Binnaz Abla

Fal baktirdigim dönemlerime aciyarak bakiyorum diyebilirim bosa harcanan zaman ..
O kadar cok baktirdim ki sizin gibi ama tek farkla bende sevgili de is te yoktu
ikisinide bilemediler .. bos geliyor artik uzak durmak en iyisi.
Haklısınız aslında gerçekten boş.Ben de bunu bilen yorumcular hariç pek kimseye baktırmayı düşünmüyorum bundan sonra.

Kizlar soylemeden gecemiycem ilkaya fal baktirali haftalar oldu yorumu kotu degildi biraz kopuk daginik yorumlamisti sadece. Sordugum soruya cevap vermedi. Ne kadar iyi falci olursa olsun cevap vermesi gerekirdi. Bakmasi icin bile 7gun bekledm ben resmen. Bu yuzden tavsiye etmiyorum onu. Soruyu baktgi gun yazmama ragmen haftalar gecti cevap verme zahmetne bile girmedi. Sordugum seyda at deve degil iki soru cumlesiydi..

Şok oldum şuan ve çok üzüldüm...

kızlar benim hikayemi hatırlıyor musunuz bilmiyorum buraya ilk neden dadandığımı falan ama tam 14 ay önce beni başkası için terkedip giden uğruna yüzlerce liralık fallar attığım ama bi kaç ay önce vazgeçip unuttuğum insan biraz önce mesaj attı. ellerim titriyor mesajı bile açmadım okundu yazmasın diye. ne yapıcam.

Canim yaaa okurken gozlerim doldu, umarim kalbindeki gibi istedigin gibi bir son olsun senin icin, cokcok sevindim darisi seven herkesin basina

Canim yaaa okurken gozlerim doldu, umarim kalbindeki gibi istedigin gibi bir son olsun senin icin, cokcok sevindim darisi seven herkesin basina
sevinilcek bir şey yok :) daha bu akşam instagramına bakmıştım sevgilisyle fotoları duruyordu heralde gece ayrılmışlar silmiş resimleri direkt bana yazmış. saçma sapan şeyler sanki tanımadığım bi insan gibi kafası mı güzel nedir. neyse zaten umrumda değil hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı. tek istediğim acı çekmesiydi şu an yeterince ayrılık acısı çekiyordur sanırım benim için olmasa da :) bu yeter bana

İnanmıyoruuuuuum:Ooo bilen varmı bu ay böle bsey olcağını

bana da cevap vermemişti, dün bakayım dedim cevap vermiş ben de atalı 2 hafta olmuştur sanırım.

Kızlar tellwe hamucera yı bilen var mı eskilerden ? Dün 5'lik olarak onu online görünce baktırdım, iyi falcılarla paralel ve baya uzun yorumlamış. Bazı kısımları çıkmaz yolculuk demiş iznim yok ama aşk konusunda bana söylenenlerin aynısını söyledi. Biraz emine tarzı var kadında :)

Hsgldin cnm nerelerdesin merak ediyordum

Canım ilkay gür, selena, nesibe, meryem, parapsikolog, nurbanu, geysu bu dogru bilenlere ne falı baktırmıştın öğrenebilir miyim?

Bir de senin adına çok üzüldüm canım. Telefondan bakan zehraya baktırmanı tavsiye ederim su falı. Ben 2 kez baktırdım 3.ye baktırıcam reel ve telefonda fal tecrubem çok fazla. Memnun kalırsın ve geleceğini çizersin en azından.

fallar yüzünden bu hale geldiğini söyleyen birine falcı önermek bilmiyoru ne kadar sağlıklı

fallar yüzünden bu hale geldiğini söyleyen birine falcı önermek bilmiyoru ne kadar sağlıklı

Fallar yüzünden kimse bu hale gelmez canım. Onun yaşadıkları kaderinde olan şeyler. Zaten kız doğru çıkanları yazmış üzgün olmasına rağmen. Benim ne yapacağıma kime ne önereceğime sen değil ben karar veririm. Sağlığı da senden öğrenicek değilim. Her topikte oluyor böyle durduk yere sataşan insanlar biz eskisiyiz buraların. Sağlık olsun bakalım.

A aristocan canım ben çok çaresiz bir dönemimde aramıştım zehrayı arkadaşımın tavsiyesiyle. Pembe tablo çizmedi. Gerçekleri söyledi. Fal harici birsürü nasihat etti ve dedikleri bir bir çıktı canım. Benimki sadece bir öneri iyi hissetmen için.

Bu arada kızlar ilkaya ne baktırmamı tabsiye edersiniz? Katina mı tarot mu kahve mi astroloji mi, hangisinde iyi? Bilgilendirirseniz sevinirim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…