Benimkinin burcu balık, duygusal orası kesin de kafa da ne alemde kimbilir?
bence balik burcu erkegi cok zor hatta en zoru hic sevmem anlasamamda
Zor da..en zoru mu ya bu balık bilen varsa anlatsın kızlaaaar?
Zor da..en zoru mu ya bu balık bilen varsa anlatsın kızlaaaar?
su grubu erkeklerin icinde yengecle birlikte en cekilmez olanlari bence yakin cevremden de gozlemledigim kadari ile oldukca zayiflar alkole karsi hassasiyetleri var ve sureki yonlendirmen gerekiyor ben pasif buluyorumcok etkide kaliyorlar anneleri ablalari vs
ben toprak grubu burcuyum bir de...bende hersey nettir seviyorsam uğraşırım sevmiyorsam ilgilenmem dengesizlik yok bende...bu erkekler mi boyle oldu artık yoksa belli bir kısım mı bilemedim ama degişik degişik hepsinde var bir gariplik.
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Peki aslan erkekleri nasıl olur ? Bir aslan erkeğinden platonik hoşlanasım tuttu ama çözemiyorum kendilerini bir ilgili bir ilgisiz 😄
nilmil oncelikle snein burcun nedir ona gore yorum yapabilirim cnm
canım banadaaaa yapsan ya:2:
ben başak o terazi
ay yerim :))) dur hemen soylerim terazi erkegi sana gore gamsizdir sen daha ince detayci ve planlisin o ise alik hareket eder terzi erkekleri guzellikleri cok sever bence bol bol kendine bakmalisin surekli kendini degistirmelisin:)
demek güzelligi severrrrrrrrbaşlaşın porselen makyjlrrrr kutusundan acılmamış parfmlrn zamanıııı 6dan sonra yemek yememeler teskkr ederim bitanemm
bende aslan erkeğini hiç sevmiyorum artıkhep dışarda gezmede tozmada oluyo onların aklı
bence olur hayatim:)ama basta zorlanirsinBen aslanim
Olma ilhtimali yüksek olan tahmini sevgili adayim koc burcu
Bu i$ nasil olur marble :
kesinlikle cok sosyal olmayi bir marifet sayar onlar ve egolari cok yuksek atiyorum sana bir tektas yuzuk alsa gider en buyugunu alir ama bunu sadece kendi gosterisi icin yapar sana bayildigi icin degil
bence olur hayatim:)ama basta zorlanirsin
gel de astrolojiye inanma:)kesin bir astrolojik harita cıkarmadan olmuyor mu bu tahminler marplebalık- oglak... tarih yer hersey var tam saate ulaşamıyorum, hem kendim hem onun icin (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?