Binnaz Abla

Sehrazati birak ya iki hafta demisti bnda patladi sana hepsimi temmuz dedi cikar cnm dur daha bitmedi temmuz.sarkabilir.
Tarihler sapar canım sözüm ona değil ama şehrazat öyle bi yazmıştı ki yok temmuz da büyük bir işyerinin içinde görüyorum yok seninki memlekette 16 gün kalıp gelecek 3 gün üstüste görüşülecek ondan önce de telle devam edeceksiniz seni deneyecek falan filan hikaye ya :) hüma da buna çok benzer yazmıştı. Evet selena aylin meryem fama hira soydan hariç herkes temmuz dedi hatta hira ya çok bozulmuştum soru kısmında o kadar mı uzak aaa demiştim

Sehrzt bnda ole ddi ne tesadf baska arsa uzerinde isleri varda donsun grscnzde fasa fiso asil iyi bakanlar sana ztn temmuz dememis.bana eylu dedi hepsi mesela.sen onlari dikkate al.selana ozellikle

O anlmz ole seylerden bni gormesin diye sulalesine engel bastim.merak edip kaldirmis dicem ama en kotusunu dusunmek en iyisi
Birşey var ki engeli kaldırmış aklındasın işte ne güzel. Ben de ayrı bir manyağım ayrılırken kendim engellemem de karşı tarafa derim beni engelle görünce sinirleniyorum diye. Sonra da her gün bakarım açmış mı engeli diye

Sehrzt bnda ole ddi ne tesadf baska arsa uzerinde isleri varda donsun grscnzde fasa fiso asil iyi bakanlar sana ztn temmuz dememis.bana eylu dedi hepsi mesela.sen onlari dikkate al.selana ozellikle
En kötüsü ne ki bu durumda? Bence kötü bi durum yok engelleyip açtıysa da aksine iyi=)
Iyi dusunemiyorum artik yasanilanlardan sonra tersini dusunuyorum

Bnde heryrden bastim digerindende o koymus actigini bilmiyodum engeli kaldirim baktim faceyi dondurdum mecbur 48 saat gecmeden engellenmiyor diye diger facdnde bsstim engeli dondurdum onuda kabuguma cekildim iyice

Bnde heryrden bastim digerindende o koymus actigini bilmiyodum engeli kaldirim baktim faceyi dondurdum mecbur 48 saat gecmeden engellenmiyor diye diger facdnde bsstim engeli dondurdum onuda kabuguma cekildim iyice
Zamanı gelince telefondan ulaşır herhalde canım faceden engellesen de hayırlısı olsun

Tamamen bitti kızlar. Rezzan konuşacaksınız ama olmayacak demişti. Adam benle sebepsiz yere konuşmayı kesti, dengesizliğin bu kadarını hazmedemem. Şu saatten sonra kapımda yatsa umrumda olmaz. Hüma bal (iletişim kurduğunuzda barışmayacaksınız ama 1-2 yıl sonra tekrar ilişkiniz başlayacak demişti. Sıfır ihtimal patladı sayıyorum), selena, kerem avşar sonuç olarak patlamış oldu.
Fal işini de bırakıyorum bir süre, artık uğruna baktırılacak adam kalmadı. Ama sizi takipte kalır topiği okurum yine eskisi kadar yazacağımı sanmam.

Umarım sizin hikayeniz mutlu sonla biter faldaşlar

Kıyamam sana ya..Canım belki başına bişey gelmiştir, bişey olmuştur, ne bileyim..Erkek cinsinin hepsi aynı b.k ama bazen bizim bilmediğimiz durumlar olabiliyor..

Yok eger değilse, ne diye mesaj atmış gerzek? B.k mu varmış?
Çocuk oyuncağı sanıyorlar ya ona deliriyorum..

Binnaz ablada umut ışık ı tavsiye eden arkadaşlar var kızlar... baktıran memnun kalan yada çıkmadı diyen var mııı
Ben baktirdim verdiği tarihler tutmadı hakkında da çok bir şey bilmedi çıkması beklenecek bi fal değildi zaten ve uymadi

Kızlar o patladı bu patladı diyorsunuz. Sizde benim gibi burdaki tavsiyeler üzerine ilk defamı fal baktırdınız bu kisilere,yoksa uzun zamandır baktırdiginiz kisilermi patladı çok merak etmeye başladım.

Kızlar o patladı bu patladı diyorsunuz. Sizde benim gibi burdaki tavsiyeler üzerine ilk defamı fal baktırdınız bu kisilere,yoksa uzun zamandır baktırdiginiz kisilermi patladı çok merak etmeye başladım.

6bin kusur sayfa var inanmıyorsan geriye git bak arat forumdan isimleri
Yani eskiden çıktı deyince inanmazlardı şimdi patladı deyince inanmıyorlar la havle

Yoo gayet mesajlarımı filan okudu, cevap vermemeyi tercih etti. Aptal herif işte. Ne hali varsa görsün. Beni oyuncağı sandı heralde.
Ana kuzusu adamdan uzak durmak gerekiyomuş çok iyi anladım bunu. Her neyse konuşmaya bile değmez.

Facem kapaliydi venusu kacirdim bugun fal atabilen oldumu

Hayatım çok üzüldüm. Hepsi böyle yemin ediyorum. Erkek milletinin içinde hala adam kalmış mı çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…