Binnaz Abla

canim bende sehrazata ve ilkay gure karsi oyleyim. Atmam da.
selenaya da oyleydim, o da olmadi bende.
enerjiyi temizlicez kuzum, fal atmayarak. Geyigin dibine vurup, tutucaz kendimizi.

A audrey_24 kız nerdesin, yiğit yorumu istiyorum Tamam hayatım o zaman bana da bildir durumu olur mu? Kazamız mübarek olsun ben de bir gün belirledim parayı yatırırım ama o gün baktırırım.

Kizlarr giremedimm onemli bir isimm vardi bgn sabahtan beri onunla ugrasiyorum ozele gelin kizceler yazin bana ozelden anlatirim genel olarak begendim yigitii bildigi seylere sasirdimda acikcasi ama gelicek icin zaman tek kotu yani fazla aramak zorlamak lazimm :) birazz galibaa bizim forum sagolsun falcilarin popisini kaldiriyoruzzz!!!

Kizlar yigit olumlumi konusuyor ?? Yani bildiklerinee sasirdim onceden baktiran arkadaslarimda var @greyden ztn biliyorum ama ben galiba bu ara cok umutsuzum yani kotu bisey olsa pat diye soyler mi onu demek istiuorumm ?? Yorumlarinizi bekliyorummmmm :):) BlueDaisy kuzumm sende mi baktirmistin yoldayim simdi okuyamadim eski yorumlari

yiğit istanbuldayken gidip baktırmıştım , su falan değil tarot bakıyodu .
Çok cici bi çocuk enerjisi çokda güzel ,
İstanbuldan taşındıktan sonrada telefonda baktırdm , verdiği tarih üzerinde de 8 ay geçti .
Çıkmadı hiçbir dediğide ...
bence abartıldığı gibi değil yani

instagramda biri benden de bahsetmiş sankiii... zirane kadar güzel şey anlayırsam anlatayım , ben aynı ben, aynı yerde, aynı medeni durum halinde , kendimle zar zor geçinip duruyorum gibi :) , ya o güzel şeyleri yaşayan anlatan ben değilim, ya da bilmiyorum anlattıktan sonra başka bi paralel evrene geçiyorum

Kızçelerrrr Hüma Bal içinde yorumumu iletmek istedimm onun dediğine gidersem bu adamın peşini bırakmayacakmışım benim için çok hayırlısıymış mış mış
Temmuz ortasına kadar durgunsunuz ondan sonra bir konuşma yapacaksınız dedi , temmuz da bitti ama neysee
İlişkimiz 9.10 ayda başlayacak falan falan dedi , baya pembeydi bana
Yaaa hiçbir falcıyla enerjim tutmadı hiçbiri bilemedi bana yaaaaaaa
Sorun falcılarda ama bende değil kesinlikle

Kiz saraylihanim var bide number one
Onu yazmiyorum artik, o zaten bende first love.
First love lar hiç unutulmaz,özedir hep özel kalır
O değil saraylıcığımı ben de pek severim, dediği az şey ufak şeyler çıkar,ama olsun özenlidir, tüm hissiyatını konuşturmaya çalışır , yardımcı olur.. okuyorsa burayı sevgileeerrr ona da

nurayya merhaba , bu da mı gol değil, yine mi faul, yine mi ofsayta gitti top
bence de sorun asla sende değil, baktırdığım yüz faldan bana da tutanı en fazla 5 tir..
altın gol gelecek ama ağları delip geçecek .. Hüma bende de çok patladı öyle böyle değil

Bir yolun vara 10 luk yorumcu geldi ondan bahsediyorlar:) cogumuzda binnaz defteri kapandı zaten.Bir tane bile bilen çıkmadı şahsen bana...
en çok falı orda baktırdım tabi fala ilk başlama yerimdi, stajımı orda gördüm ama bana da düşünüyorum hiçbiri çıkmamış, girmiyorum artık çünkü içim cızzzz ediyo , bikaçı sorduğum şeyleri iyi yorumlamıştı geçmişle birlikt o kadar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…