya guveniyorumevet ilk tarih çıktı.. diğerilerine daha zaman var.. benm enerjimin uyduğu insanlarla falım çıkar genelde işe girceğim tarihi ayı yılına kadar 1 sene önceden söyleyen olmuştu kolay biliyorlar biraz falcı hiçbirşey bilemiyorsa gerçekten çok kötüymüş diorum..
Semanin fali benicok etkiledi cikacagina inaniyorum o yuzden selena didem sema ucunun falina baya guveniyorumsema cok tarih araligi verdi eylul den kasima kadar.ask konusunda cikmadimi birsey
açıkcası bu işler enerji meselesi mesela online da çok beğenilen falcılardan biri bana hiç tutturamadı geleceği birde kadınla aynı apartmanda oturyorum kendisi eve de çağırmasına rağmen gitmedim bile fal için uymayınca uymuyor ne yazık ki..
Selena bendede cikti hep bizim seninle ayni kisilerle enerjmz uyuyor sanirimaşk konusunda çıktı.. selenaya bir kaç kez baktırdım o da bildi hep bende
Neyyy hic birsey anlamadimhttp://solarlunarx.kadinlarkulubu.com.tr/ venüs retro olacak ondan olabilir :)
Neyyy hic birsey anlamadim
buradan söylemem çok uygun olmaz sanırım ..Kim ki o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?