Binnaz Abla

@SimplyLove canim naptin? Baktirdin mi yigite? Ben daha para bile yatiramadim.

Canım benim bi kaç sorunum oldu eğitim hayatımla ilgili 2 gündür onun için koşturuyorum neyseki hallettim.
Valla bugün kafam da rahatlamışken baktırayım diyodum ama cilt bakım ürünü aldım param gitti fala verceğim parayı cildim için değerlendirdim gibi bi şey oldu anlayacağın, fala vercek para kalmadı

Baldancım, barışmıştır o bence. İyi haberle bekliyorum ben onu. Ben bugün bidaha mı baktırsam yiğite diyorum ama benim bu son gelişmelerden hiç bahsetmemişti.

Yok barışmadık henüz. Haftaya buluşup konuşucaz napıcağımızı. Biz ayrılınca annesi benimkine yeni bi aday bulmuş, benimki reddetmiş "ben hala simply'i seviyorum istemiyorum" diye ama sinirlerim bozuldu. İyice arap saçına döndü bizim iş

Kizlar moralim cok bozuk benimkinin duvarina baktim aski ilan etmis resmen mutlu o kadar belliki ayrilcak gibi bi halleri yok moralim cok bozuldu

çok iyi yapmışsın hayatım baktırma bence de. Sen biraz akışına bırak bakalım.

Valla benim de hiç hesapta olmayan bir aidat çıktı meslekle ilgili son günü yarın, bana da para kalmayacak galiba

Kizlar moralim cok bozuk benimkinin duvarina baktim aski ilan etmis resmen mutlu o kadar belliki ayrilcak gibi bi halleri yok moralim cok bozuldu

kız seninki ne ara biriyle başladı

Kızlar ben de bir b.k anlamadım. Geçen günkü densizlikten sonra beni arıyor filan. Oğlum ne ayaksın ya sen diyesim geliyor ama yutuyorum.

Baldancım, barışmıştır o bence. İyi haberle bekliyorum ben onu. Ben bugün bidaha mı baktırsam yiğite diyorum ama benim bu son gelişmelerden hiç bahsetmemişti.

baktırma hayatım boş yere para. Aklımızı karıştırıyorlar ancak. Baktırma akışına bırakalım bakalım neler olacak.

o anneleri kavanoza koyup turşularını kurasım geliyor. Sonra da sofraya koyar bir güzel yeni adaylara yediririz. Tövbe ya hala oğla kız bulma mı kalmış

Sorma ya çıldırdım duyunca. Ne halleri varsa görsünler valla bıktım

çıldırma hayatım, sizin iş güzel olacak ben inanıyorum biraz akışına bırak ve bu sürede fal da atma bence. Çıkmıyor nasılsa paramıza yazık. Krem almışşın negzel. Bende indirimi kaçırdım deli dana gibi dönüyorum uygun fiyata bulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…