aynen canım inşallah bekleyen varsa onlar da alsın haberlerini. evet hal hatır sormuş sadece ona cevap verdim sonra nerdesin yazmış ne alakaysa adam sanki hergün sohbet ettiğim arkadaşımcasına konuşuyor nasıl yüzsüzlük bir daha yazmıycam.cnm rahatlmssnndr en azindan darisi basimiza cvp verdinmi
Cnm cocuk yol yapiyo iste barismak icin ozlemis seni demekki atiyor.barismak istiyor.sen ne kdr sakinsin baskasina gitmis simdi tekrar gelmis iyi o kdr sakin knsmssn ben sayardim heralde baya bu kadar zmndan sonra mesaj gelmesi beklemeyince geliyor bide vazgevince sanirim..meryem ayrılcaklarını söyledi ama bana mesaj atmıycağını iletişimimiz olmıycağını söyledi ama aylin bilmişti. fama da "
eski sevgilin düşünüyor seni ve onla ilgili olarak gelecekte yeni bir süreçe doğru ilerleyeceksiniz.bu süreç artık yeniliklere yol açacak.karalı şekilde sana geri dönecek.sana döner iken ise arkasında bıraktıkları olacak.belli bir şeyleri bırakarak sana geliyor.bu yıl ki süreç içinde arayacak,eski sevgili ile yeniden başlamanız olacak.ve dengeli bir şekilde başlayacaksınız siz ilişkiye.bu sefer başladığında her şey değişmesi olacak.çok haksızlıklar olmuş.çok iniş çıkışlar yaşanmış ama bu günlerin sonu geliyor ve gelecek senin eski sevgilin ile bir araya geleceğinizi gösteriyor." demiş ama öyle geri dönme falan gibi bi durum yok tipik sevgilisinden ayrılıp oraya buraya saldıran erkek psikolojisinde şuan. nazz ise ona kalsaydım diğer kızı kullanıyordu sadece hemen ayrılıp bana dönüyordu benim için ölüp bitiyordu falan çok saçmaydı bana falı onun
tatlım aklından kalbinden atınca benim gibi sakin kalıyorsun işte :) inan hiç bir şey hissetmiyorum sadece beni sinirlendiren onca zaman sonra yaşananlar hiç yaşanmamış gibi doğallıkta gecenin bir vakti mesaj atması ve aynı sıradanlıkla mesajlarına devam etmesiCnm cocuk yol yapiyo iste barismak icin ozlemis seni demekki atiyor.barismak istiyor.sen ne kdr sakinsin baskasina gitmis simdi tekrar gelmis iyi o kdr sakin knsmssn ben sayardim heralde baya bu kadar zmndan sonra mesaj gelmesi beklemeyince geliyor bide vazgevince sanirim..
Sen fallari ne zmn atmistn kuzutatlım aklından kalbinden atınca benim gibi sakin kalıyorsun işte :) inan hiç bir şey hissetmiyorum sadece beni sinirlendiren onca zaman sonra yaşananlar hiç yaşanmamış gibi doğallıkta gecenin bir vakti mesaj atması ve aynı sıradanlıkla mesajlarına devam etmesi
geçen sene haziran ayından bu sene mart ayına kadar atmışım :) düşünebiliyo musun onlarca fal :)Sen fallari ne zmn atmistn kuzu
meryem ayrılcaklarını söyledi ama bana mesaj atmıycağını iletişimimiz olmıycağını söyledi ama aylin bilmişti. fama da "
eski sevgilin düşünüyor seni ve onla ilgili olarak gelecekte yeni bir süreçe doğru ilerleyeceksiniz.bu süreç artık yeniliklere yol açacak.karalı şekilde sana geri dönecek.sana döner iken ise arkasında bıraktıkları olacak.belli bir şeyleri bırakarak sana geliyor.bu yıl ki süreç içinde arayacak,eski sevgili ile yeniden başlamanız olacak.ve dengeli bir şekilde başlayacaksınız siz ilişkiye.bu sefer başladığında her şey değişmesi olacak.çok haksızlıklar olmuş.çok iniş çıkışlar yaşanmış ama bu günlerin sonu geliyor ve gelecek senin eski sevgilin ile bir araya geleceğinizi gösteriyor." demiş ama öyle geri dönme falan gibi bi durum yok tipik sevgilisinden ayrılıp oraya buraya saldıran erkek psikolojisinde şuan. nazz ise ona kalsaydım diğer kızı kullanıyordu sadece hemen ayrılıp bana dönüyordu benim için ölüp bitiyordu falan çok saçmaydı bana falı onun
çok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun ben de aynı düşüncedeyim. anneme de söyledim böyle böyle mesaj attı diye cevap verme dedi o da seni tekrar üzmesini istmiyorum dedi. ben de öyle yapıcam..Bir daha seni uzmesine izln verme. Seni baskası yuzunden bırakan adama eyvallahın olmasın nolur. Yerinde olsam cevap dahi vermezdim, vereceksen de iliski miliski isterse bıraktıgı yerde olmadıgını goster. Dunyada bir tek o yok, eminim karsına saglam insanlar cıkacaktır. Adam olsa sana mesaj atma gibi bir yuzsuzlukte bulunmaz. Ya da adam olan sana yasattıgını telaffi etme yoluna girer once. Naber nerdesin gibi malca yaklasmak yerine.
