Binnaz Abla

Kızlar bir yolun vardaki medyum su yamana baktıran var mı ? bana çok aşırı olumsuz ve net konuştu Şehrazat ve gerçek famanın olacak dediği şeye net bir şekilde hayır olmayacak dedi

Uzun bir aradan sonra merhaba kizlarrr
Binnaz abladan dogum günüm sebebiyle 200 puan hediye gelmis kime fal atsam sizce 20 tl lik kim var :)

Valla kime atarsın bilemedim herkes o kadar kötü ki Ben huma yı beğenmiştim ama o da tutturamadı zaten 25tlysi.
Ama kesin atmaman gerekenleri söyleyeyim: Lale, Sezgi Candan, Sedef Çelik, Ceren Esemenli, Hülya

Valla kime atarsın bilemedim herkes o kadar kötü ki Ben huma yı beğenmiştim ama o da tutturamadı anı zaten 25tlysi.
Ama kesin atmaman gerekenleri söyleyeyim: Lale, Sezgi Candan, Sedef Çelik, Ceren Esemenli, Hülya
Valla canim bende binnazda baktirdiklarim hiiic cikmamisti simdi bu hediye puan gelince harcayim dedim ama kime atacagimi bilemedim
üstelik faldanda cok uzaklastim yani atasimda yok puan harcansin diye kullaniyim bari rastgele

Valla canim bende binnazda baktirdiklarim hiiic cikmamisti simdi bu hediye puan gelince harcayim dedim ama kime atacagimi bilemedim
üstelik faldanda cok uzaklastim yani atasimda yok puan harcansin diye kullaniyim bari rastgele

Olsun olsun at sen Binnaz bizi az soymadı bizde faydalanalım
Sevgi Duman fena değildi ama gelecek tutmaz onunda.

kızlar bu falsepeti ya da biryolunvarda iade almak için belli standartlarda olmak gerekiyor mu binnaz abladaki gibi altın üye vs olmak gibi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…