- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bir yolun var cnmayyy bayılacak şimdiii hıra kım şimdi ya nerde bakar bu hatun
Bnde nur banuda cok iyiydi hepside fama gillerden olamazkimof kuzum ya evet tarz olarak gillerden değil ,ama ne bileyim dostları olsa bile her dost iyi değil ki bu dostlar bayağı iyiymiş heralde hep doğruları fısıldamışlar kulağına :)
elbette olamaz hepsi onlardan , ama işte ben sadece onlara değil, bir çok falcıya baktırdığım için arada bir denk geliyor bana aynı kişiler :))Bnde nur banuda cok iyiydi hepside fama gillerden olamazkim
Kuzu bende ole atmadgm falci kalmadi gelecek cikcakmi bakalimm bana gelecekle ilgili bir cok sey soyledielbette olamaz hepsi onlardan , ama işte ben sadece onlara değil, bir çok falcıya baktırdığım için arada bir denk geliyor bana aynı kişiler :))
aynen kuzum bana da geçmiş full doğru, şimdi full doğru, gelecek mantıklı ama doğruluğunu zaman göstericek.. yine de bilemiyorum umarım hisleri gerçekten çoookkkk güçlü yeni bir falcıdır.Kuzu bende ole atmadgm falci kalmadi gelecek cikcakmi bakalimm bana gelecekle ilgili bir cok sey soyledi
hadi ya bende attm simdi bekliyorumOff dayanamadım Sultan'a fal attım ve ortalamaydı beğenmedim öyle Hira gibi şok edici birşeyler söylemedi biraz da Nurbanu ile paralel bir faldı. Tavsiye etmiyorum. Bu kart yorumu dememek için ben artık çoğu kişiye kahve atıyorum
Dun gece ruyamda cok agladim kalktigimda bile etkisindeydim babamin vefat ettigini gordum cok agladim allah kimsenin basina vermesin kalktigimda bile agliyordum beni etkiledi bugun
Andada iyi birde kisilik analuzleri beynimi okudu sanki bn bde iki kisi icin baktrdim ikiside tam isabet geldiaynen kuzum bana da geçmiş full doğru, şimdi full doğru, gelecek mantıklı ama doğruluğunu zaman göstericek.. yine de bilemiyorum umarım hisleri gerçekten çoookkkk güçlü yeni bir falcıdır.
Off dayanamadım Sultan'a fal attım ve ortalamaydı beğenmedim öyle Hira gibi şok edici birşeyler söylemedi biraz da Nurbanu ile paralel bir faldı. Tavsiye etmiyorum. Bu kart yorumu dememek için ben artık çoğu kişiye kahve atıyorum
aglamak iyi derler ins tersi cikar aynn cnmBende çok g
Bende çok görürüm olum ruyaları omru uzar derler canım iyiye yor
anda nasıldı ben geleceği geçtim anı bildi mi ?
Nurbanu bende saçmanın da ötesindeydiii :/ay nurbanu saçmaydı bende
Bende su attim bi ara coguna kart fallarimla ayni hepsi suyla destekliyor cogu bence.sende benim gibi dayanamayip atiyorsun sultan degil bu arada onun adi sen ndn sultan diyorsunOff dayanamadım Sultan'a fal attım ve ortalamaydı beğenmedim öyle Hira gibi şok edici birşeyler söylemedi biraz da Nurbanu ile paralel bir faldı. Tavsiye etmiyorum. Bu kart yorumu dememek için ben artık çoğu kişiye kahve atıyorum
Aynen bende de. Şimdi de saçma dediklerim çıkar diye korkuyorum iyi mi :) ama selenaay nurbanu saçmaydı bende
Kız 20 tlye bugün biri geldi ya adı sultan sen karıştırdın galiba dün baktırdığım HiraydıBende su attim bi ara coguna kart fallarimla ayni hepsi suyla destekliyor cogu bence.sende benim gibi dayanamayip atiyorsun sultan degil bu arada onun adi sen ndn sultan diyorsun
ben de bugün Sultan isimli yeni bi falcı gördüm byv da , sultan o sultan mı bahsettiğiniz?Bende su attim bi ara coguna kart fallarimla ayni hepsi suyla destekliyor cogu bence.sende benim gibi dayanamayip atiyorsun sultan degil bu arada onun adi sen ndn sultan diyorsun
Bn im dedigim 30 tllik yni biri bbnde diyorum cok iddaaliydi nasil kotu olur hatlar karistiAynen bende de. Şimdi de saçma dediklerim çıkar diye korkuyorum iyi mi :) ama selena
Kız 20 tlye bugün biri geldi ya adı sultan sen karıştırdın galiba dün baktırdığım Hiraydı
Hmm 30 luk birini görmedim bu 20 likBn im dedigim 30 tllik yni biri bbnde diyorum cok iddaaliydi nasil kotu olur hatlar karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?