- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
bence durul artık kuzum atma..Arkadaslar benimki adina yada hayatindaki kiz adina fal atip saglama yapmak isyiyorum falcilar hatirlarmi isimden su atmak istiyorum kararsz kaldim
ben de atıcam yok hayır tutmayın beni neyse #direnduygusuzKızlar byv hirayı denedim ve beğendim .inşallah tanıdığım bildiğim baktırdığım biri değildir. Fazla isabetli geldi yine çünkü :) 10 tl çok değil ama dediğim gibi fazla isabetliydi geçmiş ve şimdi bilemedim
Bendede superdi kart ta gormesi imkanszdi bana dediklerini dun gece yasadigim olayi soyleyince bide favorilerim arasina girdi .kuzu sencede dusunce okumuyormu bana ole geldiKızlar byv hirayı denedim ve beğendim .inşallah tanıdığım bildiğim baktırdığım biri değildir. Fazla isabetli geldi yine çünkü :) 10 tl çok değil ama dediğim gibi fazla isabetliydi geçmiş ve şimdi bilemedim
Tam duruluyorum olay yasaniyor digeri icin atmak istiyom bu kez bende konu fazla bayabence durul artık kuzum atma..
kız varya imf olsan batırırdın ülkeyiTam duruluyorum olay yasaniyor digeri icin atmak istiyom bu kez bende konu fazla baya
bende fal atıyorum o zaman:)Kızlar byv hirayı denedim ve beğendim .inşallah tanıdığım bildiğim baktırdığım biri değildir. Fazla isabetli geldi yine çünkü :) 10 tl çok değil ama dediğim gibi fazla isabetliydi geçmiş ve şimdi bilemedim
Kuzu bence yarisirdikkız varya imf olsan batırırdın ülkeyi
tanıdığım biri olma ihtimali yüksek, sağlama yapıcam şimdibende fal atıyorum o zaman:)
donettal bende şüphe uyandıracak kadar isabetli olunca mutlu olmaktan öte şaşırdım kuzum , ama sağlamasını yapıcam .. kartlardan çıkmazdı dedikleri, bilgi de yoktu çünküBendede superdi kart ta gormesi imkanszdi bana dediklerini dun gece yasadigim olayi soyleyince bide favorilerim arasina girdi .kuzu sencede dusunce okumuyormu bana ole geldi
kız duygusuz , şaibeli gruba atmıcaz diye karar almadık mı biz :) , kime attın sen bakıyım yine :)ben de atıcam yok hayır tutmayın beni neyse #direnduygusuz
atmadım diyetteyim diyetteyiz diye de menüye bakmim miikız duygusuz , şaibeli gruba atmıcaz diye karar almadık mı biz :) , kime attın sen bakıyım yine :)
ben kahve attımtanıdığım biri olma ihtimali yüksek, sağlama yapıcam şimdi
Bendede ole ama tanidik birine benzetmedim acikcasi konusma tarzini.dostlari vardir hangi falcinin yokkitanidik olamaz ben bir gun once bir sey yasadim ve direk o nu bana dedi tanidik olamaz o yuzden olaydan bir gun sonra attim ve kimse bilmiyordudonettal bende şüphe uyandıracak kadar isabetli olunca mutlu olmaktan öte şaşırdım kuzum , ama sağlamasını yapıcam .. kartlardan çıkmazdı dedikleri, bilgi de yoktu çünkü
haaa sen öğleden sonra yine çıktı falım diyince ben bugünlerde yeni attığını düşündüm öyle sandım yani, menüye bakmadan olmuyor tabi hele ki çok iştahlıysan ve diyetteysen :)) , bu hira ama çok kuvvetle muhtemel tanıdığım biri.. o yüzden atın ya da atmayın diyemicem. okuduktan sonra kartlara baktım telefondan 3 aşağı 5 yukarı bilirim anlamlarını, yok dedim hani su falı olsa neyse de bu kartlardan bunlar çıkmaz.atmadım diyetteyim diyetteyiz diye de menüye bakmim miiciğerci kedisi şeklinde duruom öyle
ah görüpte atamamak yenilere yeni falcılara dokunamamak ne kadan da zormuş
of kuzum ya evet tarz olarak gillerden değil ,ama ne bileyim dostları olsa bile her dost iyi değil ki bu dostlar bayağı iyiymiş heralde hep doğruları fısıldamışlar kulağına :)Bendede ole ama tanidik birine benzetmedim acikcasi konusma tarzini.dostlari vardir hangi falcinin yokkitanidik olamaz ben bir gun once bir sey yasadim ve direk o nu bana dedi tanidik olamaz o yuzden olaydan bir gun sonra attim ve kimse bilmiyordu
eski fallarım cıktı kuzum nisan ayında attıgım faldı biri diğeri de haziran sonu gibi attıgım yeni atmıyorum enerjım malum yerlerde.toplayamıyorum.kartların anlamları birden fazla değil mi zaten hisleri de varsa normal ay anlatmayın şöyle otuzluk biri daha gelmiş o da aklımı çeldihaaa sen öğleden sonra yine çıktı falım diyince ben bugünlerde yeni attığını düşündüm öyle sandım yani, menüye bakmadan olmuyor tabi hele ki çok iştahlıysan ve diyetteysen :)) , bu hira ama çok kuvvetle muhtemel tanıdığım biri.. o yüzden atın ya da atmayın diyemicem. okuduktan sonra kartlara baktım telefondan 3 aşağı 5 yukarı bilirim anlamlarını, yok dedim hani su falı olsa neyse de bu kartlardan bunlar çıkmaz.
ayyy bayılacak şimdiii hıra kım şimdi ya nerde bakar bu hatunkız duygusuz , şaibeli gruba atmıcaz diye karar almadık mı biz :) , kime attın sen bakıyım yine :)
bir yolun var kuzum yeni gelmişayyy bayılacak şimdiii hıra kım şimdi ya nerde bakar bu hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?