Binnaz Abla

of kuzum ya evet tarz olarak gillerden değil ,ama ne bileyim dostları olsa bile her dost iyi değil ki bu dostlar bayağı iyiymiş heralde hep doğruları fısıldamışlar kulağına :)
Bnde nur banuda cok iyiydi hepside fama gillerden olamazkim

Bnde nur banuda cok iyiydi hepside fama gillerden olamazkim
elbette olamaz hepsi onlardan , ama işte ben sadece onlara değil, bir çok falcıya baktırdığım için arada bir denk geliyor bana aynı kişiler :))

Off dayanamadım Sultan'a fal attım ve ortalamaydı beğenmedim öyle Hira gibi şok edici birşeyler söylemedi biraz da Nurbanu ile paralel bir faldı. Tavsiye etmiyorum. Bu kart yorumu dememek için ben artık çoğu kişiye kahve atıyorum

elbette olamaz hepsi onlardan , ama işte ben sadece onlara değil, bir çok falcıya baktırdığım için arada bir denk geliyor bana aynı kişiler :))
Kuzu bende ole atmadgm falci kalmadi gelecek cikcakmi bakalimm bana gelecekle ilgili bir cok sey soyledi

Kuzu bende ole atmadgm falci kalmadi gelecek cikcakmi bakalimm bana gelecekle ilgili bir cok sey soyledi
aynen kuzum bana da geçmiş full doğru, şimdi full doğru, gelecek mantıklı ama doğruluğunu zaman göstericek.. yine de bilemiyorum umarım hisleri gerçekten çoookkkk güçlü yeni bir falcıdır.

aynen kuzum bana da geçmiş full doğru, şimdi full doğru, gelecek mantıklı ama doğruluğunu zaman göstericek.. yine de bilemiyorum umarım hisleri gerçekten çoookkkk güçlü yeni bir falcıdır.
Andada iyi birde kisilik analuzleri beynimi okudu sanki bn bde iki kisi icin baktrdim ikiside tam isabet geldi

ay nurbanu saçmaydı bende

Bende su attim bi ara coguna kart fallarimla ayni hepsi suyla destekliyor cogu bence.sende benim gibi dayanamayip atiyorsun sultan degil bu arada onun adi sen ndn sultan diyorsun

ay nurbanu saçmaydı bende
Aynen bende de. Şimdi de saçma dediklerim çıkar diye korkuyorum iyi mi :) ama selena
Bende su attim bi ara coguna kart fallarimla ayni hepsi suyla destekliyor cogu bence.sende benim gibi dayanamayip atiyorsun sultan degil bu arada onun adi sen ndn sultan diyorsun
Kız 20 tlye bugün biri geldi ya adı sultan sen karıştırdın galiba dün baktırdığım Hiraydı

ben de bugün Sultan isimli yeni bi falcı gördüm byv da , sultan o sultan mı bahsettiğiniz?

Aynen bende de. Şimdi de saçma dediklerim çıkar diye korkuyorum iyi mi :) ama selena

Kız 20 tlye bugün biri geldi ya adı sultan sen karıştırdın galiba dün baktırdığım Hiraydı
Bn im dedigim 30 tllik yni biri bbnde diyorum cok iddaaliydi nasil kotu olur hatlar karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…