Binnaz Abla

bende aynen oyle gozum su telefonda!!!ister istemez aama daha 3 gun var

canim senin neyin var yine noldu?

ya bu eskisi benim aklıma geldi yine aslında bişey olmadı
ne güzel iyiydim ben aklıma düştü yinee.
ağladım ağlıcam o moddayım
nesibe rezzan hep olacak diyo.ama zaman vermiyolar. keşke olsa keşke
çok istiyorum ya kesin olmaz.
ama ilk defa yıllardır fal baktırırım bu çocuk için herkes olacak dedi geri.belki de ondan umutlandım.normalde arada olmaz diyenler çıkardı

Ay kizlar nedir bizim bu erkeklerden cektigimiz bayraminiz kutlu olsun aejadaslar rica etsem benim yerime kendi adiniza fal bakabilirmisiniz

rumiye kahve yolladım kahve falıda açmış bugün bakarsa paylaşırım kızlar

aakrep asla sabirsiz degildir hatta sabirli burclarin basinda gelir karisdaki adam ne burcu

akrep sabırlıdır zaten ilişki konusunda sabırlı dururum etrafa hatta her konuda ama içim içimi yer işte.içimde sabırsızım ben.
o salakta koç burcu

akrep sabırlıdır zaten ilişki konusunda sabırlı dururum etrafa hatta her konuda ama içim içimi yer işte.içimde sabırsızım ben.
o salakta koç burcu

akrep hic bu dedigin gibi olmaz baska etkilerin vardir haritanda
koc burcu demek..uyuz koclar

koclar asiri capkin olurlarmis evlenene kadar !

benimki tam tersiydi.ilk defa öyle bir erkek buldum diye belki de bu kadar üzüldüm ben:))
her bulduğum başka kız için dört göz olurdu bir süre sonra resmeen yada geçmişinde öyle çıkardı.
bu yavrumunda kız arkadaşı bile önceden olmamış olabilir öyle saf temizdi ablası:)
ama noldu ayrıldı benden bide nedenini kendide bilmiyomuş.

Yakamozlar efsunlar ikiside ayni kisi (hic baktirmadim ama isimleri ve tarzlari benziyor )
ikamet ve acikahvem ayni kisi (ikisinede arkadaslarim baktirmisti üslüp tamamen ayni)
Sen nerdesin ilede biri ayni kisi idi nicki hatirliyamiyorum burdada konusulmustu
Tellwede cok iyi falci yok kizlar paranizi bo$a vermeyin 3 5 derken zaten ucup gidiyor orda iyi olan kisiler cok az...

Ilk 3 favorim tellweden
Esince,Kehriban, Kiraze

Denemeye deger olanlar
falciasli, the Sun,Lilypad,Hoenir,Blanche,shipton,MedymTUNA,AskKahini...

Son düzenleme:
aakrep asla sabirsiz degildir hatta sabirli burclarin basinda gelir karisdaki adam ne burcu

yok yok bunların sabırsız olanlarıda var. yeğenim akrep. mesela birşey alınacaksa hemen alınacak, yapılacaksa hemen yapılacak ama kendisiyle alakalı olursa tabi. emir cümlelerini çok kullanır hemen diyorum, derhal dedim gibi. çok yorarlar insanı. bunlarla birlikte olanların çook sabırlı kişiler olmaları gerekiyor.

Bir akrep ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi :) "bunlarla birlikte olanların çok sabırlı olmaları gerekiyor"... Zaten sabırsız olsan da sabırlı olmayı öğretiyorlar, bknz BEN :))

Bir akrep ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi :) "bunlarla birlikte olanların çok sabırlı olmaları gerekiyor"... Zaten sabırsız olsan da sabırlı olmayı öğretiyorlar, bknz BEN :))

seninkisi akrep mi yoksa senmisin akrep anlamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…