saolasın topuklum moral oldun bana vallaDüzelir kesinlikle, sen hatanı anladığını belirten birşey söyledikten sonra uzatacağını sanmam. Ayrıca bu kadar üzme de kendini tüm hatalar bizler için...Her yaşta illa ki hatalarımız olacak ciddi boyutta olmadıktan sonra...
kızlar bildiğiniz kaybolan eşyayı görüp yerini söyleyebilen kimse var mı acaba çok önemli birşeyi kaybettim ama bulamıyorumbidiğiniz böyle biri varsa yazarmısınıız özelden
burdayim kiz,bakiyorum ara ara..bana gelecekle ilgili adam akilli birsey soylemedi ya..bu arada nisantasi symbol fulya nasil hic gittinizmi,bu ara arkadasima baktiriyorus haldir huldur,gitsemi tavsiye edermisiniz?@selena80 burda mısın kız?
Falimpir şehnaza ben de baktırmıştım hatırlarsan . İş için baktırdım ama o aşk da yazmış, geçmiii ve anı eksiksiz bilip beni şoke etmiş.
İşle ilgili problemlerimmin sebeplerini de bilmiş. Ama gelecek patladı. İş için 2 hafta mı ne verdiydi patladı.
Bana gecen ay baktiddigimda agustos icin tarihler vermisti soyle guzrl seyler olcak biyle hayatini etkileyen aeyler yasayaaksin FOS FOS bu arkadas bence hic falci degil issiz kalmis herhalde bis gunlerini degerlendirio bizim uzerimizden2-3 gün önce emre dinç'e baktırmıştım bugünün tarihini verip güzel bi haber alıp çok mutlu ollucaksın demişti. Ne bi güzel haber aldım ne mutlu oldum tam tersi ruhsal çöküntüdeyim. Bi kaç tarih daha vermişti ama aklımda değil.
2-3 gün önce emre dinç'e baktırmıştım bugünün tarihini verip güzel bi haber alıp çok mutlu ollucaksın demişti. Ne bi güzel haber aldım ne mutlu oldum tam tersi ruhsal çöküntüdeyim. Bi kaç tarih daha vermişti ama aklımda değil.
Bana gecen ay baktiddigimda agustos icin tarihler vermisti soyle guzrl seyler olcak biyle hayatini etkileyen aeyler yasayaaksin FOS FOS bu arkadas bence hic falci degil issiz kalmis herhalde bis gunlerini degerlendirio bizim uzerimizden
Emre dinç bence balon.
Ay inatcidir yazmazkızlar oğlak burcu sevgılısı olan var mı?azcık kızdırdım dünden beri yazmadı yarın konusuruz demisti napayım yazayım mı bekleyım mı?
Bende katılıyorum artıkEmre dinç bence balon.
Kızlar ben yine bulutlara çıkıp oradan yere çakıldımArtık bünyem alıştı tepki vermiyor Tellwede 5liklere bakıyorum eslemhatun var, var mıdır baktıran aramızda ? Ya da ucuz kim var yenilerden
cnm ben falciesleme baktrdm iyi gibiydi bi dene istersen 5 liralık :)Kızlar ben yine bulutlara çıkıp oradan yere çakıldımArtık bünyem alıştı tepki vermiyor Tellwede 5liklere bakıyorum eslemhatun var, var mıdır baktıran aramızda ? Ya da ucuz kim var yenilerden
çıkan falın yok mu, senin tutturanlar çoktu diye hatırlıyorum
cnm ben falciesleme baktrdm iyi gibiydi bi dene istersen 5 liralık :)
yok kız ya hüma bal cuk diye tarihi ile birlikte bilecek ya da hiç bilen olmayacak belki falcı sema bilmiş olacak. Bakalım önümüzdeki günler gösterecek. Ama ikizler erkeği mi illallah dedirtti bana. Bir öyle bir böyle romantizmden dizeler dizip 3 4 gün aramayınca arkadaşım diyor
hüma'nın bende patladıinşallah sende çıkar. ben de çok umutluydum o kadından
bi yolun var ertelenme olcak dedi isle ilgili 1 hafta sonra baslcm :) ben esaoglan icin atmstm sorunlari var dems ama ne oldgna degnmems zmn verdi ahim sahim deildi ama 5 liralk fala gore iyiyditamam teşekkür ederim canım aksam üzeri atayım, nokta atışı var mıydı sende ?
kızlar ben katina bakmak istiyorum şimdi alıştırma yaplıyorum. söylediğim şeyden etkilenmeyecek bir erkek adına baktıracak isteyene bakarım ama şimdiden söyleyeyim çok anlamıyorum sadece alıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?