- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
bende aynen oyle gozum su telefonda!!!ister istemez aama daha 3 gun varİnsan her ne kadar etkilenmiyorum dese de bence etkileniyor..Özellikle net tarih verildiyse ve anlık durum tutarlıysa o söylediği de olacakmış gibi geliyor..Gerçekleşmediğinde de sanki o ana kadar olumlu olan diğer fallarında bu şekilde sonuçlanacağından korkuyor insan..Olmama, isteğinin gerçekleşmeme ihtimali ve öyle olursa ne kadar mutsuz olacağıyla,o ruh durumuyla karşılaşıyor insan..En azından ben böyle oluyorum
Kızlarrr sanırım bende kötüyüm bu aralarBayram dedim belki iletişim olur dedim ama tık yok..
canim senin neyin var yine noldu?
benim fal yolladığım her falcı niye gün içi aktif oluyo
canim senin burcun nedir:)
akrep burcuyum ama çok sabırsızım.bütün özelliklerini taşırım aslında ama:)) niye yaa:)
aakrep asla sabirsiz degildir hatta sabirli burclarin basinda gelir karisdaki adam ne burcu
akrep sabırlıdır zaten ilişki konusunda sabırlı dururum etrafa hatta her konuda ama içim içimi yer işte.içimde sabırsızım ben.
o salakta koç burcu
akrep hic bu dedigin gibi olmaz baska etkilerin vardir haritanda
koc burcu demek..uyuz koclar
olabilir diyorum ya çoğu özelliğini taşırım aslında ama bu olmuyo:)
koçlar çok gıcık bencedeee.dövesim var hepsini
koclar asiri capkin olurlarmis evlenene kadar !
aakrep asla sabirsiz degildir hatta sabirli burclarin basinda gelir karisdaki adam ne burcu
akrep burcuyum ama çok sabırsızım.bütün özelliklerini taşırım aslında ama:)) niye yaa:)
yok yok bunların sabırsız olanlarıda var. yeğenim akrep. mesela birşey alınacaksa hemen alınacak, yapılacaksa hemen yapılacak ama kendisiyle alakalı olursa tabi. emir cümlelerini çok kullanır hemen diyorum, derhal dedim gibi. çok yorarlar insanı. bunlarla birlikte olanların çook sabırlı kişiler olmaları gerekiyor.
Bir akrep ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi :) "bunlarla birlikte olanların çok sabırlı olmaları gerekiyor"... Zaten sabırsız olsan da sabırlı olmayı öğretiyorlar, bknz BEN :))
seninkisi akrep mi yoksasenmisin akrep anlamadım :44:
Benimki akrep canım.. Ben başağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?