- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.902
- 898
Baldan kız hatırlıyor musun seninle Ankara daki falcıları konuşmuştuk. Karameldeki kadının bana dediği bir şey çıktı. Sen baktırmış mıydın?
Haklısınız aslında gerçekten boş.Ben de bunu bilen yorumcular hariç pek kimseye baktırmayı düşünmüyorum bundan sonra.Fal baktirdigim dönemlerime aciyarak bakiyorum diyebilirim bosa harcanan zaman ..
O kadar cok baktirdim ki sizin gibi ama tek farkla bende sevgili de is te yoktu
ikisinide bilemediler .. bos geliyor artik uzak durmak en iyisi.
Şok oldum şuan ve çok üzüldüm...Kızlar selam.1,5 yıla yakındır çok sık fal baktırıyorum.Bu siteyi de yeni keşfettim.Moralim berbat ve bunda falcıların verdiği vaadlerininde etkisi çok.erkek arkadaşım aylar önce beni başka bir kız için terketti.Bu durum için birçok falcıya fal baktırdım.Çoğu dönüceğini tekrar birleşeceğimizi söyledi,güvendim onlara.Bazı falcılarsa dönmeyeceğini,kızdan ayrılmayacağını söyledi.Bir hafta oldu o kızla nişanlanacağı haberini alalı ve halimi tahmin edersin.Bu yüzden hepinize tavsiyem falcıların vaadlerine inanıp hayallere kapılmayın.Üç gündür baktırdığım falları inceliyorum sizleri de bilgilendireyim kimlerin bilip bilmediği konusunda.
İlkay gür (Bir yolun var.) başarılı bir yorumcu,nokta atışları vardı,erkek arkadaşımın dönmeyeceğini bilenlerden.
Selena (Tellwe) onu beklemememi tavsiye etmişti,başka ufak noktalar da çıktı.
Meryem (Fal alem) çok değişik bir anlatımı var,zorlandım okurken ama o da olumsuz konuşmuştu.
Parapsikolog(tellwe) ufak nokta atışları vardı fena değildi o da olumsuz konuşanlardan.
Nurbanu (Bir yolun var) iyi yorumculardan,nokta atışları çoktu,bu ilişki tamamen bitmiş boşuna ümitlenme demişti.Kızla ilişkisinin evliliğe gideceğini bilenlerden.
Nesibe(Fal sepeti) iyi yorumcu ve o da ilişkinin geleceğiyle ilgili olumsuz konuşmuş.
Geysu (Tellwe) Türkçesi çok düzgün,yorumları çok anlaşılır.İki defa baktırdım her ikisinde de erkek arkadaşımın ilişkisinin ciddi yönde devam edeceğini belirtmişti. nokta atışları vardı ama tarihi tutturamadı.
Derin (Tellwe) fena bir yorumcu değil,onun da nokta atışları olmuş.o da olumsuz onuşanlardan
Kiraze(tellwe)onun da nokta atışları vardı.o da olumsuz konuşanlardan.Bunlar sonucu bilebilenler arkadaşlar,ama yine de falcılara çok da güvenmemek lazım.Tekrar biraraya geleceğimizi söyleyenler:Fama (bir yolun var),tutankamon(tellwe),bilgehatun(tellwe),Aylin(bir yolun var),Alex(fal sepeti),Tahzire aktaç(fal alem),medyum su yaman(bir yolun var),Şehrazat(bir yolun var)Medyum uluhan(tellwe),Seyhan(fal alem),bu falcılar erkek arkadaşımla tekrar birleşeceğimizi söyleyenlerden,hatta bazıları evlendirdi bile beni.Şu an sadece çok üzgünüm..
Şok oldum şuan ve çok üzüldüm...
sağolun arkadaşım..
Şok oldum şuan ve çok üzüldüm...
sağolun arkadaşımŞok oldum şuan ve çok üzüldüm...
Canim yaaa okurken gozlerim doldu, umarim kalbindeki gibi istedigin gibi bir son olsun senin icin, cokcok sevindim darisi seven herkesin basinakızlar benim hikayemi hatırlıyor musunuz bilmiyorum buraya ilk neden dadandığımı falan ama tam 14 ay önce beni başkası için terkedip giden uğruna yüzlerce liralık fallar attığım ama bi kaç ay önce vazgeçip unuttuğum insan biraz önce mesaj attı. ellerim titriyor mesajı bile açmadım okundu yazmasın diye. ne yapıcam.
sevinilcek bir şey yok :) daha bu akşam instagramına bakmıştım sevgilisyle fotoları duruyordu heralde gece ayrılmışlar silmiş resimleri direkt bana yazmış. saçma sapan şeyler sanki tanımadığım bi insan gibi kafası mı güzel nedir. neyse zaten umrumda değil hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı. tek istediğim acı çekmesiydi şu an yeterince ayrılık acısı çekiyordur sanırım benim için olmasa da :) bu yeter banaCanim yaaa okurken gozlerim doldu, umarim kalbindeki gibi istedigin gibi bir son olsun senin icin, cokcok sevindim darisi seven herkesin basina
İnanmıyoruuuuuum:Ooo bilen varmı bu ay böle bsey olcağınıkızlar benim hikayemi hatırlıyor musunuz bilmiyorum buraya ilk neden dadandığımı falan ama tam 14 ay önce beni başkası için terkedip giden uğruna yüzlerce liralık fallar attığım ama bi kaç ay önce vazgeçip unuttuğum insan biraz önce mesaj attı. ellerim titriyor mesajı bile açmadım okundu yazmasın diye. ne yapıcam.
