- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Kızlar semaya su falından başka fal baktıran var mı? Merak ettim orada da peşi sıra tarihler sıralamış mı ?
MissCherryBlossom cherryy kız tellwede senin pasaklı birsen lakaplı biri var. Bu birsen senin ankaradaki ünlü birsen mi yoksa çakması mı aceba
kızlarcımmm lunaya aşk için atarken katinamı atıyosunuz enerji mi?
edit: Fena anlatım bozukluğu oluşturmuşum
Oooo baldankabak hanım değil mi bu hoş gelmişsiniz efendim
Yok be, bizim hatun internetten anlamaz.
Lakin pasaklı birsen diye biri var ve çık çok ünlü bir falcı onun adını kullanıyorlar bence.
hahaha öyle mi dedi bana saydırmıştaIade etmiyor bana da aynisi oldu iki falinda da birbirinden zit seyler soyledi ve ikinci fali benden cok alakasizdi bana muayen gunlerde olur oyle bir dahaki fala seni memnun ederim insallah dedi saka gibi
Banada eylulle kasım arası verdıı semaHmmmm banada eylul kasim arasini verdi
serüvenciğim cevabı çok tuhaf oldu.birinci fal çıkmadan ikinci falı atarsak çıkmasını beklemeden ikinci falı atmış oluruz böylece ortam değişir olaylar da değişir vay be :)
geri kalan kısımları yazamadım gülmekten bir daha sakın sakın bana fal atma diyor :)) çok şey kaybederim zaten atarsam iade de yapamazmış haram zıkkım olsun o para fetullah gülen beddualarını mı etsem napsam :)Yine iyi bana sema beddua etmisti
geri kalan kısımları yazamadım gülmekten bir daha sakın sakın bana fal atma diyor :)) çok şey kaybederim zaten atarsam iade de yapamazmış haram zıkkım olsun o para fetullah gülen beddualarını mı etsem napsam :)
Yine iyi bana sema beddua etmisti
bnim ayrilik yeni senindemi ole herkeze ayni tarihimi vermis yaaBanada eylulle kasım arası verdıı sema
bu ne la falcılar falı beğenmeyince beddua mı ediyo haaaa bi tarafımla guluyorum şu anda kızçeler.Yine iyi bana sema beddua etmisti
yaw aslında oda aklımda kızlar luna hakkında az biraz baktıranlar yazsın ,bi el verinDostlar Luna hakkında bir şeyler yazmak istedim.
Luna gerçek falcı kesinlikle sallamıyor. Paragöz de değil kesinlikle naif ve kibar . Bana 5 krediye yarım saat fal bakmıştı.
Ocakta baktırdığım falı yeniden okudum kariyer çıkmaya başlamış. O zaman ne dediğni anlamamıştım şimdi dediği gibi bir durum oluştu.
Benim durum cok vahim mesela hepsi olumlu oluyor demekki bende senin gibi sasiriyorum bu durumakaç aydır atıyorum atıyorum herkes mı olumlu arkadaş yok yok cıkan bişey yok .hepsi mi ağız birliği yaptı bunların ya benim mi enerjim iyi hepsiyle ,topicte en iyilere en bahalı dedim attım cıkan bişey bı para olayı başkada anlık durumlar anlık durumlar iyi. Donup dolasıp hepi aynı seyı soyledi Selena da ilk olumsuzdu ama ikinci ucunc falı yıne ruhumu oksadı . En son yemin dedim Fama
bu ne la falcılar falı beğenmeyince beddua mı ediyo haaaa bi tarafımla guluyorum şu anda kızçeler.. Adı batasıca fallar ya işin arasında ayy su falcı ne dediydi ay niye sildimki , okuyup okuyup kafayı ıyıce bozdum:))))
fama ile the end olmuştu ama kızlar ya hepsimi olumlu konuşur anlamadım bu işten.
Nesibe cikmismydi sana ben baktird im ona yeniyook yokk nesibeye fal atıcam kaşıntı geldi . En deli hatıralar onda var:);
yaw aslında oda aklımda kızlar luna hakkında az biraz baktıranlar yazsın ,bi el verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?