Binnaz Abla

Benimkinin burcu balık, duygusal orası kesin de kafa da ne alemde kimbilir?

Zor da..en zoru mu ya bu balık bilen varsa anlatsın kızlaaaar?

bana bu zamana kadar bütün falcılar en zor erkek terazidir demişlerdi valla bn onlarn yalancısıyım sen zor erkeklesin canım k.bkma diyolardı htta

Zor da..en zoru mu ya bu balık bilen varsa anlatsın kızlaaaar?

su grubu erkeklerin icinde yengecle birlikte en cekilmez olanlari bence yakin cevremden de gozlemledigim kadari ile oldukca zayiflar alkole karsi hassasiyetleri var ve sureki yonlendirmen gerekiyor ben pasif buluyorum cok etkide kaliyorlar anneleri ablalari vs

Son düzenleme:

ben toprak grubu burcuyum bir de...bende hersey nettir seviyorsam uğraşırım sevmiyorsam ilgilenmem dengesizlik yok bende...bu erkekler mi boyle oldu artık yoksa belli bir kısım mı bilemedim ama degişik degişik hepsinde var bir gariplik.

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Peki aslan erkekleri nasıl olur ? Bir aslan erkeğinden platonik hoşlanasım tuttu ama çözemiyorum kendilerini bir ilgili bir ilgisiz 😄

canim bende hep ayni cumleyi kuruyorum nesi var bunlarin diye.bence cok gunluk yasayan kiz var ve erkeklerde bu gunluk olaylara takilmaktan kendilerine ceki duzen veremiyorlar bence..

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Peki aslan erkekleri nasıl olur ? Bir aslan erkeğinden platonik hoşlanasım tuttu ama çözemiyorum kendilerini bir ilgili bir ilgisiz 😄

nilmil oncelikle snein burcun nedir ona gore yorum yapabilirim cnm

canım banadaaaa yapsan ya:2:
ben başak o terazi

ay yerim :))) dur hemen soylerim terazi erkegi sana gore gamsizdir sen daha ince detayci ve planlisin o ise alik hareket eder terzi erkekleri guzellikleri cok sever bence bol bol kendine bakmalisin surekli kendini degistirmelisin:)

ay yerim :))) dur hemen soylerim terazi erkegi sana gore gamsizdir sen daha ince detayci ve planlisin o ise alik hareket eder terzi erkekleri guzellikleri cok sever bence bol bol kendine bakmalisin surekli kendini degistirmelisin:)

demek güzelligi severrrrrrrr başlaşın porselen makyjlrrrr kutusundan acılmamış parfmlrn zamanıııı 6dan sonra yemek yememeler teskkr ederim bitanemm

demek güzelligi severrrrrrrr başlaşın porselen makyjlrrrr kutusundan acılmamış parfmlrn zamanıııı 6dan sonra yemek yememeler teskkr ederim bitanemm

canim ozelden bana mesaj atarsa ikinizin haritalarina bakabilirim bosuna para verme:) dogum yeri saati ve tam tarihlerini at bana ve dogum yerlerini

bende aslan erkeğini hiç sevmiyorum artık hep dışarda gezmede tozmada oluyo onların aklı

kesinlikle cok sosyal olmayi bir marifet sayar onlar ve egolari cok yuksek atiyorum sana bir tektas yuzuk alsa gider en buyugunu alir ama bunu sadece kendi gosterisi icin yapar sana bayildigi icin degil

kesinlikle cok sosyal olmayi bir marifet sayar onlar ve egolari cok yuksek atiyorum sana bir tektas yuzuk alsa gider en buyugunu alir ama bunu sadece kendi gosterisi icin yapar sana bayildigi icin degil

gel de astrolojiye inanma:)kesin bir astrolojik harita cıkarmadan olmuyor mu bu tahminler marple balık- oglak... tarih yer hersey var tam saate ulaşamıyorum, hem kendim hem onun icin(

gel de astrolojiye inanma:)kesin bir astrolojik harita cıkarmadan olmuyor mu bu tahminler marple balık- oglak... tarih yer hersey var tam saate ulaşamıyorum, hem kendim hem onun icin(

cnm saati bosver o zaman yukselen icin onemli ama yaklasik saatte versen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…