su ve toprak. :) çokta güzel anlaşırsınız aslında. toprağın suya ihtiyacı vardır. suda toprağı beslemeyi sever. Birbirini doyurucu ilişkileri olur.
bir sildiler mi tam silerler, imkanı yok geri döndüremezsin varmı seninde öyle bir özelliğin
Benimki doydu anlaşılan, nisandan beri dönmediğine göre :)
Bu mesajı görmedim, duymadım, bilmiyorummmhiç işime gelmedi hiiiççç
hımm cnm benim ya. aranızdaki net problemi bilemediğim için bi yorum yapmak istemiyorum.
Bak akrepler kendilerini maalesef ki hep haklı bulurlar. Sözüm ona, bir ders verme, yani haddini bildirme gibi durumlarda iletişimi keserler. Böylede özellikleri var. Ama hayatlarında sadece bir kişiyi severler
bir sildiler mi tam silerler, imkanı yok geri döndüremezsin varmı seninde öyle bir özelliğin
Var tabi olmaz mı:) bi anda vazgeçebilirim bişeylerden geri de dönüşüm olmaz hiç. Ama geri dönmemelk için benim vazgeçmem lazım:)
akrep hic bu dedigin gibi olmaz baska etkilerin vardir haritanda
koc burcu demek..uyuz koclar
bendede bi tane koç burcu var:) ne burçmuş arkadaş :)
burdaki arkadaslar ya koc yada akrep burcundan cekiyorlar yahu!!benimkide boga ama ay burcu akrep cok etkileniyor bence.!!akrep erkegide koc erkegide marstan etkileniyor ters ,anlamak zor bazen
yakamozlara yollamayın kızlar.
ben bile bakarım bu falı için şişmiş yok sıknıtılısın aynı cümleleri yüz kere söyler falıda uzatırım
olumlu konuşsa da ıı ıı yollamayın
Ben bile bakarım cogu falcı geçinen icin gecerli. Nesibe ve Rezzan ablamın dısındaki herkes icin gecerli belki. Yazılı fal cok saçma zaten, copy paste sallanır yorucu da degil..
5 tl lik fal icin yine söylenen birşeyler oluyor zor zamanlarda.Guven cihan çoban'ın "net bir sekilde görüyorum" larla sisirdigi 20 tl'lık fallarını görünce ben 5 tl lıklara da hic birsey demiyorum.Tellwe'yi cok basarisiz bir site olarak görmeyen de yoktur aranızda heralde. O yuzden 5 tl ve tellwe amaaan deyip geciyorum...tutankhammmonu da 5tl icin uygun gormuştum, anı gecirmek icin denenebilirdi, fiyat artırdı..2. bir defa baktırmak icin tercih edilecek bir site degil telwe.
"Ben bile bakarım" cogu falcı geçinen icin gecerli maalesef. Nesibe ve Rezzan ablamın dısındaki herkes icin gecerli belki hatta bana göre.
Yazılı fal cok saçma zaten, copy paste sallanır yorucu da degil..
Guven cihan çoban'ın "net bir sekilde görüyorum" larla sisirdigi 20 tl'lık fallarını görünce ben 5 tl lıklara da hic birsey demiyorum.Tellwe'yi cok basarisiz bir site olarak görmeyen de yoktur aranızda heralde. O yuzden 5 tl ve tellwe amaaan deyip geciyorum...tutankhammmonu da 5tl icin uygun gormuştum, anı gecirmek icin denenebilirdi, fiyat artırdı..2. bir defa baktırmak icin tercih edilecek bir site degil telwe.
benim bugün ya rezzan abla yada nesibe ypmam lazım amaaa gelmiyolarkiiiii
yay yukselen ikizlerse bunlar zit burclar biliyorsun o yuzden kisiye duygularinda kararsizlik ve dengesizlik verebilir cnm senin icin uygun es adayi yine kendi burcun yaydan yada belki boga yada aslandan olabilirben yay burcuyum, bu kişiye gelinceye kadar en iyi koçlarla anlaşır diye biliyodum, ama yanlışmış öğrendim:)
bu arada yükselenim ikizler, ay burcum boğa imiş:) bende zorum sanırım:))))
yay yukselen ikizlerse bunlar zit burclar biliyorsun o yuzden kisiye duygularinda kararsizlik ve dengesizlik verebilir cnm senin icin uygun es adayi yine kendi burcun yaydan yada belki boga yada aslandan olabilir
tşkler bilgilendirme için.
ama yine bu burçlarında yükselenine bakmak di mi? :)
ay burcu marss- venus karsilikli haritalarda brbirlerine durumlari cok onemli canim.bende balik yukselen ikizlerim ay burcum ikizler marsim kova venusum kova bu yuzden surekli hava grubuna yonelik sevgilerim var ayrica kiskanilmak beni cok bogar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?