bir yolun varda iyi falcilar cnm baktrms mydnİçim çok sıkılıyo kızlar. Falcı öneriniz var mı?
yağmur yağdı ya çıkıp yüriyim diyodum da. filme odaklanamıyorum ya:)Aman boşver i. Ben fal atınca daha çok sıkılıyor canım. Çık nefes al, film izle, dua et bebek :)
denedim canım orda baya baktırdım:) yeni öneriler bekliyorum.bir yolun varda iyi falcilar cnm baktrms mydn
bu aralar yeni falcida yokdenedim canım orda baya baktırdım:) yeni öneriler bekliyorum.
bende müdavimiyim de online falın:)
ooofbu aralar yeni falcida yok
Filiz seckin bnde gzldi 10 tlye gorebu aralar yeni falcida yok
ay cidden mi ona mı atsam ki? kısa mı böyle şaşırtıcı şeyler bilebildi miFiliz seckin bnde gzldi 10 tlye gore
onu denemstm cnm begenmstmde ama cikmadiFiliz seckin bnde gzldi 10 tlye gore
Anda iyiydi bildi beni tutarli gelecek bklmdeay cidden mi ona mı atsam ki? kısa mı böyle şaşırtıcı şeyler bilebildi mi
Bnde hira muthisti ama bgnmynde var baya onuda onerm8stimay cidden mi ona mı atsam ki? kısa mı böyle şaşırtıcı şeyler bilebildi mi
hiraya ben baktırdım beğenmemiştim yaBnde hira muthisti ama bgnmynde var baya onuda onerm8stim
Sezgi candan iyi bayahiraya ben baktırdım beğenmemiştim ya
ona bakayım bi:)Sezgi candan iyi baya
gecmisle ilgili nasldi tutarli miydiKızlar biryolunvarda gülnaz ışığa baktıranınız oldu mu ya az önce baktırdım çok acayip şeyler söyledi gelecekle alakalı çok da emin söyledi anlamadım zaten türkçesi çok kötü 5 kere falan okudum
Bakiyim online ise atayim bu hatuna
Bak canimona bakayım bi:)
Kızlar biryolunvarda gülnaz ışığa baktıranınız oldu mu ya az önce baktırdım çok acayip şeyler söyledi gelecekle alakalı çok da emin söyledi anlamadım zaten türkçesi çok kötü 5 kere falan okudum
Ooo sen yenisin galiba :)
Thalix hoşgeldin canım.. Sezgi Candana at derim.. Ben baktırdım . Çok beğendim
Kuzummmm Hosbuldukk her sey yolunda iyi gidiyor sükür sen nasilsin nasil gidiyorHoşgeldiiiinnne var ne yok? Her şey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?