Binnaz Abla

sana ne tutturdu?her soyledıgı cıkıyomu?
ikincii baktırışımm onaa ilkindee hiç tutmadıı ikincidee yazdımm burda cok güzell bilmişş anı falann bi erteleme dedi o tam zamanında cıktıı ben şok oldumm daha cok ayrıntı bilmişş bida atcamm ne zamann gelirsee sitesine yazdımm haber ver butonuna basın bilgi gelir dedi de hemen doluyomuş oda

faceden mesaj at ben oyle yakalamıstım

Bak yaa bildirim gelmeye başladı buraya bi kere bulaştık diye iyi mi
Ee kim iyi bakıyomuş şimdi

Nolmuş burda ya, nolur sakin olsun herkes..Ne venüs retrosuymuş arkadaş, topikçe menopoza soktu bizi

Yok acıdığından değil canım, yapılan işleme bakamıyorum..Hani basit bir kan aldırma bile olsa..Ben biopside bile uyutun beni diyen insanım yav, karnımı deşerlerken bilincimin yerinde olduğunu düşünemiyorum..Doğal anesteziyle kendim bayılırım zaten :)

Yeni düştüm ben buralara
Yorumlara şöyle bi bakayım dedim kayboluyodum nerdeyse

Burdan çıkış yok dost..Bizımlasın artık

Tööbeliydim ben halbuse
ee isim verin bi kaç tane

Emin misin bu batakta bizimle boğulmaya

E verelim, telwe selena, telefonla yiğit ve didem, telwe serüven kitap falı, bir yolun var şehrazat su falı v.s..Hele bunlarla bi başla bakalım, yetmedikçe gel topiğe isim bankamızda isim bol

Nerde bulurum bu adamları

Nerde bulurum bu adamları

Baştaki isimler yer aldıkları siteler..tellwe, bir yolun var..bunlar bulundukları siteler..

Didem ve yiğit te telefonda bakıyor..Baya başarılılılar an konusunda..He geleceği kim tutturuyor dersen, topikçek hala bekliyoruz tutturmalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…