Binnaz Abla

saolasın topuklum moral oldun bana valla

burdayim kiz,bakiyorum ara ara..bana gelecekle ilgili adam akilli birsey soylemedi ya..bu arada nisantasi symbol fulya nasil hic gittinizmi,bu ara arkadasima baktiriyorus haldir huldur,gitsemi tavsiye edermisiniz?

Bana gecen ay baktiddigimda agustos icin tarihler vermisti soyle guzrl seyler olcak biyle hayatini etkileyen aeyler yasayaaksin FOS FOS bu arkadas bence hic falci degil issiz kalmis herhalde bis gunlerini degerlendirio bizim uzerimizden

Emre dinç bence balon.

Kızlar ben yine bulutlara çıkıp oradan yere çakıldım Artık bünyem alıştı tepki vermiyor Tellwede 5liklere bakıyorum eslemhatun var, var mıdır baktıran aramızda ? Ya da ucuz kim var yenilerden

çıkan falın yok mu, senin tutturanlar çoktu diye hatırlıyorum

yok kız ya hüma bal cuk diye tarihi ile birlikte bilecek ya da hiç bilen olmayacak belki falcı sema bilmiş olacak. Bakalım önümüzdeki günler gösterecek. Ama ikizler erkeği mi illallah dedirtti bana. Bir öyle bir böyle romantizmden dizeler dizip 3 4 gün aramayınca arkadaşım diyor

hüma'nın bende patladı inşallah sende çıkar. ben de çok umutluydum o kadından

hüma'nın bende patladı inşallah sende çıkar. ben de çok umutluydum o kadından

ya ben umutlu değildim de tarih verdi kendi bulusmak isteyecek dedi ve istedi o tarihte gerçejkten, önce sacma bişey için görüşürüz demişti, sonra benim için görüşmek istediğini anladık, ama dün aksam niçin hiç aramıyorsun arkadasım demiş kafasını kıracagım artık ayıp yani

kızlar ben katina bakmak istiyorum şimdi alıştırma yaplıyorum. söylediğim şeyden etkilenmeyecek bir erkek adına baktıracak isteyene bakarım ama şimdiden söyleyeyim çok anlamıyorum sadece alıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…