Binnaz Abla

Duygusuz yaaaa, hesabi niye kapatiyon onu kapama bari.
Bende bi sure diger topiklere takilip, elimde surunen kitaplara odaklanmayi dusunuyorum.
Burayi da durteriz kiz arada. Ahahaha bu durtmek lafi da hosuma gitti, kullanirim bi sure.
Ay kuzum dün gelenler bugün laf edince gözleri yorulmasın dedim dün ki bugun kini beğenmezmiş ya nasıl içerdiyse bana kızçe:)) la reklam yapacak olsam açarım bir hesap herkesin her şeyini dökerim ortaya kadınlar parayı götürüyor ben faturayı nasıl öderim diye çalışıyorum sürekli. açılıyormuş üyelik sonra :)) belki faldan da uzaklaşırız ben üç günde bir kitapta bitirmeye başladım filmlerime de başladım stajım da başladı okulum da var oh kafa belki tam dağılır haberleşirz yine:)

Bu arada @FrapanKoala arkadaşım çok sevgili topikcan gitmeden afilli gideyim olmaz:) Tam herkes fal atmazken diyorsun ya kimse kimsenin bir şeyi değil burada kaderlerimiz bir kader arkadaşıyız.İsteyen istediğine fal atar ne seni ilgilendirir ne başkasını.Atmazsan atmazsın.Buradaki herkes te çıktı diyince atacak kadar salakta değil ki hepsi ile özelden konusuyoruz.500 lira kredi kartı faturam,230 lirada telefon faturam var.Ödemek istersen beklerim.Bunların nedeni ise fala vermiş olmam bunun nedenini de açıklayayım sonra demeye dersin vay be kıza yaptığım iyi dokunmuş diye dokunma ile alakası yok yaptığın şey tipik terbiyesizlik.2010 üyelerinden biriyim.Hayatımı da anlatayım 1 ay içinde beş kişiyi kaybettim hepsi de en sevdiğim canımdan insanlar.Annem kanserdi yeni düzeldi öldüm öldüm dirildim.Babam oyuna maruz kaldı ve kalp krizi geçirdi.Bunun yanında erkek arkadaşımla ilgili yaşadıklarım da zaten ortada bilen bilir.Çevremdeki insanların da iftiradan dolayı benden uzaklaşmaları oldu yeni toparlanmaya çalışıyorum bunun dışında da bu olaylar yüzünden krizler geçirdim ve 12 kilo verdim.Buradaki kişilerden de hatırlıyorum babam için dua istedim gerisini de az çok belli ettim hepsini değil olayların.Tek çocuğum ve sığındıklarım fallar,forumdakiler ve dostlarım oldu.Hala merak ettiklerin varsa özelden ulaşırım.Aylin'in sesi bana iyi gelir.Famanın dediklerini yaşamaya başlarım ve meryemin nisan ayındaki sadece falı da hala bana çıkmaya devam eder.Üçü de her kimse umarım yeterlidir.

Yiğit hangi sitede bakıyor

Telefonlar bakıyor..

Kızlar benim yarın ki ameliyat ertelendi..
Babamın vefatından sonra bazı belgeleri yetiştiremedik, insanları acısıyla bırakmıyorlar bir süre..Ordan oraya koşun..

Hal böyle olunca bankadan maaş ve sigorta gibi durumlar tamamen benim üstüme geçmeden hastane ve ameliyat masraflarını ödeyemeyeceklerini belirtti iş bankası..Doktorumla konuştum, erteleyebiliriz 1 hafta dedi..Haftaya ertelendi yani..

İyi de oldu, bugün bayılıyordum korkudan..Epidural yapacakmış..
Nöööy demişim..

Epidural, açık ameliyat, ben..Şaka yapıyosunuz hocam dedim, yoo ciddiyim dedi..mümkün değil dedim yahu..Ben dikiş aldırırken bile bayıltın beni diyen insanım, doktorun sırıtması üzerine dikişlerim alındıktan sonra bayılıp acile kaldırılan insanım..Kesinlikle genel istiyorum dedim..Valla tansiyonum düştü bayılabilirim dedim şu an..
Tamam o zaman nasıl istersen dedi..

Epidural nedir yahu..Kan aldırırken bakamıyorum, karnımı deşerken onları izlicem..Yok artık..

Kuzum sinir olmam normal değil mi sence hayatımı merak ediyorsa okusun ordan.saçma sapan insanların ağız kokusunu çekmek zorunda değilim sırf fatura derdi için.sinirlerimi zıplattı.

Kuzum sinir olmam normal değil mi sence hayatımı merak ediyorsa okusun ordan.saçma sapan insanların ağız kokusunu çekmek zorunda değilim sırf fatura derdi için.sinirlerimi zıplattı.
Boşver sinirlenme seni bilen bilir bilmeyeni de bosverirsin. zaten bu aslan burçları hep sinirden kaybediyor yiyor kendini. Ben de bir aslan olarak işimi sevgilimi herşeyimi şu çabuk gaza gelmem kolay sinirlenmemle kaybettim şimdi sakin olmak için olumlama yapmaya çalışıyorum hep.

farklı değilim ben de su an pamuk gibiyim geçti sinirim hoplatmazsa sinirimi...

duygusuz_girl tatlım bu yüzden gideceksen gitme, @FrapanKoala arkadaşımızın endişesi ve aklına takılan şu anladığım kadarıyla ; çok hareketli bir yer biliyorsun, ve ben iyimser davranarak yanlış anlaşımlaya yorsam da çıkan/çıkmış olan tüm tartışmaları , ciddi anlamda moral bozan/hayal kırıklığı yaratan amacını aşmış olaylar da oldu.

