Binnaz Abla

Evet ya kadının cidden nokta atışları vardı. Benim bi arkadaşımı o zaman çalıştığım şirkete sokmuştum iş için. Kız fal baktırdı Şengül'e. Dedi ki sen yabancı bazlı bir firmaya gireceksin yok ne alaka falan diye düşünüyoruz ki daha yeni başlamıştı bizim şirkete. Cidden 1 hafta sonra yabancı bi firmadan aradılar oraya girdi donmuş kalmıştık. Piyasadan kayboldu sonra evet hiiiç haberim yok nerede ne yapıyor.

Emre varmış canım 2 hafta önce İstanbul topiğinde sormuştum ben de memnun kalanlar var mı diye birkaç kişi çok beğendiğini ne dediyse çıktığını söylemişti ama randevu alıp gitmeli sanırım çünkü çok sıra oluyor. Gidersen haberdar et mutlaka.

benim de daha finallerin olmamış sene kaybı görüyorum dedi direkt. ben ehm falan böyle şok oldum. ama bi engel var onu aşıp devam ediceksin çok çalışıp dedi. vee yaz okuluna kaldım ben, deli gibi çalıştım, öyle geçtim:))

evet orası feci kalabalık ve ilk başlarda almıyorsa falcı salıyor direkt. enerji falan kalmıyor çünkü. ben gidersem buraya yazarım. taksime gidince falcı kalmadı diye uğramıyorduk bile, iyi oldu öğrendiğim.

kızlar binnaz ablada ki defne tanrıkuluna baktırdınız mı baya popüler bu ara atsammı kararsız kaldım fiyatıda artmış

kızlar binnaz ablada ki defne tanrıkuluna baktırdınız mı baya popüler bu ara atsammı kararsız kaldım fiyatıda artmış

Ben yaptım o pişmanlığı sen yapma ucuzken atmıştım çok kötü

Son düzenleme:
Canım olumsuzdan ziyade gerçekçiydi:) herkes pembe pembe konuşurken o hiç beyaz atlı prenslere girmedi bile:)). işle ilgili bir nokta tutmadı sadece ama Yorumları mantıklı geldi
Doncek dedimi bekliyorum onu baktrcam bnde

Symbol cafenin karşısı di mi? Fiyat hakkında bilgin var mı?

Karşısında symbol mü vardı hatırlamıyorum canım. Garanti'nin sokağıydı hani bütün böyle fal kafelerin olduğu sokak kadınlar kahvesi falan da oradaydı. Ayhan Işık'tı sanırım sokağın adı. Kahve + tarot 25 imiş sanırım ben de Emre'ye sık giden birinden bilgi almıştım. Gidersen haberdar et sen de=)

Biliyorumm o sokağı. Tamamdır gidersem yazarım mutlaka:)

Kizlar fikir almak istiyorum sizden iki facem var benim aktif kullandigimm hesabimdan onu engellemistim.diger hesaptan ona baktgmda cikmamisti.bnde engelldigni dusundum.hesabim bi suredirkapaliydi bugun actigimda benimkini gordum engel yoktu.dondurdu desem kullanmis faceyide aklim karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…