Binnaz Abla

gecmisle ilgili nasldi tutarli miydi
Su falı baktırdım geçmişten bahsetmemiş ya karakter analizi yapmış o doğruydu ama sen tek çocuksun ya da erkek kardeşin var demiş tersine ablam var. Orda koptum biraz. Gelecekle alakalı da almancı biriyle evleneceğimi söyledi ya benim erkek arkadaşım var ayırdı direk kafasında evlilik falan yok dedi. Şimdi düşününce sallamış baya ama o kadar emin konuştuki kendinden :/

Cok takma onlar söyledi diye onlarin söyleyecekleri olur diye bisiy yok sonucta hayatin kendi elinde tabiki allah tarafindan yasaman gereken olay ve durumlarda var onlar apayri bir konu bozma moralini bosver gitsin

Ben su falı baktırdım hiç hoş değildi benim bildiğim su falında her şey görülür. O demişki burdan göremedim keşke el falı atsaydın diye falı da yüzeysel bakmış hiç nokta atışı falan yoktu.Sonra soru cevap kısmında eski sevgilimle alakalı bir şey sordum göremedim katina at ikiniz adına ordan bakıyım dedi ya sabır param boşa gitti. Katina, su,el hepsi aracıdır yahu önemli olan hissiyat . Bence boş bir falcı

bende tahammül edemiyorum onu at bunu at diyene. geçen falalemde birine katina attım keşke ilişki açılımı atsaydın yazmış iyide sitede ilişki açılımı yok bir tane katina açılımı var o da imparator

Gören her türlü görüyor bana da ders oldu yeni falcı denemicem artık

Ya bu emine kim ?

Cok takma onlar söyledi diye onlarin söyleyecekleri olur diye bisiy yok sonucta hayatin kendi elinde tabiki allah tarafindan yasaman gereken olay ve durumlarda var onlar apayri bir konu bozma moralini bosver gitsin
aynen öyle yaptım ben de zaten söylediklerinin yarısını anlamadım türkçesi çok kötü, bilmediğim bir sürü kelime yazmış canım çıktı ne demek istediğini anlayana kadar. söylediği şeyler arasında da tezatlıklar var baya.

ben de merak edip ilk defa su falı baktırdım, sana renk falı da baktım normalde onu ayrı bakarım ama sana kıyamadım çok pozitifsin falan dedi. aynen arada oluyor öyle binnaz ablada ayşen gül diye birine denk gelmiştim öyle kadın bütün puanlarımı yemişti, faldan çıkıp dert ortaklığına çevirdi bir de süre bitince hadi puan al diye sürekli ısrar etti sinir olmuştum. kimisi de böyle merakımızı çok güzel kullanıyor işte.

kızlar bildiğiniz kaybolan eşyayı görüp yerini söyleyebilen kimse var mı acaba çok önemli birşeyi kaybettim ama bulamıyorum bidiğiniz böyle biri varsa yazarmısınıız özelden

Kızlar, Rabia Barika diyorum. Eski yorumunu okudum da, geçmişe, güncele ait bahsettikleri tam isabet. Gelecek tırt, çıkmamış tabii. Ama göze geliyor istediklerin hergün bildiğin duaları oku demiş, ben okumadım tabii. Ondan mıdır ?

kızlar oğlak burcu sevgılısı olan var mı?azcık kızdırdım dünden beri yazmadı yarın konusuruz demisti napayım yazayım mı bekleyım mı?

4 sene bir oğlakla evli kalmış biri olarak, eger o haklıysa adımı senden bekleyeceğini söylemek isterim :)
atarım o zaman problem degıl cunku haklı ya ben nasıl boyle ergenus gıbı davrandım sonradan kafama dank etti dun aksam aradım cok sınırlıyım sımdı bunları anlatsanda anlamam tolın yarın konusalım dedı duzelırmı sence?

Ilk defa internetten para verip baktırmak istiyorum ve yapacağım bana önereceğiniz kimdir bir de Ücret nasıl ödeniyor belli bir miktarın üstüne extra Ücret ödeniyor mu? Banka kartıyla oluyor mu paypal mı almak gerek

Düzelir kesinlikle, sen hatanı anladığını belirten birşey söyledikten sonra uzatacağını sanmam. Ayrıca bu kadar üzme de kendini tüm hatalar bizler için...Her yaşta illa ki hatalarımız olacak ciddi boyutta olmadıktan sonra...

Sitelere girip profilini oluşturmalısın önce, hangi tür fal istiyorsan ona tıklayarak baktıracağın falcıyı seçebilirsin ve orada ne kadar olduğunu görebilirsin. Ödeme seçenekleri, banka kartı-kredi kartı , sms ile ödeme, paypal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…