Binnaz Abla

Engellemiş de şimdi kaldırmış olabilir

cilt krem falan deyince,aklınızda bulunsuz,çilek süt kaymağı yada yoğurt kaymağıyla ezin krem haline getirin sürün,yarım saat yada 45 dakika bekletin yıkayın,tabi kendi sabununuzla ,nemlendirici sabun olursa daha iyi olur,ılık suyla yıkayın ardından bir soğuksu vurun,cilt ipek gibi,nemşendirici bile istemiyor,çok yağlı cilt dışında her cilde olur.

kızlar bu arada çok dikkatli olun,çıkmayan fal için değil,havadan kaynaklanan tehlike için,çok sıcak olduğu için kendinize birden çok soğuk su uygulamayın,özellikle arabanın kilimasının karşısında kkesinlikle durmayın,şu anda halim harap,çok terliyken klima beni çarptı,boğazlarım çok kötü.

Binnaz ablada umut ışık ı tavsiye eden arkadaşlar var kızlar... baktıran memnun kalan yada çıkmadı diyen var mııı

yaa oradaki cafelerin birinde mami diye bi çock vardı bende onu çok beğeniyordum hangi cafe hatırlamıyorum ama .
Nereye gitti onuda bilmiyorum

31 Temmuz olduģuna göre patlayan fallarımı yazayım bari. Temmuz'da aşk da iş de şöyle şöyle olacak diye uzun uzun anlatan falcılar 1. Hüma Bal 2.Bilgehatun 3.Şehrazat 4. Maya Demir ( aslında Maya'ya yeni baktırdığım için gecikme payı verebilirim) 5.Perinaz byv 6.Sedef Gediz (yazık anda süperdi gelecek olmadı ) 7.Nurbanu 8.Telwe Nazan 9. Telwe Umut Ferah 10. Byvar promosyon falcı 11.Falımpir Buğlem 12.Falımpir Sahra. 13.Selin imerTelwede adını hatırlamadığım birçok kişi daha oldu. Ayrıca Rezzan,Majeste ve Ilkay Gür,Naira 1 ay önce patlamıştı zaten. Geriye kalan Ağustos Eylül gibi herşeyin düzeleceğini söyleyenler Aylin,Meryem,Selena,Fama,Hestia Kızıl, Ece Duru , Hira Soydan ve byv Hira,Emine Kurtuluş (ki iş konusunda o da patladı)

ha

hadi yaa selin selena rezzan da mı ((

biraz ara ver artık canım bence,
zaten neredeyse denemediğin kalmamış,
umarım en güzeli çıkar

Aldigim kredileri harcamadan duramadim. Alex zeus ve nesibeye tekrar attim. Nesibenin fal her zamanki gibi on numara bes yildiz. Alex hayatmda gorup goreblcegm en ic karartici fali atti. Insallah ckmaz. Cikarsada kismet. 10dk ayni cumleti evirip cevirmesine takildim bide. Yani hersey kotu anladm da herseymi kotu olur yahu.kartlarmn hepsini kotu sectgm icinmis. Lanetlendm ben o zaman attgi yorumu dikkate aliesam. Cunku ask hayatmda zerre guzellik olmadi olmycakmis. Basmada turlu skntilar gelicekmis. Zeus da sorumu duzgun okumamis bile .sorumdan cok on dk karakter analizinyapti sagolsun. Katinanin birebir kart anlamini okudu sadece .Memnun kaldimminhayir . Bende katina fali bakarm. Sectgm her kartn anlamni bilirim. Onemli olan yorum birazck yorum yapmayindeneselerde bizde bosa beklemesek. Kendimde evde o kart anlamlarini okuyabiliyorum. Nesibe kesnlkle mukemmel yorumluyor. bir fali olumsuz digeri olumlu. Cksada ckmasada hakkini veriyor bu fal isininn. Bilgehatunada yolladm ikinci kez Oda minicik bir fal atmis onceki falin aynisi ckms cnmm diye. Madem onceki falin aynisi selena gibi iade etsen? Yada iki uc cumle yazsan. 20kredi veriyoruz yani el insaf insan ayp olmasn diye biraz biseyler yazar.Minicik bir paragrafti onume gelen fal..

canım tarihlere takılma belli olmaz 3-5 ay sonra bile çıkabilir. ama tabii durum falcının dediği şekilde gelişirse bildi diyebiliriz. umudunu kaybetme yani tarihleri boşver.

Engellemiş ve sonradan engeli kaldırmış olabilir. Ya da bulunma ayarlarını daha önce kapalı yapıp şimdi açmış da olabilir. Dondurma ihtimali yok diyorsun o dönem aktif kullandığı için, aklıma bu iki seçenek geliyor sadece.

31 Temmuz oldu diye hemen patladı demek doğru değil bence şeker. Kronometre koymuyolar sonuçta, birkaç gün sarkma da olabilir. Sen hemen patladı deyip olumsuza odaklanma hiç. Umarım her şey gönlünce olur.

O anlmz ole seylerden bni gormesin diye sulalesine engel bastim.merak edip kaldirmis dicem ama en kotusunu dusunmek en iyisi

Sehrazati birak ya iki hafta demisti bnda patladi sana hepsimi temmuz dedi cikar cnm dur daha bitmedi temmuz.sarkabilir.

Canm tarhe takilma cok. Er yda gec dedkleri cikanlar oluyor yda cok erken kiraze 6ay vermisti 6gunde oldu. Selena iki haft dedi 3 ayda oldu. Ama oldu mu oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…