- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Ay kuzum dün gelenler bugün laf edince gözleri yorulmasın dedim dün ki bugun kini beğenmezmiş ya nasıl içerdiyse bana kızçe:)) la reklam yapacak olsam açarım bir hesap herkesin her şeyini dökerim ortaya kadınlar parayı götürüyor ben faturayı nasıl öderim diye çalışıyorum sürekli. açılıyormuş üyelik sonra :)) belki faldan da uzaklaşırız ben üç günde bir kitapta bitirmeye başladım filmlerime de başladım stajım da başladı okulum da var oh kafa belki tam dağılır haberleşirz yine:)Duygusuz yaaaa, hesabi niye kapatiyon onu kapama bari.
Bende bi sure diger topiklere takilip, elimde surunen kitaplara odaklanmayi dusunuyorum.
Burayi da durteriz kiz arada. Ahahaha bu durtmek lafi da hosuma gitti, kullanirim bi sure.
Yiğit hangi sitede bakıyor
Kuzum sinir olmam normal değil mi sence hayatımı merak ediyorsa okusun ordan.saçma sapan insanların ağız kokusunu çekmek zorunda değilim sırf fatura derdi için.sinirlerimi zıplattı.Ben hesabı kapatmıştım bir ara 3-4 gün üstüste msj attım zor açtılar. Kapatmadan da takip edebilirsin. Hem çıkan fal haberlerini duymak her zaman hoşuma gider kendi adıma reklam olarak görmüyorum. Bir de sen gidersen beni kim eleştirecek duygusuz öhömm
Boşver sinirlenme seni bilen bilir bilmeyeni de bosverirsin. zaten bu aslan burçları hep sinirden kaybediyor yiyor kendini. Ben de bir aslan olarak işimi sevgilimi herşeyimi şu çabuk gaza gelmem kolay sinirlenmemle kaybettim şimdi sakin olmak için olumlama yapmaya çalışıyorum hep.Kuzum sinir olmam normal değil mi sence hayatımı merak ediyorsa okusun ordan.saçma sapan insanların ağız kokusunu çekmek zorunda değilim sırf fatura derdi için.sinirlerimi zıplattı.
farklı değilim ben de su an pamuk gibiyimBoşver sinirlenme seni bilen bilir bilmeyeni de bosverirsin. zaten bu aslan burçları hep sinirden kaybediyor yiyor kendini. Ben de bir aslan olarak işimi sevgilimi herşeyimi şu çabuk gaza gelmem kolay sinirlenmemle kaybettim şimdi sakin olmak için olumlama yapmaya çalışıyorum hep.
Ay kuzum dün gelenler bugün laf edince gözleri yorulmasın dedim dün ki bugun kini beğenmezmiş ya nasıl içerdiyse bana kızçe:)) la reklam yapacak olsam açarım bir hesap herkesin her şeyini dökerim ortaya kadınlar parayı götürüyor ben faturayı nasıl öderim diye çalışıyorum sürekli. açılıyormuş üyelik sonra :)) belki faldan da uzaklaşırız ben üç günde bir kitapta bitirmeye başladım filmlerime de başladım stajım da başladı okulum da var oh kafa belki tam dağılır haberleşirz yine:)
Bu arada @FrapanKoala arkadaşım çok sevgili topikcan gitmeden afilli gideyim olmaz:) Tam herkes fal atmazken diyorsun ya kimse kimsenin bir şeyi değil burada kaderlerimiz bir kader arkadaşıyız.İsteyen istediğine fal atar ne seni ilgilendirir ne başkasını.Atmazsan atmazsın.Buradaki herkes te çıktı diyince atacak kadar salakta değil ki hepsi ile özelden konusuyoruz.500 lira kredi kartı faturam,230 lirada telefon faturam var.Ödemek istersen beklerim.Bunların nedeni ise fala vermiş olmam bunun nedenini de açıklayayım sonra demeye dersin vay be kıza yaptığım iyi dokunmuş diye dokunma ile alakası yok yaptığın şey tipik terbiyesizlik.2010 üyelerinden biriyim.Hayatımı da anlatayım 1 ay içinde beş kişiyi kaybettim hepsi de en sevdiğim canımdan insanlar.Annem kanserdi yeni düzeldi öldüm öldüm dirildim.Babam oyuna maruz kaldı ve kalp krizi geçirdi.Bunun yanında erkek arkadaşımla ilgili yaşadıklarım da zaten ortada bilen bilir.Çevremdeki insanların da iftiradan dolayı benden uzaklaşmaları oldu yeni toparlanmaya çalışıyorum bunun dışında da bu olaylar yüzünden krizler geçirdim ve 12 kilo verdim.Buradaki kişilerden de hatırlıyorum babam için dua istedim gerisini de az çok belli ettim hepsini değil olayların.Tek çocuğum ve sığındıklarım fallar,forumdakiler ve dostlarım oldu.Hala merak ettiklerin varsa özelden ulaşırım.Aylin'in sesi bana iyi gelir.Famanın dediklerini yaşamaya başlarım ve meryemin nisan ayındaki sadece falı da hala bana çıkmaya devam eder.Üçü de her kimse umarım yeterlidir.
