ben hiç saraylıya atmadım biliyor musun :)) Nedense onun bende anı bile bilemeyeceği hissi doğdu içime. Ama deneriz onu da deneriz. Bir ağustosu falsız çıkaralım. Bir ay bir enerjimiz temizlensin
Kızlar bu arada bizim enerji hep kirleniyor ya çok faldan, dolayısıyla bence hatlar karışıyor. Enerjimizi nasıl temizleyebiliriz bilen var mı. Yalın ayak toprağa bassam kötü enerji gitmez mi
Hayırlısı olsun canım.Ben kactim kizlar, opuldunuz tek tek.
Benimde dikkatimi cekti ama pahali geldi birazOfff Biryolunvar a sultan diye biri gelmiş şimdi de ama sıfırı tükettim artık
benim de baya dikkatimi çekti #direnduygusuzBenimde dikkatimi cekti ama pahali geldi biraz
Cok iddaali konusmus fal atanda olmamis bi bizim dkktmzi cekmissbenim de baya dikkatimi çekti #direnduygusuz
Geçmiş olsum Medcezir inşallah hayırlı,güzel haberlerle gel. Habersiz bırakma bizi :))
instagramda biri benden de bahsetmiş sankiii... zirane kadar güzel şey anlayırsam anlatayım , ben aynı ben, aynı yerde, aynı medeni durum halinde , kendimle zar zor geçinip duruyorum gibi :) , ya o güzel şeyleri yaşayan anlatan ben değilim, ya da bilmiyorum anlattıktan sonra başka bi paralel evrene geçiyorumkız hadi inşallah bak nazar değmesin
Gecen instagramda şöyle bir şey okudum aynı ben dedimHayatımdaki en ufak gelişmeyi tanıdık tanımadık herkese anlatır, bütün nazarı üzerime çeker, hiç bir halt olmadan hayatıma devam ederim Kaçtım ben
First love lar hiç unutulmaz,özedir hep özel kalırKiz saraylihanim var bide number one
Onu yazmiyorum artik, o zaten bende first love.
Kızçelerrrr Hüma Bal içinde yorumumu iletmek istedimm onun dediğine gidersem bu adamın peşini bırakmayacakmışım benim için çok hayırlısıymış mış mış
Temmuz ortasına kadar durgunsunuz ondan sonra bir konuşma yapacaksınız dedi , temmuz da bitti ama neysee
İlişkimiz 9.10 ayda başlayacak falan falan dedi , baya pembeydi bana
Yaaa hiçbir falcıyla enerjim tutmadı hiçbiri bilemedi bana yaaaaaaa
Sorun falcılarda ama bende değil kesinlikle
en çok falı orda baktırdım tabi fala ilk başlama yerimdi, stajımı orda gördüm ama bana da düşünüyorum hiçbiri çıkmamış, girmiyorum artık çünkü içim cızzzz ediyo , bikaçı sorduğum şeyleri iyi yorumlamıştı geçmişle birlikt o kadar :/Bir yolun vara 10 luk yorumcu geldi ondan bahsediyorlar:) cogumuzda binnaz defteri kapandı zaten.Bir tane bile bilen çıkmadı şahsen bana...
Hiii karışmış :) aynen öyle hepsi kuru sıkı.Bir yolun vara 10 luk yorumcu geldi ondan bahsediyorlar:) cogumuzda binnaz defteri kapandı zaten.Bir tane bile bilen çıkmadı şahsen bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?