Yigit de bildi canim, ben parasini yatirir yatirmaz bakti hemen.
Adini, burcunu, yasini soyluyosun hemen anlatmaya basliyo, ben sormadim ama suya bakiyomus,
Gecen bi arkadas oyle yazmisti bana.
Ceri de dostlari var onun diye. Inanirim yani.
Kizlar gelismelerim olumlu, bi konusalim yazicam hepinize ozelden.
Bi de bana sor. Ha ağustosta ha şimdi ne fark eder ki eninde sonunda baktırcazönden seni alalım baldanım
Huma balin fali bu aksam cikabilir,
Nesibenin anlik yorumlari, karsi tarafin hisleri icin soyledikleri dogruymus.
Aksam teyit ettim. Aynen de onun dedigi gibiymis.
temam kız yaktım gemileri baktırıyorum.
şimdi çıkmam lazım kızlar öpüyorum malum işsiz kalırsam fal paralarını kim ödeyecek
Bir yolun vara 10 luk yorumcu geldi ondan bahsediyorlar:) cogumuzda binnaz defteri kapandı zaten.Bir tane bile bilen çıkmadı şahsen bana...Binnazabla da ki diil mi? Karışmışsa sileyim :)
Ay haber bekliyoruz haber :)))))))Huma balin fali bu aksam cikabilir,
Nesibenin anlik yorumlari, karsi tarafin hisleri icin soyledikleri dogruymus.
Aksam teyit ettim. Aynen de onun dedigi gibiymis.
keşke bana da çıksa hüma
kiz telefonuna call recorder yukle. Ben bulamadim, simdi tekrar dinleyemiyorum yigitin falini.
başka kimse bilememiş mi ? Yiğit bildi mi karşı tarafın düşüncelerini ? Bir de inşallah olumludur hayatım çıkacak şeyler
daha çıkmıyormuşum az daha heyecanlanayım burada :))
Unutmam kız ben, gittiğim bütün falcılar hala aklımda. Resmen çetere tutuyorum ben, öyle manyağım
Kiz saraylihanim var bide number one
Onu yazmiyorum artik, o zaten bende first love.
tamam ama bir kaç günüm var benim, evden herkesi kovup rahat rahat baktıracağım. Şimdi yine mi fal baktırıyorsun bik bik derler. Kimse duymayacak simply sır tamam mı, sonra oruçtayız
ay durun ağustosta bende yiğite atacağım
Deluuu ben unuttum, kus beyinliyim ben biraz
Ne dediydi laa diyorum simdi.
Hesabina yatryosun bn ole yaptimYa didem in hesabina transfer mi yapiyosunuz yada paypal mi.paypalda sadece mail address cikiyo
Ay ben evdekileri de kovamam odaya geçip gizli gizli konuşcam artık. Fal baktırırken yakalanırsam vay halimeben birazdan mesaj atcam sanırım.
Hahah yiğit dalgası başladı. Allah sonumuzu hayır etsin
kız dur ben soktum aklına, önce ben gitseydim beğenmezsem cayardın belki. Sen de hazırolda bekliyormuşsun be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?