Binnaz Abla

evet işte ilk üye olduklarında farklı isim, farklı tanıtıcı yazılarla bu yeni diye atlıyoruz yani ben öyle yapmışımdır çok.. ama çok çok isabetli olunca yeni falcı, daha önce baktırdığım biri mi diye de şüpheye düşmüyor değilim.. Çünlü Byv da da böyle birinin olabileceğini anladığım falı iptal ettirdiğim gibi, falcıyı da postaladılar.. ha belki yine yeni bi isimle gelmiştir, onu bilemem de... Hira iyiymiş sizde en azından 10 tl için dediğin gibi isabetli sayılır :)

Bir de fal alemde artik fal baktirmam demiştım hatta tepki de almıştım neyse bir kriz anında dayanamadım ece duru ya fal attım gayet başarılıydı pahalı falcılardan bir farkı yoktu çıkarsa gelecek haber vereceğim.

Mutlaka aynı falcılara bilmeden atmışızdır ama bu bayan biraz değişik ve mesafeliydi ben benzetemedim kimseye. Bir de bu iş mevzusunu benden başka kimse bilmiyor imkansız yani bilen eski falcılarımdan olması.

Mutlaka aynı falcılara bilmeden atmışızdır ama bu bayan biraz değişik ve mesafeliydi ben benzetemedim kimseye. Bir de bu iş mevzusunu benden başka kimse bilmiyor imkansız yani bilen eski falcılarımdan olması.
anladım canım , o zaman aklımızın bi kenarında kalsın

Ah o kadar istiorm ki dayanabildigim en uzun sure 5 gun onda da cat 2 kisiye ayni amda atiorm :)) ya ben de 1 ay atmayip cocuk esirgeme kurumu gibi bi yere bagis yapmak istiyorm param en azindan iyi bir seye vesile olsun

aynen ya hayırlı bir şeyler hem birilerine yarar sağlıyor hem de insanı ruhen aradığı mutluluğa,huzura kavuşturuyor. İşte ben de dayanamıyorum belki birlikte olursak gaza geliriz dayanırız dedim :))

naptın kız anlat bakayım, hepimiz yapıyoruz koyver gitsin yapan da ölüyor yapmayan da

Geçmiş olsum Medcezir inşallah hayırlı,güzel haberlerle gel. Habersiz bırakma bizi :))

Şimdi biraz istatistik yapalım;

Hatırladığım ,sakladığım ,sitelerden binbir rica minnet tekrar istediğim fallarımı bir excel dosyasında toplıcam:)

zaten geneli aynı ama tarih vs . cok takılmadan bakalım kımde benzer cümleler var kim farklı bakım yapmış.
Vs vs. başladım bile. İlk fallarım Asmara alwin falan yaa Nur banu bilem var. Kerem Avşar , binnazda cok macera yaşamamışım:)))

Oyyy oyyy ' dayanamadım yavrum dayanamadım''

Ben ist'da değil Temmuz ayı olmaz demiştim iddia etmişti senin dediğin gibi olmayacak 1 ay degil 16-17 gün sonra dönecek şehre sonra şu şu olacak demişti vb... tarihler patladı artık geç çıkar tarih saptı da diyemiyorum bence falı baştan sona patladı gibi geliyor

Neyse bakalım gorucez. sagol canım yorumun ıcın. ya ilk baktıranlar cok beğenmişti. Kızlarrrr nerdesiniz???

Kahvesi bile pahali bir falcı olmasa hani böyle böyle olacaktı, benim dediğim gibi değil de, diye sorasım var tekrar. Bir de ben 2 kere baktırmıştım Zaten bu tarih konusunda kendine çok güvenenlerin patlıyor genelde. Son baktırdığım yeni falcı akıllılık etti mesela tarih çıkmamış dedi keza Emine Kurtuluş da tarih vermedi.

Face de Nesibe'nin dilek çalışmalarına katılıp çıkıyor ya da çıkmıyor diyen var mı?

Fal baktırmadığım 3. günden hepinize merhaba kızlar
Dün şu bahsettiğiniz hira aklımı çelmiyor değil ama direneceğim
Selenada bekleyen bi falım var. Son falımı ona atmıştım zaten bugün gelir umarım.

Kızlar tekrar merhaba ben bu arada tellweden nasipask,asikelebek ve selenayi denedim ilk ikisinden hiç memnun değilim salladı gibi. Selena ise geçmişte iyi geldi bana. Gelecege dair söylediklerine zaman vermedi bide pek olur gibi gelmedi ama geçmişi zaten bizde biliyoruz diyerek son kredimi sehrazata ya da sarayliya kullanicam sehrazati i bulamıyorum bu arada nerde?

Merhaba hira'ya bende baktirdim gerçekçi olmaya çalışıyor biraz:) kart yorumluyor birazda laf kalabalığı hiçbir şey bilmedi diyemem ama bi yerden yakalayıp suyunu çıkarıyor yinede memnun kalan çok zaten o sitede 99luklari hiç anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…