ikincii baktırışımm onaa ilkindee hiç tutmadıı ikincidee yazdımm burda cok güzell bilmişş anı falann bi erteleme dedi o tam zamanında cıktıı ben şok oldumm daha cok ayrıntı bilmişş bida atcamm ne zamann gelirsee sitesine yazdımm haber ver butonuna basın bilgi gelir dedi de hemen doluyomuş odasana ne tutturdu?her soyledıgı cıkıyomu?
faceden mesaj at ben oyle yakalamıstımikincii baktırışımm onaa ilkindee hiç tutmadıı ikincidee yazdımm burda cok güzell bilmişş anı falann bi erteleme dedi o tam zamanında cıktıı ben şok oldumm daha cok ayrıntı bilmişş bida atcamm ne zamann gelirsee sitesine yazdımm haber ver butonuna basın bilgi gelir dedi de hemen doluyomuş oda
facemm yok siteyee banaa öncedenn haberr verirmisinizz cok önemlii dedimm tamam bilgilendirme yaparızz dedilerrfaceden mesaj at ben oyle yakalamıstım
Hiç bulaşmaa kiminee çıkan kiminee cıkmıyo bi bulaşırsann kazı kazanaa dönüyo aynıBak yaa bildirim gelmeye başladı buraya bi kere bulaştık diye iyi mi
Ee kim iyi bakıyomuş şimdi
Hiç bulaşmaa kiminee çıkan kiminee cıkmıyo bi bulaşırsann kazı kazanaa dönüyo aynı
oncekı baktırdıgında her soyledıgı cıkmısmıydı pekı?
Venüs mü canım? Bahsettiğinizfacemm yok siteyee banaa öncedenn haberr verirmisinizz cok önemlii dedimm tamam bilgilendirme yaparızz dedilerr
evett kuzum venüs amberVenüs mü canım? Bahsettiğiniz
Poffff banada çıkacak gibi geliyor onun falıevett kuzum venüs amber
Tek olumsz falin omu bnde bktrcm onaPoffff banada çıkacak gibi geliyor onun falıOlumsuz konuştu HAKLI kız hayatımda ne doğruki
kuzumm öyle deme burdaa hep olumsuz diyen cok vardıı çıkmaz inşalla sanaaPoffff banada çıkacak gibi geliyor onun falıOlumsuz konuştu HAKLI kız hayatımda ne doğruki
duygusuz_girl biraz sakin ol bence fazla tepki veriyorsun. Hepimizin hayatı sorunlu, hepimiz kayıplar veriyoruz. Zaten bu fal batağında olma sebebimiz bu. Aynı falcıları övenlerin dikkat çekmesinden doğal ne var? Benim de dikkatimi çekiyordu sadece meryemlerin baktığı falların çıkması. Ama bir şey diyemem elbette. Enerjin tutuyorsa ne ala, paran çöpe gitmiyor tutturuyorlar diye sevinirim senin adına. Ama biri şüphe dile getirdi diye bu kadar alevlenmenin manası yok. Burda hepimiz yetişkin insanlarız. "Öyle bir şey yok, reklam yapmıyorum. Gerçekten falları çıkıyor" dersin. Olay kapanır. Hepimiz zaman zaman şüphe duyuyoruz birinin adı çok sık geçince.
Dur tahmin edeyim kan aldırırken iğne daha derine girmeden acıdığını düşünmeye başlıyosundur
Yeni düştüm ben buralara
Yorumlara şöyle bi bakayım dedim kayboluyodum nerdeyse
Burdan çıkış yok dost..Bizımlasın artık
Tööbeliydim ben halbuse
ee isim verin bi kaç tane
Emin misin bu batakta bizimle boğulmaya
E verelim, telwe selena, telefonla yiğit ve didem, telwe serüven kitap falı, bir yolun var şehrazat su falı v.s..Hele bunlarla bi başla bakalım, yetmedikçe gel topiğe isim bankamızda isim bol
Nerde bulurum bu adamları
Son gunlere gırdık hbr verıcemÇıktı mı dedikleri? Kısa bir süre var demiştin
Son gunlere gırdık hbr verıcemÇıktı mı dedikleri? Kısa bir süre var demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?