- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.901
- 898
Fallar yüzünden kimse bu hale gelmez canım. Onun yaşadıkları kaderinde olan şeyler. Zaten kız doğru çıkanları yazmış üzgün olmasına rağmen. Benim ne yapacağıma kime ne önereceğime sen değil ben karar veririm. Sağlığı da senden öğrenicek değilim. Her topikte oluyor böyle durduk yere sataşan insanlar biz eskisiyiz buraların. Sağlık olsun bakalım.
@aristocan canım ben çok çaresiz bir dönemimde aramıştım zehrayı arkadaşımın tavsiyesiyle. Pembe tablo çizmedi. Gerçekleri söyledi. Fal harici birsürü nasihat etti ve dedikleri bir bir çıktı canım. Benimki sadece bir öneri iyi hissetmen için.
Fallar yüzünden kimse bu hale gelmez canım. Onun yaşadıkları kaderinde olan şeyler. Zaten kız doğru çıkanları yazmış üzgün olmasına rağmen. Benim ne yapacağıma kime ne önereceğime sen değil ben karar veririm. Sağlığı da senden öğrenicek değilim. Her topikte oluyor böyle durduk yere sataşan insanlar biz eskisiyiz buraların. Sağlık olsun bakalım.
@aristocan canım ben çok çaresiz bir dönemimde aramıştım zehrayı arkadaşımın tavsiyesiyle. Pembe tablo çizmedi. Gerçekleri söyledi. Fal harici birsürü nasihat etti ve dedikleri bir bir çıktı canım. Benimki sadece bir öneri iyi hissetmen için.
Zehra ankardakiyse o topiği okumanızı tavsiye ederim.
Onu çok öven bir hatun vardı topikte, en son falı patlayınca evli adam için seni seviyor sana gelecek dediğini yazmış.
Başka bir hatundan 5000tl çarpmış.
Takdiri okuyanlara bırakıyorum.
Falla rüyayla gelecek çizilmez akılla mantıkla çizilir. Hele o falcı zehraysa gidin yazı tura atın daha iyi.
Canım bu yazılanlar iftiradır benim bildiğim zehra bunları yapmaz. Ben kaç aydır tanıyorum. Bu tarz yazılar gerçek olsaydı kendi şuan hapiste falan olurdu bence inanmayın. Fal baktıran bayanlar arasında ciddi psikolojik sorunları olanlar var. Bişey çıkmayıncs böyle birşey yazmış olabilirler ankara topiğinde hiç dolaşmadım. Uzun süreden beri istanbulda fal - falcılar topiğindeyiz. Çok falcı deneyimim oldu. Burda reel olarak yazılanların neredeyse hepsine gittim. Ama ben zehra kadar mütevazi ve parayı istemeye çekinen bir falcı daha görmedim. Bece bu tarz şeyleri paylaşıp yazmak bile büyük vebal ama yine de gerçeği Allah bilir canım.
Bu arada kızlar hazır ilkay online'ken fal baktırmak istiyorum kahvesini mi tarotunu mu katinasını mı öneriyorsunuz?
Haydi bunları geçtim başka bir hatun ses kaydı yapmış. 2 arkadaş gitmişler bizim hatuna 2. sırada bakmış, arkadaşı için onunki gelmez demiş. Sonra arkadaşına sormuş ne dedi diye o da gelecek bekle dedi demiş. Ortada bir ses kaydı da var. Arkadaşının resmen dedikodusunu yapmış.
Haydi bunu da geçtim, Zehranın kendisi , beğenmedim yazan bir hatunun özel hayatını ankara topiğinde ifşa etti. Evli adam için baktırdı diye başlamış ne var ne yoksa yazmıştı hepimiz rahatsız olduk moderatöre haber verdik mesajları silsin diye. Okurken ben utandım hatun da kaçtı zaten. Nostradamus olsa gözümde biter, geleceği bilsin bilmesin mahremimi güvenip anlatamam böyle birine. Gözümle gördüm Zehra bir rezil.