İnsallah yine uzulmezsin, seni tanımıyorum ama gorunce yazmak istedim.
çok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun ben de aynı düşüncedeyim. anneme de söyledim böyle böyle mesaj attı diye cevap verme dedi o da seni tekrar üzmesini istmiyorum dedi. ben de öyle yapıcam..
umarım o kız derin bir yara açmıştır kalbinde de uzun süre kendine gelemez benim hissettiklerimi hisseder
amin hepimizin inşallah :)Yasattıgını yasamadan ölmüyor kimse, ilahi adalet sasmıyor icin rahat olsun.
Heriflerdeki cesarete, yuzsuzluge bak. Biz olsak blr daha yuzlerine bakamayız.
Hakkında hayırlısı olsun, Allah gonlune gore versin insallah.
hepsi bu yazmi dedi bir bucuk yildir :)geçen sene haziran ayından bu sene mart ayına kadar atmışım :) düşünebiliyo musun onlarca fal :)
meryem ayrılcaklarını söyledi ama bana mesaj atmıycağını iletişimimiz olmıycağını söyledi ama aylin bilmişti. fama da "
tatlım aklından kalbinden atınca benim gibi sakin kalıyorsun işte :) inan hiç bir şey hissetmiyorum sadece beni sinirlendiren onca zaman sonra yaşananlar hiç yaşanmamış gibi doğallıkta gecenin bir vakti mesaj atması ve aynı sıradanlıkla mesajlarına devam etmesi
Sağol canım.İLkaya kahve,selena kelebek,nesibe katina,meryem katina,nurbanu kahve,geysunun ilk başladığı zamanlardı.5 lira olduğundan önce kahve atmıştım,sonra farklı nickle tarot.her ikisindede benzer şeyler söyledi.Canım ilkay gür, selena, nesibe, meryem, parapsikolog, nurbanu, geysu bu dogru bilenlere ne falı baktırmıştın öğrenebilir miyim?
Bir de senin adına çok üzüldüm canım. Telefondan bakan zehraya baktırmanı tavsiye ederim su falı. Ben 2 kez baktırdım 3.ye baktırıcam reel ve telefonda fal tecrubem çok fazla. Memnun kalırsın ve geleceğini çizersin en azından.
Çok sağolun arkadaşlar duyarlılığınız için.Zaten merak ettiğim birkaç online falcı kaldı.Bir de didemle yiğiti merak ediyorum,ileride baktırıcam,çok pahalılar çünkü..fallar yüzünden bu hale geldiğini söyleyen birine falcı önermek bilmiyoru ne kadar sağlıklı
Nurbanu çok iyiydi bende tavsiye ederim,dediği de çıktı,eski erkek arkadaşımın sevgilisiyle ayrılmayacağını,ciddi yönde gideceğini söylemişti.Ayrıca çok nokta atışları vardı.Famada nokta atışı yoktu pek,geleceğide bilemedi.Ama tabii enerji meselesi famayı da beğenen çok,bana tutmadı ama sana tutabilir.Kızlar fama ya da nurbanuya fal baktırmadım daha önce ikisinden birine fal baktırmak istiyorum ama karar veremedim ikisini de beğenen beğenmeyen var gördüğüm kadarıyla ama ikisine de baktıranlardan bana tavsiye verecek olan var mı :)
Sağol canım.İLkaya kahve,selena kelebek,nesibe katina,meryem katina,nurbanu kahve,geysunun ilk başladığı zamanlardı.5 lira olduğundan önce kahve atmıştım,sonra farklı nickle tarot.her ikisindede benzer şeyler söyledi.
evet canım herkes bu yaz demişti kime baktırdıysamhepsi bu yazmi dedi bir bucuk yildir :)
aylin, ilkay, berrin (ama haziran ayında demiş tarihi tutmamış oldu), fama (ilişki yeniden başlıycak, mutlu olucaksınız falan dedi), ester kira, rezzan abla, fatima (0 da haziran demiş), selena, ecem23, bilgehatun (temmuzda iletişime geçecek demiş), seruvenPeki canım kimler bildi bu durumu doğru şekliyle?
çok haklısın zaten gururuma kendime yakıştıramam öfkeyle cevap vermeyi bunu bunu yaptın neden diye hesap sormayı. umarım o da anlamıştır sakin tavrımdan bir şeylerin değiştiğini ve başka kapıya gitmesi gerektiğiniAynen öyle canım şuan seni çok iyi anlıyorum. Eskiden çok gözyaşı döktüğüm, çok sevdiğim kişiye ben de böyle hissizleşmiştim. Allah sonra karşına çok daha iyisini çıkarıyor. Dönüp hayret ediyorsun ben bu karaktersiz için mi üzülüp sararıp solmuşum diye canım. :))
Çok sevindim sevginin bitmiş olmasına. Bence cevap vermen ve onu kale almayan bir tavırda olman çok iyi. Cevap vermesen tripli kızgın der. Ama öfke de aşktan bir parçadır. O yüzden nefret bile edilmicek kadar aşağılık oldugunu göster ona. Hayatına yeni biri varsa sergile mesela en ufagından. Sakın bıraktığı yerde bulmasın seni. Aman güzelim.
çok beklersin,en erken bir haftaMedyumSelenaya su falı attım ben canım bu sabah. 18.sıradayım
Kaç ay sonra gelir acaba sonuç?
Vay başıma gelenler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?