Tartışma ortamı yaratmak için asla yazmıyorum ama ben de bu mantığı cidden anlamıyorum.Selena ya da bir başkası falım çıkmıyorsa tarzı için 30 lirayı neden vereyim ya da veriyorsunuz?? Tuhaf cidden.
Yok rezzan hanımı seviyoruz sesini ver 30.Bu kısmı da genel olarak yazıyorum çıkmıyorsa,enerji uymuyorsa neden verelim ki?Kolay mı kazanılıyor onca para.
ya kızım defol git sinirim burnumda zaten banlarlar sa da banlasınlar.falcısın büyük ihtimalle gelmişsin millete laf ediyorsun.dağdan gelmiş bağdakini kovuyor misali.Tabii canım, meryemgillere gelince özgür irade, başka falcılara gelince '' ben bu mantığı anlamıyorum '' :) Neyse bu benim görüşüm, uzun zamandır dikkatimi çekiyordu, söyledim. Daha fazla da yazmıyorum bir şey, sadece bekliyorum :)
venusun falında cıkmayan yerler varmı?bana baktıgı falda cıkıyo ama olumsuz soyledıgı yerler var cıksın ıstemıyorumBaktirdigim 3 faldan son 3 ay icerisinde tek cikan, Venüs Amber...aslinda tek cikmasini istemedigim bir faldi cok olumsuz konusmusdu Ama maalesef hersey onun dedigi gibi ilerliyor ...
Telefonlar bakıyor..
Kızlar benim yarın ki ameliyat ertelendi..
Babamın vefatından sonra bazı belgeleri yetiştiremedik, insanları acısıyla bırakmıyorlar bir süre..Ordan oraya koşun..
Hal böyle olunca bankadan maaş ve sigorta gibi durumlar tamamen benim üstüme geçmeden hastane ve ameliyat masraflarını ödeyemeyeceklerini belirtti iş bankası..Doktorumla konuştum, erteleyebiliriz 1 hafta dedi..Haftaya ertelendi yani..
İyi de oldu, bugün bayılıyordum korkudan..Epidural yapacakmış..
Nöööydemişim..
Epidural, açık ameliyat, ben..Şaka yapıyosunuz hocam dedim, yoo ciddiyim dedi..mümkün değil dedim yahu..Ben dikiş aldırırken bile bayıltın beni diyen insanım, doktorun sırıtması üzerine dikişlerim alındıktan sonra bayılıp acile kaldırılan insanım..Kesinlikle genel istiyorum dedim..Valla tansiyonum düştü bayılabilirim dedim şu an..
Tamam o zaman nasıl istersen dedi..
Epidural nedir yahu..Kan aldırırken bakamıyorum, karnımı deşerken onları izlicem..Yok artık..
venusun falında cıkmayan yerler varmı?bana baktıgı falda cıkıyo ama olumsuz soyledıgı yerler var cıksın ıstemıyorum
Bu arada sevgiliKazen diğer yer alan kişiler üyelik iptali konusunda cahil mi yoksa oyun platformu mu bu site.üyeliğimi siler misiniz diyince ilkokul 2-a sınıfı şeklinde espriler konuşmalar yapıyorlar?sitede saçmalamaya başladı artık!
venüss banaa bombaa bişii tutturduu tolinnvenusun falında cıkmayan yerler varmı?bana baktıgı falda cıkıyo ama olumsuz soyledıgı yerler var cıksın ıstemıyorum
oncekı baktırdıgında her soyledıgı cıkmısmıydı pekı?Yeniden dinlemedim ama aklimda kalan olumsuz yorumladigi seyler aynen dedigi gibi ilerliyor...ama ilk falida cikmisti o yüzden tekrar baktirdim
geçmişşş olsun medTelefonlar bakıyor..
Kızlar benim yarın ki ameliyat ertelendi..
Babamın vefatından sonra bazı belgeleri yetiştiremedik, insanları acısıyla bırakmıyorlar bir süre..Ordan oraya koşun..
Hal böyle olunca bankadan maaş ve sigorta gibi durumlar tamamen benim üstüme geçmeden hastane ve ameliyat masraflarını ödeyemeyeceklerini belirtti iş bankası..Doktorumla konuştum, erteleyebiliriz 1 hafta dedi..Haftaya ertelendi yani..
İyi de oldu, bugün bayılıyordum korkudan..Epidural yapacakmış..
Nöööydemişim..
Epidural, açık ameliyat, ben..Şaka yapıyosunuz hocam dedim, yoo ciddiyim dedi..mümkün değil dedim yahu..Ben dikiş aldırırken bile bayıltın beni diyen insanım, doktorun sırıtması üzerine dikişlerim alındıktan sonra bayılıp acile kaldırılan insanım..Kesinlikle genel istiyorum dedim..Valla tansiyonum düştü bayılabilirim dedim şu an..
Tamam o zaman nasıl istersen dedi..
Epidural nedir yahu..Kan aldırırken bakamıyorum, karnımı deşerken onları izlicem..Yok artık..
sana ne tutturdu?her soyledıgı cıkıyomu?venüss banaa bombaa bişii tutturduu tolinnonu bekliyorumm bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?