o o ben de numarayı ekleyince vatsaptan bakıverdim :))
aynennn o kırmızı şapkalı çocuk yiğit :)
Yakından görmüş biri olarak derim ki çok yakışıklıı
valla o fal da kısım kısım konuştular aynı şeyi dile getirdiler ama ben meryem de ilk defa öyle fal gördüm oyüzden bir şey diyemiyorum :)))Meryem'le paralel konuşan kım vardı pekı. Beyin fırtınası
iyi bişeydir insallah cıkan kuzummm sanslısın sen :)Kızlar bu arada ben çıkan fal haberi ile geldim.Topikten bazı kızlara da atmıştım meryem adı altında kim baktı bilmiyorum ama o faldan bir şey daha çıktı haberiniz olsun.Nisanda baktırmıştım
iyi bir şey hele benim için kuzu :))))) valla o fal çok iyiydi yeri ayrıdır bende cıkıyorsa o cıksın :))))))))))))))))))))) ki çıkıyor bakalım insallah hepimize mutlu mutlu seylerimiz cıkar :))iyi bişeydir insallah cıkan kuzummm sanslısın sen :)
bu cakma falcılar sende tutturyor duygusuzzz
Büyük harfi olan mı canımiyi bir şey hele benim için kuzu :))))) valla o fal çok iyiydi yeri ayrıdır bende cıkıyorsa o cıksın :))))))))))))))))))))) ki çıkıyor bakalım insallah hepimize mutlu mutlu seylerimiz cıkar :))
hahhahahhahahahabıraz fırlama bır tıpı var anammmm yandıkk sımdı zam yapar bı daha hıcc ulasamayızz beyfendıyeeee
canımm sende bır sevmıssın bır nefret etmıssın bu cocuktan eskı yorumları okuyordum yıgıt tartısmalarını ordan gordum
valla büyük küçükte olsa ayırması imkansız :) forumdan kimsede öyle bir fal görmedim zaten ben de bayağı farklı idi.Büyük harfi olan mı canım
Ben yiğiti yakından tanımam kendisine karşı sergilediğim bir tutum yok , ancak fal için eleştirirm kendisini, evet valla hala söylediklerim arkasındayım bence kötüü hiç değmez ona baktırmaya ama yine şahsi fikrim bu
Heee ama niye yalan söyleeyim çocuk yakışıklı yeşil gözlü falan :) İlk karşılaşmamızda dışarı çıkcaktı sanırım
nasıl oldum güzel oldum falan diye baya sormuştu , hahh ama tarzım değil
kızlar yine çıkan fal haberim var bu sefer aylin bugün ne oluyor kabul günüm mü ya
kuzu esas konu dışında bir de esas konunun olumsuzları dışında hala beklemedeyimkız maşallah şu forumda toplamımıza çıkmayan fal kadar fal çıktı sana.Haydi ana konuyu bekliyoruz artık :))
hayır kuzum diğerleri anı bile bilemedi..bir rezzan ın ilk falı iyiydi sonrası berbat.duygusuz_girl senin enerjin zaten famagillerle uyumlu. Onlar haricinde hiç tutturan yok mu?
maşallah duygusuzkızlar yine çıkan fal haberim var bu sefer aylin bugün ne oluyor kabul günüm mü ya
bana aylin-meryem-fama çıktı şu ana kadar.rezzan'ın ailem ile ilgili dediği çok önemli bir mesele çıktı ikinci falı tırttı zaten.bilge hatunun da ailevi durumu çıktı o anki durum ve süreçleri dile getirmişti.diğerleri ile bir gıdım uyuşamadım:/maşallah duygusuz, demek ki fal atarken tüm hücrelerin,,liklerine kadar odaklanıyorsun ve bu güçlü sinyaller falcılara gidiyor ve onların da gönül gözleri türk filmlerindeki gibi bi araba çarpmasıyla açılan görme engelli oyuncular gibi , bir açılıyor pir açılıyor :)) sen tam olarak sana şimdiye kadar çıkanları bi saysana bakalım ortak enerji alanımıza giren falcı var mı seninle benim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?