Canım sen baktırdın sanırım bu zehraya. Ben o zehrayı tanımıyorum. Belki de farklı kişilerdir bilemedim. Bu tarz şeyler çok çirkin şeyler. Yine de bizzat sen kötü birşey yaşamadıysan paylaşmamak daha iyi. İftira da olabilir. Ama umarım aynı zehra değildir bahsettiğimiz kişiler. Çünkü ben istanbul topiğinden edindiğim bir arkadaşın tavsiyesiyle görüştüm onunla. Sonra kadının çıkan fallarını yazınca en az 50 kişi özelden no istedi ben de verdim. Baktırıp bana süperdi yazanlar oldu özelden. Daha hatta 2 - 3 gün önce şok oldum saol canım diye yazmış biri. Burda hesabı olan falcıya güvenmemek lazım zaten. Orda gelip müşterisini ifşa ediyosa o farklı bir karakter bozukluğu. Ben o kişiyi tanımıyorum da bişey de diyemem canım.
Şekerim ben baktırmadım çünkü güvenemedim.
Yazdığı mesajları gözümle gördüm hatunun hayatını ifşa etti . Ben de moderatöre mesaj attım gelsin bunları silsin diye. O sayfalar hala duruyor inanmayan baksın.
Ben de hatunu şahsen tanımam. Yine de herkes uyanık olsun soyad vs vermesin kimseye.
Şekerim ben baktırmadım çünkü güvenemedim.
Yazdığı mesajları gözümle gördüm hatunun hayatını ifşa etti . Ben de moderatöre mesaj attım gelsin bunları silsin diye. O sayfalar hala duruyor inanmayan baksın.
Ben de hatunu şahsen tanımam. Yine de herkes uyanık olsun soyad vs vermesin kimseye.
evet canım epey kişi bilmişti yaz aylarında ayrılıcak sana mesaj atıcak ama öylesine bi mesaj olucak bu diye. kimler söyledi aklıma gelmiyor ama tellwe ecem23 dü sanırım ismi o net bi şekilde çıktı söylediğiİnanmıyoruuuuuum:Ooo bilen varmı bu ay böle bsey olcağını
hoşbulduk tatlım dert keder kalmayınca kopmuştum buralardan :) ama işte adam bela gibi 2 gündür mesaj atıyorHsgldin cnm nerelerdesin merak ediyordum
geceleri gönderiyor o hala değişmediyse...Şimdi ilkaya kahve falı gönderdim. 10.sıradayım
Baya beklicem baktıran arkadaşlar siz bilirsiniz, çok geç mi gönderiyor fal sonuçlarını?
geceleri gönderiyor o hala değişmediyse...
Selena fln bilmedimi kiz bir yil snra jeton dustu adamin vay be surundurevet canım epey kişi bilmişti yaz aylarında ayrılıcak sana mesaj atıcak ama öylesine bi mesaj olucak bu diye. kimler söyledi aklıma gelmiyor ama tellwe ecem23 dü sanırım ismi o net bi şekilde çıktı söylediği
hoşbulduk tatlım dert keder kalmayınca kopmuştum buralardan :) ama işte adam bela gibi 2 gündür mesaj atıyor
bildi canım o da çoğu kişi bildi zaten geri dönüşü olucak yaz aylarında ama ciddi olarak değil diyeSelena fln bilmedimi kiz bir yil snra jeton dustu adamin vay be surundur
cnm rahatlmssnndr en azindan darisi basimiza cvp verdinmibildi canım o da çoğu kişi bildi zaten geri dönüşü olucak yaz aylarında ama ciddi olarak değil diye
bildi canım o da çoğu kişi bildi zaten geri dönüşü olucak yaz aylarında ama ciddi olarak değil diye[/QUO
Theraven bilenler arasında meryem fama ve baktırdıydan nazz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?