Binnaz Abla

Selena ne dwmisti kuzu
Selena olmayacak diye düşünüyorsan at kafandan bunu 2 vakte kadar olacak eylül-ekim gibi de çok düzelecek dedi. iş için de 1 vakit dedi ama bilmiyorum artık. Ya eskiden benim fallarım hep çıkardı şimdi azıttım çok baktırdım diye mi oldu anlamıyorum ki

Olabilir bir de falcıların bir falı çıkıyor sonrakinde sapıtıyorlar

Selena cok emin knsmus bnce olucak cikiyo o

Çıkıyor derken sana çıkıyor sanırım canım zira bana çıkmadı tek bir fal attım ne eğitim ne aşk ne de anı bildi üstelik kısacıktı tee geçen yaz atmıştım
Cikti bana evet simdi tekrar beklemedeyim enerji diyelimn

sayfalarin çoğuna bakarak böyle bişey sordum zaten arkadaşım. Verilen cevaplara görede hareket ettim. Niye ters tepki verdin bu kadar. Bana Hepside anlasmis gibi aynı tarihi verdi. Hatta içinde 2 tanesi isim verdi resmen yuh dedim bu kadar olmaz.Bakalım bizdede patlar mı "sevdalibasim, post: 41976940, member: 663218"]6bin kusur sayfa var inanmıyorsan geriye git bak arat forumdan isimleri
Yani eskiden çıktı deyince inanmazlardı şimdi patladı deyince inanmıyorlar la havle [/QUOTE]
6bin kusur sayfa var inanmıyorsan geriye git bak arat forumdan isimleri
Yani eskiden çıktı deyince inanmazlardı şimdi patladı deyince inanmıyorlar la havle

[/QUOTE]

Ters tepki vermedim sorun garip sanki inandırmak zorundayız gibi çıkan çıktı diyor çıkmayan çıkmadı bu topiği dışarıdan okuyan çok fazla insan var ve çıkmayan falcıların sürekli övülmesi rahatsız ediyor yazık insanların umutlarına ben 1 yıldır baktırıyorum az çok kim iyi kim kötü anlıyorum ve düşüncemi paylaşıyorum

Artık iyi falcı diye birşey var mı ondan da emin değilim atıp tutturma meselesi midir nedir. Bayrama kadar fal baktırmayacağım beklentiye sokuyor insanı böylece yeni bir hayata başlamasına da engel oluyor

ayy çok severim böyle şeyleri. bi ara suratımda her akşam başka bi meyve püresi olurdu. sütle, balla karıştırıp sürerdim.
çok saldım bu ara.

Ya arkadaşlar acil cevap bu dideme bu hafta fal baktiranlar varmiiiii

canım ben 2 defa yazdım dönmedi.

benim hayvanatın, genişliğinden sonra kendime yatırım yapmaya başladım.
ramazandan beri boşladığım spora asıldım bugün, kendime bikini, halhal ve bi sürü ruj aldım.
sürüp sürüp oturuyorum şuan.
keyfim de yerinde, kaşarlandım sanırım

Merhaba kızlarr ben yeni üyeyim çok fazla falcıya baktırdım bugüne kadar yalnız aklıma birşey takıldı falsepeti alex in dedikleri çıkıyor mu inanılmaz olumsuz konuşmuş şu dua yazarım size diyen alex 2 alex var ya.çok aklıma takıldı forumda aradım onla ilgili yorum ama bulamadım aranızda baktıran varsa diye sormak istedim :)

ayy çok severim böyle şeyleri. bi ara suratımda her akşam başka bi meyve püresi olurdu. sütle, balla karıştırıp sürerdim.
çok saldım bu ara.

canım ben 2 defa yazdım dönmedi.
ve tazelik veriyor,
canım samimi söylüyorum çilek olsun diğer meyveler olsun çok iyi,hele salatalık cildi gerdiriyor

Mrb. Eğer çıkan falları çok olan ve beğenilen biri olsaydı zaten adı burda geçerdi sık sık ama yok hem üzülmeye değmez olumlu falların da çıkanı var çıkmayanı da olumsuzların da öyle.

Ben onla ilgili yorumunu bi kac sayfa onceden yaptim. Onermiyorum. Hayatm karardi o faldan sonra. Nitekim sizede aynini yapmis. Herkese mi oyle. Yada bize sansa mi boyle dustu merak ediyorum. Dua yazarim diyen kisinin hayatimi lanetlenmis gibi anlatip sonrasinda saglicakla diyip kapamasi. Dua mua yazmamasi(yazicagi duaya kalmadm ama kendi diyor yani sorunlarnz icin yaziyorm die)) sasirtici.
Dua bile kurtarmaz seni demeye getiriyor sanrm

Son düzenleme:

İçime su serptin cevabın için teşekkürler bana sen çok çok sonra evlenirsin ancak 3yıla evlenirsen mucize olur her yondenn kısmetin kapalı buyu yapılmış fln dedi çok kotu oldum dinleyince daha tövbe tamam olumsuzlar söylenmeli ama çok ağırdı

Kızlarrr tarıhe bakarsak 30 temmuzda hayatmla ılgılı bı olay olucaktı lakın olmadı. He benım bılmedıgım yada daha hbr olmayan bı olay bı yerde benle ılgılı olduysa bılemem,,,, boş bı yorum degldi asla 1 kez daha ılerıde atabılırım ama bu tarıh olayında bılemedı kımden bahsettıgımıde yazıyım bınnaz abla emre dinçö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…