Famaya 4, Aylin e 5/6, Meryem e ise 3/4 fal atmış biriyim, hepimiz attık. bana da çıkanları , çok uğraş verenleri özellikle Fama/Aylin ( hangisi bilemiyorum kim kimdir ) olmuştur. Ama hani belki para azanmaya ihtyiyaçları var, belki durum öyle değil biz yanlış anıyoruz , belki ortadadönen bşka oyunlar var , bilemiyoruz.Aylin in sıcak sesi, enerjisi bana da iyi gelir, ona da çok sordum bu soruyu ama hal içimde şüphe var, yok değil.

İçlerinden biri gerçekten hisli ve biz zatn bunun için sürekli atıp durduk ,ama iş kabak tadını vverdi hakikaten. ben artık birinin falını okurken, ya bunu bi yerden duydum ama nerden sorunsllarıyla boğuşmaktan hem kızıyorum kendime , hem üzülüyorum giden her şeyime.. o yüzden burayı okuyan da çok, biz dışında takip edenler hem bu şaibeyi konuşuyorlar hem de yine iyiydi, yine çıktı diyebilirler. Kendimizle çelişiriz bu kez ve tepkiden eser kalmaz. Ha bak , elbette hür irade var, sana gerçekten iyi gelmezse eminim söylemezsin ama şu olabilir, özel gruplarımız var, bunlarla ilgili yorumları orda konuşabiliriz..

Burası hepimize çok iyi geliyor, 6000. sayfayı deviren bi başka topik yoktur ve hiçbirimiz, ah bugün canım sıkıldı, kuşlar ötüyor, süper mutluyum deyip fal atmıyoruz , yaşadılarını da az buçuk tahmin ediyorum. Yanlış anlamak yerine ,bence konuşarak çözülebilir her şey

Baktirdigim 3 faldan son 3 ay icerisinde tek cikan, Venüs Amber...aslinda tek cikmasini istemedigim bir faldi cok olumsuz konusmusdu Ama maalesef hersey onun dedigi gibi ilerliyor ...

Tabii canım, meryemgillere gelince özgür irade, başka falcılara gelince '' ben bu mantığı anlamıyorum '' :) Neyse bu benim görüşüm, uzun zamandır dikkatimi çekiyordu, söyledim. Daha fazla da yazmıyorum bir şey, sadece bekliyorum :)

ya kızım defol git sinirim burnumda zaten banlarlar sa da banlasınlar.falcısın büyük ihtimalle gelmişsin millete laf ediyorsun.dağdan gelmiş bağdakini kovuyor misali.

Baktirdigim 3 faldan son 3 ay icerisinde tek cikan, Venüs Amber...aslinda tek cikmasini istemedigim bir faldi cok olumsuz konusmusdu Ama maalesef hersey onun dedigi gibi ilerliyor ...
venusun falında cıkmayan yerler varmı?bana baktıgı falda cıkıyo ama olumsuz soyledıgı yerler var cıksın ıstemıyorum

Bu arada sevgili Kazen diğer yer alan kişiler üyelik iptali konusunda cahil mi yoksa oyun platformu mu bu site.üyeliğimi siler misiniz diyince ilkokul 2-a sınıfı şeklinde espriler konuşmalar yapıyorlar?sitede saçmalamaya başladı artık!

duygusuz_girl biraz sakin ol bence fazla tepki veriyorsun. Hepimizin hayatı sorunlu, hepimiz kayıplar veriyoruz. Zaten bu fal batağında olma sebebimiz bu. Aynı falcıları övenlerin dikkat çekmesinden doğal ne var? Benim de dikkatimi çekiyordu sadece meryemlerin baktığı falların çıkması. Ama bir şey diyemem elbette. Enerjin tutuyorsa ne ala, paran çöpe gitmiyor tutturuyorlar diye sevinirim senin adına. Ama biri şüphe dile getirdi diye bu kadar alevlenmenin manası yok. Burda hepimiz yetişkin insanlarız. "Öyle bir şey yok, reklam yapmıyorum. Gerçekten falları çıkıyor" dersin. Olay kapanır. Hepimiz zaman zaman şüphe duyuyoruz birinin adı çok sık geçince.

Dur tahmin edeyim kan aldırırken iğne daha derine girmeden acıdığını düşünmeye başlıyosundur

Arkadan konuşacağınıza direkt bana niye sormuyorsunuz duygusuzgörl
Yaptığım esprinin sizinle uzaktan yakından alakası olmadığı gibi üyelik sildirme işlemini editör olmayan herhangi bir üyeye yazarak kimin cahil olduğunu da kanıtlamış bulunmaktasınız
Bu kadar alıngan olmayın yahu yazılanın sizinle bir ilgisi yoktu

venusun falında cıkmayan yerler varmı?bana baktıgı falda cıkıyo ama olumsuz soyledıgı yerler var cıksın ıstemıyorum

Yeniden dinlemedim ama aklimda kalan olumsuz yorumladigi seyler aynen dedigi gibi ilerliyor...ama ilk falida cikmisti o yüzden tekrar baktirdim

Ne alaka . Gelip benm profilime uyelik iptali icin yazmissniz arkadasta uyarmis ?? Bu kadar ofkelenecek ne var . Uyelik iptallerini Mune ve Kazen e diyorsunuz. Hmmn uslubnuzu bzmayin,..

geçmişşş olsun med

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…