evet işte ilk üye olduklarında farklı isim, farklı tanıtıcı yazılarla bu yeni diye atlıyoruz yani ben öyle yapmışımdır çok.. ama çok çok isabetli olunca yeni falcı, daha önce baktırdığım biri mi diye de şüpheye düşmüyor değilim.. Çünlü Byv da da böyle birinin olabileceğini anladığım falı iptal ettirdiğim gibi, falcıyı da postaladılar.. ha belki yine yeni bi isimle gelmiştir, onu bilemem de... Hira iyiymiş sizde en azından 10 tl için dediğin gibi isabetli sayılır :)Şimdi şöyle birşey var benim işle ilgili bilmesi imkansız birşeyimi bildi şaşırdım aşk konusunda kavga ederek ayrıldığımızı söyledi ama böyle birşey yok durum olmadı yani aşkta. fal fena değildi dedikleri çıkmadan beğendim diyemiyorum da 10 tl iken fikrini almak istedim olumluydu. Bir huyum var ilk üye olduğunda yakalarsam bir falciyi baktiriyorum.
Mutlaka aynı falcılara bilmeden atmışızdır ama bu bayan biraz değişik ve mesafeliydi ben benzetemedim kimseye. Bir de bu iş mevzusunu benden başka kimse bilmiyor imkansız yani bilen eski falcılarımdan olması.evet işte ilk üye olduklarında farklı isim, farklı tanıtıcı yazılarla bu yeni diye atlıyoruz yani ben öyle yapmışımdır çok.. ama çok çok isabetli olunca yeni falcı, daha önce baktırdığım biri mi diye de şüpheye düşmüyor değilim.. Çünlü Byv da da böyle birinin olabileceğini anladığım falı iptal ettirdiğim gibi, falcıyı da postaladılar.. ha belki yine yeni bi isimle gelmiştir, onu bilemem de... Hira iyiymiş sizde en azından 10 tl için dediğin gibi isabetli sayılır :)
anladım canım , o zaman aklımızın bi kenarında kalsınMutlaka aynı falcılara bilmeden atmışızdır ama bu bayan biraz değişik ve mesafeliydi ben benzetemedim kimseye. Bir de bu iş mevzusunu benden başka kimse bilmiyor imkansız yani bilen eski falcılarımdan olması.
Ah o kadar istiorm ki dayanabildigim en uzun sure 5 gun onda da cat 2 kisiye ayni amda atiorm :)) ya ben de 1 ay atmayip cocuk esirgeme kurumu gibi bi yere bagis yapmak istiyorm param en azindan iyi bir seye vesile olsun
niii fal orucu mu, tam da ağlamaktan şiştim bi saraylının facesine bakın a dostlar diyecektim.
ne zaman fal alacakmış. bi diyiverin bana. bu retro mudur nedir ben olmayacak bişey yaptım bugün.
hay kafama yaa. kese kağıdı takıp gezicem, kaybolasım var bugün.
Cherrycim hepınıze yazıcam elbette ama 20 tl şuan arttırmakda ıstemıyorum yazdıklarımdan dolayı, arzu edersen baktır yada bekleyın 4 gune bellı olucak bı konu
sehrazat .Kime baktırdın
Ben geldim çeri cagırdı :)
Kızlar laf arasında belki bahsetmisimdir, marmariste bi hatuna fal baktırmıstım..hatunun dostları var, yanınızda konusuyor hatta :)
Babamın hastalıgı, benim rahatsızlıgım ve ameliyatım, hayatımdaki olaylar, eski esim v.s gibi bir cok olayı okudu bana..isin ilginci gelecekle ilgili soyledikleri de aynen soyledigi gibi oluyor..
Bu gece telefonla baktırıcam, persembe gunu ameliyat olucam ve yumırtalıklarımdaki olay kotu cıkarsa rahmim ve yumurtalıklarım alınacak..
Bakalım ne diyecek bu olay icin, sizi bilgilendiricem..
Dua edin persembe gunu icin bana olur mu?
Allah beterinden saklasın ama ustuste geldi her sey..
Ben ist'da değil Temmuz ayı olmaz demiştim iddia etmişti senin dediğin gibi olmayacak 1 ay degil 16-17 gün sonra dönecek şehre sonra şu şu olacak demişti vb... tarihler patladı artık geç çıkar tarih saptı da diyemiyorum bence falı baştan sona patladı gibi geliyorsehrazat .
bu arada Sehrazata fal atan fal yoldaşlarım tazeleyelim bilgileri ya tarih konusunda +- sapma dışında genel durum gidişat ne bilim yeni falcı sonuçta ne diyorsunuz?
Son falımdı nadasa bıraktım kendimi:)
Ben ist'da değil Temmuz ayı olmaz demiştim iddia etmişti senin dediğin gibi olmayacak 1 ay degil 16-17 gün sonra dönecek şehre sonra şu şu olacak demişti vb... tarihler patladı artık geç çıkar tarih saptı da diyemiyorum bence falı baştan sona patladı gibi geliyor
Face de Nesibe'nin dilek çalışmalarına katılıp çıkıyor ya da çıkmıyor diyen var mı?
Merhaba hira'ya bende baktirdim gerçekçi olmaya çalışıyor biraz:) kart yorumluyor birazda laf kalabalığı hiçbir şey bilmedi diyemem ama bi yerden yakalayıp suyunu çıkarıyor yinede memnun kalan çok zaten o sitede 99luklari hiç anlamadım :)Fal baktırmadığım 3. günden hepinize merhaba kızlar
Dün şu bahsettiğiniz hira aklımı çelmiyor değil ama direneceğim
Selenada bekleyen bi falım var. Son falımı ona atmıştım zaten bugün gelir umarım.
Bilmem sonuçta ilişkisi olanlar şöyle,ayrı olanlar şöyle falan gibi ayrı yorum yapmış bir de kart çekiliyor ama hiç bilemiyorumFace de Nesibe'nin dilek çalışmalarına katılıp çıkıyor ya da çıkmıyor diyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?