Binnaz Abla

ehehe iyiymiş
Olur olur o da olur zamanla
Gece tükanı kapatıyorlar galiba online bakanlar bi de telefonla bakanlara ulaşmak için level atlamam mı gerek

ehehe iyiymiş
Olur olur o da olur zamanla
Gece tükanı kapatıyorlar galiba online bakanlar bi de telefonla bakanlara ulaşmak için level atlamam mı gerek

Yok direkt giriş yapabilirsin

Gece açık olanlar da var kapatanlar da..Telwe de her saat gönderebiliyorsun..Telefonla bakanlar da genelde gece bakıyor zaten..Yani bana hep öyle denk geldi.

Bilgi vermiş miydiniz falı yollarken?

Melekler Kahvesi-Emre çok konuşuluyordu ama baktıramadım ben bi türlü son zamanlarda İstanbul'da olmadığımdan.
bende zamanında 1 yıl kadr once gıtmıştım ama kıme baktırdıgımı hatırlamıyorum yıne de cok kotuydu orada 2 3 unlu gormuştum sırada beklıyorlardı falan

bende zamanında 1 yıl kadr once gıtmıştım ama kıme baktırdıgımı hatırlamıyorum yıne de cok kotuydu orada 2 3 unlu gormuştum sırada beklıyorlardı falan

Çok falcı var ya sallamasyonu da oluyor tabii ki. Ama bu Emre çok konuşuluyordu bi ara İstanbul topiğinde, geleceği tutturdukları falan olmuş. Ben de 1-2 kere gittim Melekler Kahvesine ki senelerdir gitmiyorum. Eskiden bi kadın vardı Şengül diye onun gerçekten ağız açık bırakacak şekilde yorumları vardı ama kayboldu gitti sonra ayrılmıştı oradan. Eğer popüler biriyse fal baktırmak istediğin 2-3 saat sıra bekliyorsun akıl karı değil ama döndüğümde Emre'yi denemek isterim sanırım çok konuşuldu zira=)

off şengül neydi yaa:)) muhteşem bi kadındı. tek bi şey sormadan tak tak söylüyordu her şeyi. sonra ortadan kayboldu. aradık da bulamadık bi türlü. sonra evlenince bırakmış dediler, ne kadar doğrudur bilmem:) teyzem falan arada anar hala bi bulsak diye:)))

bu emre şu an var mıymış canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…