Binnaz Abla

Yigit de bildi canim, ben parasini yatirir yatirmaz bakti hemen.
Adini, burcunu, yasini soyluyosun hemen anlatmaya basliyo, ben sormadim ama suya bakiyomus,
Gecen bi arkadas oyle yazmisti bana.
Ceri de dostlari var onun diye. Inanirim yani.

temam kız yaktım gemileri baktırıyorum.

şimdi çıkmam lazım kızlar öpüyorum malum işsiz kalırsam fal paralarını kim ödeyecek

Kizlar gelismelerim olumlu, bi konusalim yazicam hepinize ozelden.

kız hadi inşallah bak nazar değmesin

Gecen instagramda şöyle bir şey okudum aynı ben dedim Hayatımdaki en ufak gelişmeyi tanıdık tanımadık herkese anlatır, bütün nazarı üzerime çeker, hiç bir halt olmadan hayatıma devam ederim Kaçtım ben

keşke bana da çıksa hüma

Canim huma bana buyuk konusmadi, temmuz ve agustos icin olacak gelismeleri yazdi sadece.
O yuzden sevdim ve inandirici geldi. Yani aynen de dedigi tarihlerde, dedigi olaylar oluyo.
8. Ay icinde temiz bi konusmaniz var, ondaki yerini hissedeceksin dedi. Aksam hissedersem yazicam size cikti diye.

Off size insan in kanina girersiniz .adamin hesabina mi yapiyonuz direct. PayPal Falan degil. Baktirin o zaman .bende Agustin's ortasi tek fal Ida bu olacak. Sonra ciabatta cikmayan doseyecegim burada.

daha çıkmıyormuşum az daha heyecanlanayım burada :))

Unutmam kız ben, gittiğim bütün falcılar hala aklımda. Resmen çetere tutuyorum ben, öyle manyağım

Deluuu ben unuttum, kus beyinliyim ben biraz
Ne dediydi laa diyorum simdi.

Ayrica imkansisiz olmayacak Bir sey icin aylarca bu Yola baskoydum. Sımdı beklemedeyım . Oruca oruç. Sonra hepsını tek tek yazıcım .

Kiz saraylihanim var bide number one
Onu yazmiyorum artik, o zaten bende first love.

ben hiç saraylıya atmadım biliyor musun :)) Nedense onun bende anı bile bilemeyeceği hissi doğdu içime. Ama deneriz onu da deneriz. Bir ağustosu falsız çıkaralım. Bir ay bir enerjimiz temizlensin

Kızlar bu arada bizim enerji hep kirleniyor ya çok faldan, dolayısıyla bence hatlar karışıyor. Enerjimizi nasıl temizleyebiliriz bilen var mı. Yalın ayak toprağa bassam kötü enerji gitmez mi

tamam ama bir kaç günüm var benim, evden herkesi kovup rahat rahat baktıracağım. Şimdi yine mi fal baktırıyorsun bik bik derler. Kimse duymayacak simply sır tamam mı, sonra oruçtayız

Ay ben evdekileri de kovamam odaya geçip gizli gizli konuşcam artık. Fal baktırırken yakalanırsam vay halime ben birazdan mesaj atcam sanırım.

ay durun ağustosta bende yiğite atacağım

Hahah yiğit dalgası başladı. Allah sonumuzu hayır etsin

Ay ben evdekileri de kovamam odaya geçip gizli gizli konuşcam artık. Fal baktırırken yakalanırsam vay halime ben birazdan mesaj atcam sanırım.

Hahah yiğit dalgası başladı. Allah sonumuzu hayır etsin

kız dur ben soktum aklına, önce ben gitseydim beğenmezsem cayardın belki. Sen de hazırolda bekliyormuşsun be canım

kız dur ben soktum aklına, önce ben gitseydim beğenmezsem cayardın belki. Sen de hazırolda bekliyormuşsun be canım

Canım dün A audrey_24 baktırmış. Onla konuştuk da. Çok aklıma yattı. Zaten aklımdaydı baya şey bilince. Bi de benim gelişme olursa ağustosta olur o yüzden ağustostan önce baktırayım diyorum. O yüzden hemen atladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…