Binnaz Abla

Selenanin ates falini deneten varmi denemedigim o kaldi merak ediyorum yokmu deneyen

K

Kuzu s ile basliyor adi htta sahura miydi neyi enerjimi cekti at fal diye
Tamam sen Sahura'yı diyorsun canım o yeni değil 2 aydır var aynı profili falalem de de var aynı kişi. Ben hiç baktırmadim çünkü mum fali dön gel falı çözüm vs yazmiş yani falimpir sitesindeki büyücü tarzında falcılardan

ZTn o dongel mum fali dikktmi cekti

hiradan falım geldi. benim için öyle spesifik bişey bilememiş ya genel şeyler.
yok geçmişte aşk hayatında olumsuzluklar olmuş şimdi konuştuğun şöyle kötü biri vs vs vs.
iş içinde 2016 demiş başkada bişey dememiş

Nasıl yani gelecek için hiçbirşey söylememiş mi iş dışında?

Nasıl yani gelecek için hiçbirşey söylememiş mi iş dışında?
bu konuştuğum kişi dışında işle aşk bir gelecekmiş
bu kişiyi yerin dibine sokmuş. dedim ki soruda da ben onun zaten takılıncak bir insan olduğunu biliyorum ciddi bir şekilde bakmıyorum. ama eğlenceli hani bu sıralar devam etmek istiyorum sizce durum nasıl gözüküyo vs demiştim işte oda bunla konuşmalar devam ederse olan sana olur hırpalanırsın üzülürsün ben uyarıyorum diye terslemiş resmen. manyak dolu ha:))

ya bir şey dicem bu 30 luğun resmini donetallam sen bana atmıstın ama ben bakınca cıkmıyor noluyor yaw

Bu olaya ben de sinir oluyorum hirpalanirsak hırpalanırız kendi bileceğimiz iş barışıp barışmayacağını söylesin falcı o yeter yani. Hem her görüştüğümüzle ciddi olmak evlilik istemek zorunda mıyız bana da sonun var sonun yok gibi yorum yapılınca kızıyorum zaten o kadarını da sallıyorlar uzak zamanı bilemezler

@symge35 çıkan fal haberin yok mu seninle enerjimiz uyuyordu kayıplardasın da merak ettim özellikle selena ve şehrazat falların ne oldu :)

aynen beni uyarmasına gerek yok yani arkadaşım değil ben gelişmeleri öğrenmek için fal atıyorum zaten. konuşmalar sürecek sürmeyecek şu olcak bu olca kdemesi gerekirken dedikleri azar gibi yani
ben bir daha atmam. ki benim iş olayımda karambolde bazı değişik durumlar var belli dğeil onları sordum bu bana tek diyo ki 2016.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…