- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Kizlar fikir almak istiyorum sizden iki facem var benim aktif kullandigimm hesabimdan onu engellemistim.diger hesaptan ona baktgmda cikmamisti.bnde engelldigni dusundum.hesabim bi suredirkapaliydi bugun actigimda benimkini gordum engel yoktu.dondurdu desem kullanmis faceyide aklim karisti
canım kime baktırdın ?Canım olumsuzdan ziyade gerçekçiydi:) herkes pembe pembe konuşurken o hiç beyaz atlı prenslere girmedi bile:)). işle ilgili bir nokta tutmadı sadece ama Yorumları mantıklı geldi
cilt krem falan deyince,aklınızda bulunsuz,çilek süt kaymağı yada yoğurt kaymağıyla ezin krem haline getirin sürün,yarım saat yada 45 dakika bekletin yıkayın,tabi kendi sabununuzla ,nemlendirici sabun olursa daha iyi olur,ılık suyla yıkayın ardından bir soğuksu vurun,cilt ipek gibi,nemşendirici bile istemiyor,çok yağlı cilt dışında her cilde olur.çıldırma hayatım, sizin iş güzel olacak ben inanıyorum biraz akışına bırak ve bu sürede fal da atma bence. Çıkmıyor nasılsa paramıza yazık. Krem almışşın negzel. Bende indirimi kaçırdım deli dana gibi dönüyorum uygun fiyata bulmak için
Karşısında symbol mü vardı hatırlamıyorum canım. Garanti'nin sokağıydı hani bütün böyle fal kafelerin olduğu sokak kadınlar kahvesi falan da oradaydı. Ayhan Işık'tı sanırım sokağın adı. Kahve + tarot 25 imiş sanırım ben de Emre'ye sık giden birinden bilgi almıştım. Gidersen haberdar et sen de=)
31 Temmuz olduģuna göre patlayan fallarımı yazayım bari. Temmuz'da aşk da iş de şöyle şöyle olacak diye uzun uzun anlatan falcılar 1. Hüma Bal 2.Bilgehatun 3.Şehrazat 4. Maya Demir ( aslında Maya'ya yeni baktırdığım için gecikme payı verebilirim) 5.Perinaz byv 6.Sedef Gediz (yazık anda süperdi gelecek olmadı ) 7.Nurbanu 8.Telwe Nazan 9. Telwe Umut Ferah 10. Byvar promosyon falcı 11.Falımpir Buğlem 12.Falımpir Sahra. 13.Selin imerTelwede adını hatırlamadığım birçok kişi daha oldu. Ayrıca Rezzan,Majeste ve Ilkay Gür,Naira 1 ay önce patlamıştı zaten. Geriye kalan Ağustos Eylül gibi herşeyin düzeleceğini söyleyenler Aylin,Meryem,Selena,Fama,Hestia Kızıl, Ece Duru , Hira Soydan ve byv Hira,Emine Kurtuluş (ki iş konusunda o da patladı)
biraz ara ver artık canım bence,31 Temmuz olduģuna göre patlayan fallarımı yazayım bari. Temmuz'da aşk da iş de şöyle şöyle olacak diye uzun uzun anlatan falcılar 1. Hüma Bal 2.Bilgehatun 3.Şehrazat 4. Maya Demir ( aslında Maya'ya yeni baktırdığım için gecikme payı verebilirim) 5.Perinaz byv 6.Sedef Gediz (yazık anda süperdi gelecek olmadı ) 7.Nurbanu 8.Telwe Nazan 9. Telwe Umut Ferah 10. Byvar promosyon falcı 11.Falımpir Buğlem 12.Falımpir Sahra. 13.Selin imerTelwede adını hatırlamadığım birçok kişi daha oldu. Ayrıca Rezzan,Majeste ve Ilkay Gür,Naira 1 ay önce patlamıştı zaten. Geriye kalan Ağustos Eylül gibi herşeyin düzeleceğini söyleyenler Aylin,Meryem,Selena,Fama,Hestia Kızıl, Ece Duru , Hira Soydan ve byv Hira,Emine Kurtuluş (ki iş konusunda o da patladı)
Selena'ya bayramda baktırmıştım onun falı patlamadı daha vakit var zaten umudum oha
hadi yaa selin selena rezzan da mı((
31 Temmuz olduģuna göre patlayan fallarımı yazayım bari. Temmuz'da aşk da iş de şöyle şöyle olacak diye uzun uzun anlatan falcılar 1. Hüma Bal 2.Bilgehatun 3.Şehrazat 4. Maya Demir ( aslında Maya'ya yeni baktırdığım için gecikme payı verebilirim) 5.Perinaz byv 6.Sedef Gediz (yazık anda süperdi gelecek olmadı ) 7.Nurbanu 8.Telwe Nazan 9. Telwe Umut Ferah 10. Byvar promosyon falcı 11.Falımpir Buğlem 12.Falımpir Sahra. 13.Selin imerTelwede adını hatırlamadığım birçok kişi daha oldu. Ayrıca Rezzan,Majeste ve Ilkay Gür,Naira 1 ay önce patlamıştı zaten. Geriye kalan Ağustos Eylül gibi herşeyin düzeleceğini söyleyenler Aylin,Meryem,Selena,Fama,Hestia Kızıl, Ece Duru , Hira Soydan ve byv Hira,Emine Kurtuluş (ki iş konusunda o da patladı)
Kizlar fikir almak istiyorum sizden iki facem var benim aktif kullandigimm hesabimdan onu engellemistim.diger hesaptan ona baktgmda cikmamisti.bnde engelldigni dusundum.hesabim bi suredirkapaliydi bugun actigimda benimkini gordum engel yoktu.dondurdu desem kullanmis faceyide aklim karisti
yaa oradaki cafelerin birinde mami diye bi çock vardı bende onu çok beğeniyordum hangi cafe hatırlamıyorum ama .
Nereye gitti onuda bilmiyorum
O anlmz ole seylerden bni gormesin diye sulalesine engel bastim.merak edip kaldirmis dicem ama en kotusunu dusunmek en iyisiEngellemiş ve sonradan engeli kaldırmış olabilir. Ya da bulunma ayarlarını daha önce kapalı yapıp şimdi açmış da olabilir. Dondurma ihtimali yok diyorsun o dönem aktif kullandığı için, aklıma bu iki seçenek geliyor sadece.
Sehrazati birak ya iki hafta demisti bnda patladi sana hepsimi temmuz dedi cikar cnm dur daha bitmedi temmuz.sarkabilir.31 Temmuz olduģuna göre patlayan fallarımı yazayım bari. Temmuz'da aşk da iş de şöyle şöyle olacak diye uzun uzun anlatan falcılar 1. Hüma Bal 2.Bilgehatun 3.Şehrazat 4. Maya Demir ( aslında Maya'ya yeni baktırdığım için gecikme payı verebilirim) 5.Perinaz byv 6.Sedef Gediz (yazık anda süperdi gelecek olmadı ) 7.Nurbanu 8.Telwe Nazan 9. Telwe Umut Ferah 10. Byvar promosyon falcı 11.Falımpir Buğlem 12.Falımpir Sahra. 13.Selin imerTelwede adını hatırlamadığım birçok kişi daha oldu. Ayrıca Rezzan,Majeste ve Ilkay Gür,Naira 1 ay önce patlamıştı zaten. Geriye kalan Ağustos Eylül gibi herşeyin düzeleceğini söyleyenler Aylin,Meryem,Selena,Fama,Hestia Kızıl, Ece Duru , Hira Soydan ve byv Hira,Emine Kurtuluş (ki iş konusunda o da patladı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?