- 17 Haziran 2015
- 76
- 27
- 3
Allah Allah ıkı tane gonderdım cnm nıye gtmıo kı mesaj sımdı geldı mıBn sordum tarihte emin dgl o sapma oluyomus bna kasim dedi
Uzun bir aradan sonra merhaba kizlarrr
Binnaz abladan dogum günüm sebebiyle 200 puan hediye gelmis kime fal atsam sizce 20 tl lik kim var :)
bendede cok olumsuzdu cnm bosver takmaKızlar bir yolun vardaki medyum su yamana baktıran var mı ? bana çok aşırı olumsuz ve net konuştuŞehrazat ve gerçek famanın olacak dediği şeye net bir şekilde hayır olmayacak dedi
Valla canim bende binnazda baktirdiklarim hiiic cikmamisti simdi bu hediye puan gelince harcayim dedim ama kime atacagimi bilemedimValla kime atarsın bilemedim herkes o kadar kötü kiBen huma yı beğenmiştim ama o da tutturamadı anı zaten 25tlysi.
Ama kesin atmaman gerekenleri söyleyeyim: Lale, Sezgi Candan, Sedef Çelik, Ceren Esemenli, Hülya
Valla canim bende binnazda baktirdiklarim hiiic cikmamisti simdi bu hediye puan gelince harcayim dedim ama kime atacagimi bilemedim
üstelik faldanda cok uzaklastim yani atasimda yokpuan harcansin diye kullaniyim bari rastgele
Olsun olsun at senBinnaz bizi az soymadı bizde faydalanalım
Sevgi Duman fena değildi ama gelecek tutmaz onunda.
Ayy çok aşırı moralimi bozdubendede cok olumsuzdu cnm bosver takma
evt belki tarzi oyle bide gecmsten bahsetmedi hic o yuzden tutarli deildi bende uzulmstmde bosverdm :)Ayy çok aşırı moralimi bozduneyse pek önemsemiyim genelde olumsuz konuşuyor heralde
Bnda olumszdu iade almistimAyy çok aşırı moralimi bozduneyse pek önemsemiyim genelde olumsuz konuşuyor heralde
Bana da bahsetmedi sorduğum soruya yönelik bakmış hep onu çevirmişevt belki tarzi oyle bide gecmsten bahsetmedi hic o yuzden tutarli deildi bende uzulmstmde bosverdm :)
Mail atıyım bende bi o zaman belki puan iadesi yaparlarBnda olumszdu iade almistim
Thalix hoşgeldin canım.. Sezgi Candana at derim.. Ben baktırdım . Çok beğendimUzun bir aradan sonra merhaba kizlarrr
Binnaz abladan dogum günüm sebebiyle 200 puan hediye gelmis kime fal atsam sizce 20 tl lik kim var :)
HoşgeldiiiinnUzun bir aradan sonra merhaba kizlarrr
Bu kiraze nin referans istemesi de ayrı bir gariplik. Falalem de Ester Kira olarak da çalışıyor ordan baktırın. Ama falı çok kötüydü bende zaten çıkmadı da.
kızlar bu falsepeti ya da biryolunvarda iade almak için belli standartlarda olmak gerekiyor mu binnaz abladaki gibi altın üye vs olmak gibi mesela?
İçim çok sıkılıyo kızlar. Falcı öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?