- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Fal baktırmadığım 3. günden hepinize merhaba kızlar
Dün şu bahsettiğiniz hira aklımı çelmiyor değil ama direneceğim
Selenada bekleyen bi falım var. Son falımı ona atmıştım zaten bugün gelir umarım.
sen yiğite baktırdın mı canım ? Ben telefonda fal olayına hiç girişmemiştim ama yiğiti deneyesim geliyor. Hatta geldi
Cikiyor ya bn o dilek seyinden sonra fal attim ona enerji uyuyor baktim attim falFace de Nesibe'nin dilek çalışmalarına katılıp çıkıyor ya da çıkmıyor diyen var mı?
Didemi dene tam senlik agzi acik kaliyor insanin saskinliktan isim verdigi ansen yiğite baktırdın mı canım ? Ben telefonda fal olayına hiç girişmemiştim ama yiğiti deneyesim geliyor. Hatta geldi
Hmm sağol aydınlattığın için :)Cikiyor ya bn o dilek seyinden sonra fal attim ona enerji uyuyor baktim attim fal
Ya didem in hesabina transfer mi yapiyosunuz yada paypal mi.paypalda sadece mail address cikiyoDidemi dene tam senlik agzi acik kaliyor insanin saskinliktan isim verdigi an
Deme öyle demeben de baktırmayı çok istiyorum yiğite ama bu aylık fal kotam doldu. Ya da paraya kıyıp "ağustosta hiç fal baktirmicam" diye kendime söz verirsem baktırcam
Didemi dene tam senlik agzi acik kaliyor insanin saskinliktan isim verdigi an
sen yiğite baktırdın mı canım ? Ben telefonda fal olayına hiç girişmemiştim ama yiğiti deneyesim geliyor. Hatta geldi
Hangi hiradan bahsediyorsunuz karıştı :))Merhaba hira'ya bende baktirdim gerçekçi olmaya çalışıyor biraz:) kart yorumluyor birazda laf kalabalığı hiçbir şey bilmedi diyemem ama bi yerden yakalayıp suyunu çıkarıyor yinede memnun kalan çok zaten o sitede 99luklari hiç anlamadım :)
benim de doldu ya 2 buçuk haftada faturayı 200 e vurdurmuşum ama haberim yok bir hesapladım pf. Eskiden 30 40 a fal yoktu bu kadar zorlamıyorduk. Baktıralım mı kız, ağustosta atmayız ay vallahi geldiler
En son gecen hafta yigite baktirip, durdum bende. Atmiyorum o gunden beri kimseye.
Bak senin fal orucu tavsiyene ilk ben uymusum
Yigiti sevdim ben, harfleri falan saydi catir catir.
Binnazabla da ki diil mi? Karışmışsa sileyim :)Hangi hiradan bahsediyorsunuz karıştı :))
Dün "fal orucuna girelim" deyip bugün fal atmak istemen?bilmiyorum ya ben her türlü denicem o adamı aklımda kalmasın. Ama biraz gevşeğe alıyor sanırım. Dün topikten biri baktırdı söz verdiği saatte bakmamış
Huma balin fali bu aksam cikabilir,
Nesibenin anlik yorumlari, karsi tarafin hisleri icin soyledikleri dogruymus.
Aksam teyit ettim. Aynen de onun dedigi gibiymis.
yiğitten sonra gireriz mecbur zaten para kalmadı.Ya vallahi 2 gündür bir bunalımdayım havada çok sıcak, 2 katina attım o da enerjimi etkiledi cidden. Vallahi yiğitle kapatacağım bu defteri.
Fal baktırmadığım 3. günden hepinize merhaba kızlar
Dün şu bahsettiğiniz hira aklımı çelmiyor değil ama direneceğim
Selenada bekleyen bi falım var. Son falımı ona atmıştım zaten bugün gelir umarım.
başka kimse bilememiş mi ? Yiğit bildi mi karşı tarafın düşüncelerini ? Bir de inşallah olumludur hayatım çıkacak şeyler
Bi de bana sor. Ha ağustosta ha şimdi ne fark eder ki eninde sonunda baktırcazönden seni alalım baldanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?