- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Baştaki isimler yer aldıkları siteler..tellwe, bir yolun var..bunlar bulundukları siteler..
Didem ve yiğit te telefonda bakıyor..Baya başarılılılar an konusunda..He geleceği kim tutturuyor dersen, topikçek hala bekliyoruz tutturmalarını
ehehe iyiymiş
Olur olur o da olur zamanla
Gece tükanı kapatıyorlar galiba online bakanlar bi de telefonla bakanlara ulaşmak için level atlamam mı gerek
Yok direkt giriş yapabilirsin
Gece açık olanlar da var kapatanlar da..Telwe de her saat gönderebiliyorsun..Telefonla bakanlar da genelde gece bakıyor zaten..Yani bana hep öyle denk geldi.
Canım şurdan bakabilirsin. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama neyse
http://www.astroanaliz.com/ucretsiz-dogum-haritasi/
ayy bunların hepsi parayla bakıyo
ee ben işsizim bu aralar
Doğduğun günlerde yaz saati uygulaması varsa ona göre işaretleme yaptın mı ki?Yaa bu linkten doğum haritası çıkarmak istediğimde benim bildim bileli yengeç olan yükselenime aslan dedi=)
Allah kurtarsın kardeşMaalesef..Çok paralar dönüyor bu bataklıkta kardeş
Selena'dan su falım geldi hatunlar ve ilk evliliğimin bitiş nedenine kadar dökmüş diyeyim. Ben geçmişte ve an d, karşı tarafın karakter analizinde hayran kaldım. Söylediği şeyler umarım çıkar, tarihlerde çok iyi degilim demiş, çok tatlı bir yazımı var. Çıksın çıksın nolur çıksın bea
Taksim'de bildiginiz falci var mı acil lazım da
bende zamanında 1 yıl kadr once gıtmıştım ama kıme baktırdıgımı hatırlamıyorum yıne de cok kotuydu orada 2 3 unlu gormuştum sırada beklıyorlardı falanMelekler Kahvesi-Emre çok konuşuluyordu ama baktıramadım ben bi türlü son zamanlarda İstanbul'da olmadığımdan.
Doğduğun günlerde yaz saati uygulaması varsa ona göre işaretleme yaptın mı ki?
Med bacımm falcıı önerme kimse mutlu fal atmazz bide paradann çökmesin hepsinin çıkanı kadar fosuda varrMaalesef..Çok paralar dönüyor bu bataklıkta kardeş
Anistonn hoşgeldin nerelerdesinbende zamanında 1 yıl kadr once gıtmıştım ama kıme baktırdıgımı hatırlamıyorum yıne de cok kotuydu orada 2 3 unlu gormuştum sırada beklıyorlardı falan
bende zamanında 1 yıl kadr once gıtmıştım ama kıme baktırdıgımı hatırlamıyorum yıne de cok kotuydu orada 2 3 unlu gormuştum sırada beklıyorlardı falan
Bu arada fal alem rezzan'ın da dediği bir şey çıktı sadece fama aylin meryem değil unutmayalım hadi hepimiz rezzan a hücum :)))))))))))
Bu arada fal alem rezzan'ın da dediği bir şey çıktı sadece fama aylin meryem değil unutmayalım hadi hepimiz rezzan a hücum :)))))))))))
venüss banaa bombaa bişii tutturduu tolinnonu bekliyorumm bendee
Çok falcı var ya sallamasyonu da oluyor tabii ki. Ama bu Emre çok konuşuluyordu bi ara İstanbul topiğinde, geleceği tutturdukları falan olmuş. Ben de 1-2 kere gittim Melekler Kahvesine ki senelerdir gitmiyorum. Eskiden bi kadın vardı Şengül diye onun gerçekten ağız açık bırakacak şekilde yorumları vardı ama kayboldu gitti sonra ayrılmıştı oradan. Eğer popüler biriyse fal baktırmak istediğin 2-3 saat sıra bekliyorsun akıl karı değil ama döndüğümde Emre'yi denemek isterim sanırım çok konuşuldu zira=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?