Kizlar soylemeden gecemiycem ilkaya fal baktirali haftalar oldu yorumu kotu degildi biraz kopuk daginik yorumlamisti sadece. Sordugum soruya cevap vermedi. Ne kadar iyi falci olursa olsun cevap vermesi gerekirdi. Bakmasi icin bile 7gun bekledm ben resmen. Bu yuzden tavsiye etmiyorum onu. Soruyu baktgi gun yazmama ragmen haftalar gecti cevap verme zahmetne bile girmedi. Sordugum seyda at deve degil iki soru cumlesiydi..
Hsgldin cnm nerelerdesin merak ediyordumkızlar benim hikayemi hatırlıyor musunuz bilmiyorum buraya ilk neden dadandığımı falan ama tam 14 ay önce beni başkası için terkedip giden uğruna yüzlerce liralık fallar attığım ama bi kaç ay önce vazgeçip unuttuğum insan biraz önce mesaj attı. ellerim titriyor mesajı bile açmadım okundu yazmasın diye. ne yapıcam.
Kızlar selam.1,5 yıla yakındır çok sık fal baktırıyorum.Bu siteyi de yeni keşfettim.Moralim berbat ve bunda falcıların verdiği vaadlerininde etkisi çok.erkek arkadaşım aylar önce beni başka bir kız için terketti.Bu durum için birçok falcıya fal baktırdım.Çoğu dönüceğini tekrar birleşeceğimizi söyledi,güvendim onlara.Bazı falcılarsa dönmeyeceğini,kızdan ayrılmayacağını söyledi.Bir hafta oldu o kızla nişanlanacağı haberini alalı ve halimi tahmin edersin.Bu yüzden hepinize tavsiyem falcıların vaadlerine inanıp hayallere kapılmayın.Üç gündür baktırdığım falları inceliyorum sizleri de bilgilendireyim kimlerin bilip bilmediği konusunda.
İlkay gür (Bir yolun var.) başarılı bir yorumcu,nokta atışları vardı,erkek arkadaşımın dönmeyeceğini bilenlerden.
Selena (Tellwe) onu beklemememi tavsiye etmişti,başka ufak noktalar da çıktı.
Meryem (Fal alem) çok değişik bir anlatımı var,zorlandım okurken ama o da olumsuz konuşmuştu.
Parapsikolog(tellwe) ufak nokta atışları vardı fena değildi o da olumsuz konuşanlardan.
Nurbanu (Bir yolun var) iyi yorumculardan,nokta atışları çoktu,bu ilişki tamamen bitmiş boşuna ümitlenme demişti.Kızla ilişkisinin evliliğe gideceğini bilenlerden.
Nesibe(Fal sepeti) iyi yorumcu ve o da ilişkinin geleceğiyle ilgili olumsuz konuşmuş.
Geysu (Tellwe) Türkçesi çok düzgün,yorumları çok anlaşılır.İki defa baktırdım her ikisinde de erkek arkadaşımın ilişkisinin ciddi yönde devam edeceğini belirtmişti. nokta atışları vardı ama tarihi tutturamadı.
Derin (Tellwe) fena bir yorumcu değil,onun da nokta atışları olmuş.o da olumsuz onuşanlardan
Kiraze(tellwe)onun da nokta atışları vardı.o da olumsuz konuşanlardan.Bunlar sonucu bilebilenler arkadaşlar,ama yine de falcılara çok da güvenmemek lazım.Tekrar biraraya geleceğimizi söyleyenler:Fama (bir yolun var),tutankamon(tellwe),bilgehatun(tellwe),Aylin(bir yolun var),Alex(fal sepeti),Tahzire aktaç(fal alem),medyum su yaman(bir yolun var),Şehrazat(bir yolun var)Medyum uluhan(tellwe),Seyhan(fal alem),bu falcılar erkek arkadaşımla tekrar birleşeceğimizi söyleyenlerden,hatta bazıları evlendirdi bile beni.Şu an sadece çok üzgünüm..
Canım ilkay gür, selena, nesibe, meryem, parapsikolog, nurbanu, geysu bu dogru bilenlere ne falı baktırmıştın öğrenebilir miyim?
Bir de senin adına çok üzüldüm canım. Telefondan bakan zehraya baktırmanı tavsiye ederim su falı. Ben 2 kez baktırdım 3.ye baktırıcam reel ve telefonda fal tecrubem çok fazla. Memnun kalırsın ve geleceğini çizersin en azından.
fallar yüzünden bu hale geldiğini söyleyen birine falcı önermek bilmiyoru ne kadar sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?