- 17 Haziran 2015
- 76
- 27
- 3
evet duymuştum bunu
ne zaman bitecek bu?
eylüle daha çoook vareylüle kadar aslan burcundaymış((( bende dıpteyımm
Amin... Hic sevmiyorum bu donemleri agresifligim tavan iyice :)Ben varım cidden diplerdeyim Allah beterinden saklasın
Nesibeye baktirdim 10numara 5yildiz gercekten.. Baska onerebilcrginz biri varmi falsepetinden? Zeus? Alex?
off şengül neydi yaa:)) muhteşem bi kadındı. tek bi şey sormadan tak tak söylüyordu her şeyi. sonra ortadan kayboldu. aradık da bulamadık bi türlü. sonra evlenince bırakmış dediler, ne kadar doğrudur bilmem:) teyzem falan arada anar hala bi bulsak diye:)))
bu emre şu an var mıymış canım?
Evet ya kadının cidden nokta atışları vardı. Benim bi arkadaşımı o zaman çalıştığım şirkete sokmuştum iş için. Kız fal baktırdı Şengül'e. Dedi ki sen yabancı bazlı bir firmaya gireceksin yok ne alaka falan diye düşünüyoruz ki daha yeni başlamıştı bizim şirkete. Cidden 1 hafta sonra yabancı bi firmadan aradılar oraya girdi donmuş kalmıştık. Piyasadan kayboldu sonra evet hiiiç haberim yok nerede ne yapıyor.
Emre varmış canım 2 hafta önce İstanbul topiğinde sormuştum ben de memnun kalanlar var mı diye birkaç kişi çok beğendiğini ne dediyse çıktığını söylemişti ama randevu alıp gitmeli sanırım çünkü çok sıra oluyor. Gidersen haberdar et mutlaka.
hadicanimsendee emre hangi cafede bakıyormuş?
kızlar binnaz ablada ki defne tanrıkuluna baktırdınız mı baya popüler bu ara atsammı kararsız kaldım fiyatıda artmış
Melekler Kahvesi.
Canım olumsuzdan ziyade gerçekçiydi:) herkes pembe pembe konuşurken o hiç beyaz atlı prenslere girmedi bile:)). işle ilgili bir nokta tutmadı sadece ama Yorumları mantıklı geldiTek olumsz falin omu bnde bktrcm ona
Doncek dedimi bekliyorum onu baktrcam bndeCanım olumsuzdan ziyade gerçekçiydi:) herkes pembe pembe konuşurken o hiç beyaz atlı prenslere girmedi bile:)). işle ilgili bir nokta tutmadı sadece ama Yorumları mantıklı geldi
Biri içi baktırmadım kuzum genel kendi hayatımla ilgili atıyorumDoncek dedimi bekliyorum onu baktrcam bnde
Ben yaptım o pişmanlığı sen yapmaucuzken atmıştım çok kötü
Symbol cafenin karşısı di mi? Fiyat hakkında bilgin var mı?
Karşısında symbol mü vardı hatırlamıyorum canım. Garanti'nin sokağıydı hani bütün böyle fal kafelerin olduğu sokak kadınlar kahvesi falan da oradaydı. Ayhan Işık'tı sanırım sokağın adı. Kahve + tarot 25 imiş sanırım ben de Emre'ye sık giden birinden bilgi almıştım. Gidersen haberdar et sen de=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?